Valerie_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/kosmos/63201/oi-55-akatalliles-gia-kolympi-paralies-stin-attiki
MT60RS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 δηλαδη η διπλα παραλια, με την ιδια νερα-κυματα-και αερηδες, ειναι διαφορετικη... ε ναι αφου εχει αλλο ονομα αυτα τα λες ΕΣΥ, που εισαι απο νησι, μονο και μονο για να τα αρπαξετε απο τους τουριστες (φαση mouzaka tzatziki) και με 2 μηνες δουλεια να βγαλετε ολο τον χειμωνα. Βρε ουστ! Η Αθηνα ειναι τελεια, γεννησε την δημοκρατια και ειναι πεντακαθαρη 1
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 και που τις βρηκαν 55 ολοκληρες παραλιες στην Αττικη; και εγω αυτο σκεφτηκα στην αρχη... 1
Valerie_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 δηλαδη η διπλα παραλια, με την ιδια νερα-κυματα-και αερηδες, ειναι διαφορετικη... ε ναι αφου εχει αλλο ονομα αυτα τα λες ΕΣΥ, που εισαι απο νησι, μονο και μονο για να τα αρπαξετε απο τους τουριστες (φαση mouzaka tzatziki) και με 2 μηνες δουλεια να βγαλετε ολο τον χειμωνα. Βρε ουστ! Η Αθηνα ειναι τελεια, γεννησε την δημοκρατια και ειναι πεντακαθαρη not κι εγώ το σκέφτηκα αυτό με τις κοντινές παραλίες και μετά σκέφτηκα πως απλά θα τσέκαρα ποιες κοντινές έχουν χαμηλές μετρήσεις και θα πήγαινα σε κάποια από αυτές. btw σαν την Χαλκιδική δεν έχει αφού. 1
Adon1s Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 not κι εγώ το σκέφτηκα αυτό με τις κοντινές παραλίες και μετά σκέφτηκα πως απλά θα τσέκαρα ποιες κοντινές έχουν χαμηλές μετρήσεις και θα πήγαινα σε κάποια από αυτές. btw σαν την Χαλκιδική δεν έχει αφού. Σαν την Χαλκιδικη δεν εχει αφου , μιλωντας για παραλιες και camping .Τους Χαλκιδικιωτες απο την αλλη τους κατατασσω στην ιδια κατηγορια με τους ταξιτζιδες . Και για να μην ειμαι κακος και τσουβαλιαζω,αναφερομαι στους χωριαταρεους που ασχολουνται με τα τουριστικα . Κακια φαρα . #Ωχ,αντεΝαΤαΜπαλωσωΤωρα 3
GreekMonkey Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Η Αθηνα ειναι τελεια, γεννησε την δημοκρατια και ειναι πεντακαθαρη Ναι αλλά σαν την Χαλκιδική δεν έχει.
Valerie_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Σαν την Χαλκιδικη δεν εχει αφου , μιλωντας για παραλιες και camping . Τους Χαλκιδικιωτες απο την αλλη τους κατατασσω στην ιδια κατηγορια με τους ταξιτζιδες . Και για να μην ειμαι κακος και τσουβαλιαζω,αναφερομαι στους χωριαταρεους που ασχολουνται με τα τουριστικα . Κακια φαρα . Κι εγώ για παραλίες μιλούσα.
MT60RS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Σαν την Χαλκιδικη δεν εχει αφου , μιλωντας για παραλιες και camping . Τους Χαλκιδικιωτες απο την αλλη τους κατατασσω στην ιδια κατηγορια με τους ταξιτζιδες . Και για να μην ειμαι κακος και τσουβαλιαζω,αναφερομαι στους χωριαταρεους που ασχολουνται με τα τουριστικα . Κακια φαρα . #Ωχ,αντεΝαΤαΜπαλωσωΤωρα παντου ειναι αυτο το χαλι, ακομα και στην Πλακα Οι χειροτερη υποκατηγορια ειναι οι ταριφες που σφαζουν τους τουριστες ------------ καλοκαιρι ειναι η καλυτερη φαση για βουνο πχ Καρπενησι κ Πηλιο 1
GreekMonkey Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ναί ρε φίλε. Άντε να τελειώσει η εξεταστική να πάω για κάνα κάμπινγκ σε κάνα βουνό.
MT60RS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 αλλη φαση το βουνο το καλοκαιρι, ησυχια, δροσια και αδειοι δρομοι
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 δηλαδη η διπλα παραλια, με την ιδια νερα-κυματα-και αερηδες, ειναι διαφορετικη... ε ναι αφου εχει αλλο ονομα Στο Χαλκουτσα Bay που κοιτουσα τώρα η διαφορα κατάλληλης με ακατάλληλης παραλιας ειναι απόσταση Ομονοια με Πανεπιστήμιο. Δηλαδή νταξει. Και κατα εναν περιεργο λογο ειναι κατάλληλη ακριβώς μπροστα στα μπιτσομπαρα...
MT60RS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 εχεις δικιο #9-12, 15... ενω Γλυφαδα... κυριλε κατω-κατω "Θα θέλαµε τελειώνοντας να σας πούµε ότι οι «θεσµοί» πρέπει να στηρίζονται σε σωστές βάσεις, διαφορετικά καταρρέουν ανεπιστρεπτί."
Προτεινόμενες αναρτήσεις