Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δηλαδη η διπλα παραλια, με την ιδια νερα-κυματα-και αερηδες, ειναι διαφορετικη... ε ναι αφου εχει αλλο ονομα

αυτα τα λες ΕΣΥ, που εισαι απο νησι, μονο και μονο για να τα αρπαξετε απο τους τουριστες (φαση mouzaka tzatziki) και με 2 μηνες δουλεια να βγαλετε ολο τον χειμωνα. Βρε ουστ!

Η Αθηνα ειναι τελεια, γεννησε την δημοκρατια και ειναι πεντακαθαρη

• Like 1
Δημοσ.

και που τις βρηκαν 55 ολοκληρες παραλιες στην Αττικη;

και εγω αυτο σκεφτηκα στην αρχη...

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη η διπλα παραλια, με την ιδια νερα-κυματα-και αερηδες, ειναι διαφορετικη... ε ναι αφου εχει αλλο ονομα

αυτα τα λες ΕΣΥ, που εισαι απο νησι, μονο και μονο για να τα αρπαξετε απο τους τουριστες (φαση mouzaka tzatziki) και με 2 μηνες δουλεια να βγαλετε ολο τον χειμωνα. Βρε ουστ!

not

κι εγώ το σκέφτηκα αυτό με τις κοντινές παραλίες και μετά σκέφτηκα πως απλά θα τσέκαρα ποιες κοντινές έχουν χαμηλές μετρήσεις και θα πήγαινα σε κάποια από αυτές.

btw σαν την Χαλκιδική δεν έχει αφού.

• Like 1
Δημοσ.

not

κι εγώ το σκέφτηκα αυτό με τις κοντινές παραλίες και μετά σκέφτηκα πως απλά θα τσέκαρα ποιες κοντινές έχουν χαμηλές μετρήσεις και θα πήγαινα σε κάποια από αυτές.

btw σαν την Χαλκιδική δεν έχει αφού.

Σαν την Χαλκιδικη δεν εχει αφου , μιλωντας για παραλιες και camping .

Τους Χαλκιδικιωτες απο την αλλη τους κατατασσω στην ιδια κατηγορια με τους ταξιτζιδες . Και για να μην ειμαι κακος και τσουβαλιαζω,αναφερομαι στους χωριαταρεους που ασχολουνται με τα τουριστικα . Κακια φαρα .

#Ωχ,αντεΝαΤαΜπαλωσωΤωρα

• Like 3
Δημοσ.

Ναι αλλά σαν την Χαλκιδική δεν έχει.

Δημοσ.

Τους Χαλκιδικιωτες απο την αλλη τους κατατασσω στην ιδια κατηγορια με τους ταξιτζιδες . Και για να μην ειμαι κακος και τσουβαλιαζω,αναφερομαι στους χωριαταρεους που ασχολουνται με τα τουριστικα . Κακια φαρα .

Κι εγώ για παραλίες μιλούσα.

Δημοσ.

#Ωχ,αντεΝαΤαΜπαλωσωΤωρα

παντου ειναι αυτο το χαλι, ακομα και στην Πλακα

Οι χειροτερη υποκατηγορια ειναι οι ταριφες που σφαζουν τους τουριστες

------------

καλοκαιρι ειναι η καλυτερη φαση για βουνο πχ Καρπενησι κ Πηλιο

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Στο Χαλκουτσα Bay που κοιτουσα τώρα η διαφορα κατάλληλης με ακατάλληλης παραλιας ειναι απόσταση Ομονοια με Πανεπιστήμιο.

Δηλαδή νταξει. Και κατα εναν περιεργο λογο ειναι κατάλληλη ακριβώς μπροστα στα μπιτσομπαρα...

Δημοσ.

εχεις δικιο

#9-12, 15...

ενω Γλυφαδα... κυριλε

κατω-κατω

"Θα θέλαµε τελειώνοντας να σας πούµε ότι οι «θεσµοί» πρέπει να στηρίζονται σε σωστές βάσεις, διαφορετικά καταρρέουν ανεπιστρεπτί."

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...