Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που τετοια τυχη για εισοδηματιας……. :ph34r:

Εσενα πρεπει να σου απαγορεψουν να γραφεις στο οοτ γιατι οι μισοι εδω μεσα ειμαστε με αντικαταθληπτικά με αυτα που διαβαζουμε.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγώ τον χαίρομαι πάντως
προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με μια γκόμενα , μια μηχανή με γκάζια και λεφτά ίσα να την παλεύω , αν και θα γούσταρα να βγάζω κανα 1000ρικο το μήνα να είμαι άνετος , γενικά δε θέλω πολλά ε 

Δημοσ.

In other news

Προσπαθώ να μπω σε κατάσταση ζεν επειδη θα πάω στο συνεργείο...

Μέρες

35a0171b515100afa7cb83b21fd637685bb1dbf0

:)

γυρισα

#ανασες

Δημοσ.

μένω χθες το βράδυ στις 3 ξύπνιος γιατι είχε live στο twich ένα παιχνίδι που παίζω στο android 

δίνανε και δώρα , λεω κομπλέ , μάλιστα είχε και 2 χ ss allies (τέρατα hard to make, παίρνει μέρες farm) με κλήρωση γιατι είχε νομίζω καμια 20-30 χιλιάδες θεατές ++ όταν πρόσεξα 

τελικά οι μαλάκες στο τέλος μας λένε οτι θα γίνει η κλήρωση αλλα μετά επανέρχονται αφού είχε κλείσει το stream για να πουν οτι έκαναν λάθος και τελικά οι νικητές ήταν αυτοί που είχαν ανακοινωθεί οτι έκαναν τις ποιο έξυπνες ερωτήσεις για το μέλλον του game και θα κληρώσουν τα 200gems/νικητή χ 5

κ είχε πάει 4 και ούτε ss είχα ούτε ξύπνησα 6 να πάω για ποδήλατο στη δροσιά 

#@$##@ 

ε και κάνω ενα combine μετά απο μέρες farm τα δύο ss μου και μου τυχαίνει ένα απο τα καλύτερα κ σπανιότερα τέρατα στο game με mass heal , buff και mass res (res δεν κάνει ούτε ο priest class main )

attachicon.gifacaxaxax.jpg

#δικαίωση 

΄πιο game ειναι??

Δημοσ.

^

Εν τω μεταξυ φια να μη κανει 80 ωρες νανοιξει ο κομπιούτερας το βαζω στην αδρανοποίηση.

Ουτεγω ηερω ποσες φορές πάτησα την επιλογη με τις 4 ώρες. Ε, εκανα κανονικο τετματισμό μπας και ησυχασω .

Δημοσ.

Όχι άλλο windows update, όχι άλλα restart :fear:

Σας παρακαλω κυριε, αφηστε μας να κανουμε την δουλεια μας. Σκοπος μας ειναι να σας προσφερουμε μια ευχαριστη και ασφαλη εμπειρια κατα την διαρκεια της πλοηγησης σας στον Παγκοσμιο Ιστο

• Like 1
Δημοσ.

Σας παρακαλω κυριε, αφηστε μας να κανουμε την δουλεια μας. Σκοπος μας ειναι να σας προσφερουμε μια ευχαριστη και ασφαλη εμπειρια κατα την διαρκεια της πλοηγησης σας στον Παγκοσμιο Ιστο

Μετά απο 141 updates λέω τελείωσε, θα κάνω το update σε 8.1.

NOPE.

Πάρε άλλα 22 updates.

Δημοσ.

55 οι ακατάλληλες παραλίες τίγκα στους εντερόκκοκους και τα κολοβακτηρίδια ,στην αττική λέει

Θα το γλεντήσουν καλά.

• Like 1
Δημοσ.

55 οι ακατάλληλες παραλίες τίγκα στους εντερόκκοκους και τα κολοβακτηρίδια ,στην αττική λέει

και που τις βρηκαν 55 ολοκληρες παραλιες στην Αττικη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...