Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν ξέρω, ούτε εμένα με αρέσει. Μάλλον σπανιότητα και μάρκετινγ = profit...

Μια φορα ειχα μπει στο Caviar house & prunier στο Ldn, (picadilly)  ( Αν τυχει και σε βγαλει ο δρομος σου, περνα να το δεις.) 

και γινοταν της πορνης…….  Οι μισοι Ρωσοι και οι αλλοι μισοι Σαουδαραβες….. 

#ειναι_τρελοι

Eπελαση των τρολλ again….

http://www.insomnia.gr/topic/572024-η-ιστορία-της-όλγας/

σολωμος ειναι αισχος το ιδιο και το χαβιαρι, βασικα ο ταραμας ειναι πιο ωραιος :P 

Παω να φάω κεράσια

αν είναι κρύα τα σπάνε, προσοχή μην φάς πολλά γιατί μπορεί να έχεις θέματα...

Δημοσ.

δεν την παλευει κανενας σας τετοια ωρα..καλημερα..

μπα εγω μια χαρα την παλευω πριν ειχα θεμα τωρα πηρα νεα sword και εκανα level up  :P

Goodbye.gif

Εχω και μια πτηση να προλαβω….. φακ….. 

Μολις φτασεις πες μην ανυσηχουμε κιολας , και μην ξεχασεις να βαλεις ζακετα χαχα

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα μου αρεσει παντως. Εντάξει δεν ειναι για το σάντουιτς ξερωγω αλλα ειναι νοστιμο. Αυτο που δε μου αρεσε οταν ειχα δοκιμασει ηταν το φουα γκρα. Το οποιο αφενος το βρηκα αηδια γευστικα και αρκετα βαρβαρο οταν άκουσα πως φτιαχνεται.

Επειδη μιλαμε για γκουρμεδοφαγα δλδ.

Καλημερες

Δημοσ.

Για 'ελληνικο προϊόν' ειναι μια χαρά

In other news

Προσπαθώ να μπω σε κατάσταση ζεν επειδη θα πάω στο συνεργείο...

Μέρες

Δημοσ.

μένω χθες το βράδυ στις 3 ξύπνιος γιατι είχε live στο twich ένα παιχνίδι που παίζω στο android 
δίνανε και δώρα , λεω κομπλέ , μάλιστα είχε και 2 χ ss allies (τέρατα hard to make, παίρνει μέρες farm) με κλήρωση γιατι είχε νομίζω καμια 20-30 χιλιάδες θεατές ++ όταν πρόσεξα 
τελικά οι μαλάκες στο τέλος μας λένε οτι θα γίνει η κλήρωση αλλα μετά επανέρχονται αφού είχε κλείσει το stream για να πουν οτι έκαναν λάθος και τελικά οι νικητές ήταν αυτοί που είχαν ανακοινωθεί οτι έκαναν τις ποιο έξυπνες ερωτήσεις για το μέλλον του game και θα κληρώσουν τα 200gems/νικητή χ 5

κ είχε πάει 4 και ούτε ss είχα ούτε ξύπνησα 6 να πάω για ποδήλατο στη δροσιά 

#@$##@ 

ε και κάνω ενα combine μετά απο μέρες farm τα δύο ss μου και μου τυχαίνει ένα απο τα καλύτερα κ σπανιότερα τέρατα στο game με mass heal , buff και mass res (res δεν κάνει ούτε ο priest class main )

post-212651-0-78070900-1433577496_thumb.jpg

#δικαίωση  

• Like 1
Δημοσ.

ναι παίζε παιχνίδια εσύ στο g2 να τρέχεις για αλλαγή οθόνης

όχι ρε στο bluestacks παίζω , για χαζό με έχεις? autoclicker bot for the win , farmάρισμα κ όταν κοιμάμαι   :P (μην πεις ναι αχαχ) 

Οι κόποι μιας ζωής δικαιώνονται  :-D

χαχαχαχα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...