Anorymous Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 δεν ξέρω, ούτε εμένα με αρέσει. Μάλλον σπανιότητα και μάρκετινγ = profit... Μια φορα ειχα μπει στο Caviar house & prunier στο Ldn, (picadilly) ( Αν τυχει και σε βγαλει ο δρομος σου, περνα να το δεις.) και γινοταν της πορνης……. Οι μισοι Ρωσοι και οι αλλοι μισοι Σαουδαραβες….. #ειναι_τρελοι Eπελαση των τρολλ again…. http://www.insomnia.gr/topic/572024-η-ιστορία-της-όλγας/ σολωμος ειναι αισχος το ιδιο και το χαβιαρι, βασικα ο ταραμας ειναι πιο ωραιος Παω να φάω κεράσια αν είναι κρύα τα σπάνε, προσοχή μην φάς πολλά γιατί μπορεί να έχεις θέματα...
discoboyminimal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 δεν την παλευει κανενας σας τετοια ωρα..καλημερα..
Anorymous Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 δεν την παλευει κανενας σας τετοια ωρα..καλημερα.. μπα εγω μια χαρα την παλευω πριν ειχα θεμα τωρα πηρα νεα sword και εκανα level up Εχω και μια πτηση να προλαβω….. φακ….. Μολις φτασεις πες μην ανυσηχουμε κιολας , και μην ξεχασεις να βαλεις ζακετα χαχα
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Για προτεινετε καμιά δουλειά 4ωρης απασχολησης με μισθό 2000€...
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εμενα μου αρεσει παντως. Εντάξει δεν ειναι για το σάντουιτς ξερωγω αλλα ειναι νοστιμο. Αυτο που δε μου αρεσε οταν ειχα δοκιμασει ηταν το φουα γκρα. Το οποιο αφενος το βρηκα αηδια γευστικα και αρκετα βαρβαρο οταν άκουσα πως φτιαχνεται. Επειδη μιλαμε για γκουρμεδοφαγα δλδ. Καλημερες
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Για 'ελληνικο προϊόν' ειναι μια χαρά In other news Προσπαθώ να μπω σε κατάσταση ζεν επειδη θα πάω στο συνεργείο... Μέρες
g_alkis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Να βάλω ένα πακέτο στη Μπάρτσα ή θα γίνει κανα μαγικό και θα βγω στο κλαρί;
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 μένω χθες το βράδυ στις 3 ξύπνιος γιατι είχε live στο twich ένα παιχνίδι που παίζω στο android δίνανε και δώρα , λεω κομπλέ , μάλιστα είχε και 2 χ ss allies (τέρατα hard to make, παίρνει μέρες farm) με κλήρωση γιατι είχε νομίζω καμια 20-30 χιλιάδες θεατές ++ όταν πρόσεξα τελικά οι μαλάκες στο τέλος μας λένε οτι θα γίνει η κλήρωση αλλα μετά επανέρχονται αφού είχε κλείσει το stream για να πουν οτι έκαναν λάθος και τελικά οι νικητές ήταν αυτοί που είχαν ανακοινωθεί οτι έκαναν τις ποιο έξυπνες ερωτήσεις για το μέλλον του game και θα κληρώσουν τα 200gems/νικητή χ 5κ είχε πάει 4 και ούτε ss είχα ούτε ξύπνησα 6 να πάω για ποδήλατο στη δροσιά #@$##@ ε και κάνω ενα combine μετά απο μέρες farm τα δύο ss μου και μου τυχαίνει ένα απο τα καλύτερα κ σπανιότερα τέρατα στο game με mass heal , buff και mass res (res δεν κάνει ούτε ο priest class main )#δικαίωση 1
Valerie_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 ναι παίζε παιχνίδια εσύ στο g2 να τρέχεις για αλλαγή οθόνης
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 ναι παίζε παιχνίδια εσύ στο g2 να τρέχεις για αλλαγή οθόνης όχι ρε στο bluestacks παίζω , για χαζό με έχεις? autoclicker bot for the win , farmάρισμα κ όταν κοιμάμαι (μην πεις ναι αχαχ) Οι κόποι μιας ζωής δικαιώνονται χαχαχαχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις