thomasG4 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 κι εγώ τον τελευταίο μήνα έχω πέσει από τα 13 στα 5 mbps Πες τους να σου κατεβάζουν το margin και να το βάλουν 9 για δοκιμή. Θα βελτιωθεί λίγο η ταχύτητα αλλά με τόσο μεγάλη μείωση που έχεις εσύ μάλλον κάποια βλάβη στη γραμμή παίζει. Αμα κατεβάσει το margin μετά μπορεί να γίνει ασταθής η γραμμή και να έχεις αποσυνδέσεις. Πάντως κάτι παίζει με την HOL το τελευταίο διάστημα. Στο adslgr που διαβάζω έχουν αρκετοί προβλήματα με τις συνδέσεις τους. 1
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Κούνησε μου φαίνεται.Κρήτη. συννεφιασε after effect του σεισμού ειναι. 1
LongTom Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τρελές καταστάσεις σήμερα. Μόλις γύρισα από ένα μάτς croquet.Πολύ posh και δεν είμαι και στο τσαβονήσι. Βαρετό παιχνίδι,αλλά έχει πλάκα το "τσακ τσακ" που κάμουν οι μπάλες,σαν να παίζεις μπιλιάρδο. Αύριο τσάι με τον Δούκα της Ουαλίας και ιπποδρομίες.
zio10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τρελές καταστάσεις σήμερα. Μόλις γύρισα από ένα μάτς croquet.Πολύ posh και δεν είμαι και στο τσαβονήσι. Βαρετό παιχνίδι,αλλά έχει πλάκα το "τσακ τσακ" που κάμουν οι μπάλες,σαν να παίζεις μπιλιάρδο. Αύριο τσάι με τον Δούκα της Ουαλίας και ιπποδρομίες. To googlaρα το croquet, δεν το έχω ξανακούσει....σαν το μπιλιάρδο αποκλείεται να είναι!
LongTom Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 To googlaρα το croquet, δεν το έχω ξανακούσει....σαν το μπιλιάρδο αποκλείεται να είναι! Όχι οι κανόνες, αλλά οι μπάλες είναι μασίφ σκληρό πλαστικό και ο ήχος είναι παρόμοιος. 1
zio10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Πως το λένε ένα άλλο παιχνίδι που παίζεται με κάτι αρκετά μεγάλες μπάλες που τις πετάνε / κυλάνε;
Unabomber Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 πληρώθηκες;;;; πότε έρχεσαι είπαμε;;;; θέλω το γνωστό "δανεικά και αγύριστα" Σημασια δεν εχει το χρημα, αλλα η εκφραση του προσωπου απο τον croupier oταν του τα παιρνεις....... #priceless 3
zio10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Όχι οι κανόνες, αλλά οι μπάλες είναι μασίφ σκληρό πλαστικό και ο ήχος είναι παρόμοιος. Ναι το λέω από άποψη ενδιαφέροντος γιατί το μπιλιάρδο μου αρέσει πολύ Σημασια δεν εχει το χρημα, αλλα η εκφραση του προσωπου απο τον croupier oταν του τα παιρνεις....... #priceless Ναι γιατί από την τσέπη του τα παίρνεις... Άντε σε καλή μεριά
Unabomber Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ναι το λέω από άποψη ενδιαφέροντος γιατί το μπιλιάρδο μου αρέσει πολύ Ναι γιατί από την τσέπη του τα παίρνεις... Άντε σε καλή μεριά Οχι φυσικα, αλλα οταν εχανα εκανε κατι μειδιαματα..... και μου την εσπαγε..... Φυσικα ξερω οτι αν το συνεχιζα θα τα εχανα, οποτε win win..... Βεβαια μετα τα μισα τα εφαγα στα slotsmachines, but who cares.... Τρελές καταστάσεις σήμερα. Μόλις γύρισα από ένα μάτς croquet.Πολύ posh και δεν είμαι και στο τσαβονήσι. Βαρετό παιχνίδι,αλλά έχει πλάκα το "τσακ τσακ" που κάμουν οι μπάλες,σαν να παίζεις μπιλιάρδο. Αύριο τσάι με τον Δούκα της Ουαλίας και ιπποδρομίες. Πως μπορεις και παιζεις ρε συ.... τα νευρα μου σπαει το κωλοπαιχνιδο..... Με bets δεν ειναι και τοσο βαρετο..... 1
zio10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Οχι φυσικα, αλλα οταν εχανα εκανε κατι μειδιαματα..... και μου την εσπαγε..... Φυσικα ξερω οτι αν το συνεχιζα θα τα εχανα, οποτε win win..... Βεβαια μετα τα μισα τα εφαγα στα slotsmachines, but who cares.... Πως μπορεις και παιζεις ρε συ.... τα νευρα μου σπαει το κωλοπαιχνιδο..... Με bets δεν ειναι και τοσο βαρετο..... Δεν πειράζει, τα λεφτά για χάλασμα είναι To βρήκα το boules έψαχνα, έχει καμιά σχέση με το παιχνίδι που λέτε; 1
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μαμω, καποιος να κλεισει τη βανα... Θεομηνια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις