Anorymous Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 σας βαρεθηκα παω να κοιμηθω (ειμαι άυπνος χθες)
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ποιος οδηγαει μετα οεο? οδηγας; Εγω νομιζα οτι μονο τρεχεις... =]
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 οδηγας; Εγω νομιζα οτι μονο τρεχεις... =] καλα εκτος το οτι εχει ξεσκιστει ο διας το τελευται οχρονο και εχω τρεξει ελαχιστο λογο τραυματισμων και να ετρεχα δεν νομιζω να πηγαινα κερκυρα-τρικαλα τρεχοντας
MT60RS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 εγω ειμαι ο πιο γρηγορος απο ολους (μια φορα πριν απο ~30 χρονια κ 9 μηνες)
slipknot Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Όλοι χάνονται....... Όλες. Το ένστικτο μου λέει ότι δεν είναι απλή σύμπτωση. Κάποιος, πιθανότατα μανιακός, δρα οργανωμένα, στοχευμένα και με κίνητρο. Άσε κάτω το βιολογικό ντόνατ χωρίς ζάχαρη, έχουμε δουλειά. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μετα απο μια successful night...... Goodmorning World. πληρώθηκες;;;; πότε έρχεσαι είπαμε;;;; θέλω το γνωστό "δανεικά και αγύριστα"
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ειιι Ψιτ , κορίτσια .,, εσείς που οδηγείτε .. Το ξέρατε ότι το Καθρεφτάκι που έχετε στο αμάξι για να Τσεκάρετε το MAKE UP , άμα το κάνετε λίγο πιο πάνω , βλέπετε Τ'Αυτοκινητα που είναι πίσω σας ?? !! ?? !!!! ...."ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΕΕΕ;;;; .... 2
LongTom Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ω ρε τιμές και πανηγύρια,ένας σοφτγουερ τύπος από το αντίστοιχο μέρος της εταιρείας μου ζήτηξε να κάμω το προσωρινό voice acting και να λάβω μέρος στο voice recognition για το μπλιμπλίκι που φτιάνει. Μπορεί κάποια μέρα,κάπου να έχετε την τιμή να με ακούσετε να σας λέω ότι κάμετε κάτι λάθος στο εργαλείο-γκομπιούτερ-ρομπότ. 2
thomasG4 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Την τελευταία εβδομάδα πηδιέται ασύστολα η HOL. Τα βιντεάκια με το ζόρι φορτώνουν και ώρες ώρες η ταχύτητα του Download παίζει πολύ. Εκανα ένα ping στο google και μου βγάζει 145 ms. Μου είχαν το margin 11 db τους είπα να μου το κατεβάσουν αλλά πάλι σκατά είναι. Παλιά ήμουν γύρω στα 11-12 Mbps τώρα 9400 Μbps. Λέω να το κάνω fast path άλλα με τέτοια γραμμή μικρή βελτίωση θα έχει στα ping. Κανένας άλλος με προβλήματα στην HOL ή μόνο εγώ είμαι;
DhZou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 κι εγώ τον τελευταίο μήνα έχω πέσει από τα 13 στα 5 mbps
MT60RS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Κούνησε μου φαίνεται.Κρήτη. ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις