Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

οδηγας; Εγω νομιζα οτι μονο τρεχεις...

=]

καλα εκτος το οτι εχει ξεσκιστει ο διας το τελευται οχρονο και εχω τρεξει ελαχιστο λογο τραυματισμων και να ετρεχα δεν νομιζω να πηγαινα κερκυρα-τρικαλα τρεχοντας

Δημοσ.

εγω ειμαι ο πιο γρηγορος απο ολους

(μια φορα πριν απο ~30 χρονια κ 9 μηνες)

Δημοσ.

Όλοι χάνονται.......

Όλες. Το ένστικτο μου λέει ότι δεν είναι απλή σύμπτωση. Κάποιος, πιθανότατα μανιακός, δρα οργανωμένα, στοχευμένα και με κίνητρο. Άσε κάτω το βιολογικό ντόνατ χωρίς ζάχαρη, έχουμε δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

Μετα απο μια successful night......

Goodmorning World. :-D

πληρώθηκες;;;; πότε έρχεσαι είπαμε;;;; θέλω το γνωστό "δανεικά και αγύριστα" 

Δημοσ.

Ειιι Ψιτ ,  κορίτσια .,, εσείς που οδηγείτε ..

Το ξέρατε ότι το Καθρεφτάκι που έχετε στο αμάξι για να Τσεκάρετε το MAKE UP  ,  άμα το κάνετε  λίγο πιο πάνω  , βλέπετε  Τ'Αυτοκινητα που είναι  πίσω σας  ?? !! ?? !!!!

...."ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΕΕΕ;;;; ....

:ph34r: B)

• Like 2
Δημοσ.

Ω ρε τιμές και πανηγύρια,ένας σοφτγουερ τύπος από το αντίστοιχο μέρος της εταιρείας μου ζήτηξε να κάμω το προσωρινό voice acting και να λάβω μέρος στο voice recognition για το μπλιμπλίκι που φτιάνει.

Μπορεί κάποια μέρα,κάπου να έχετε την τιμή να με ακούσετε να σας λέω ότι κάμετε κάτι λάθος στο εργαλείο-γκομπιούτερ-ρομπότ. :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Την τελευταία εβδομάδα πηδιέται ασύστολα η HOL. Τα βιντεάκια με το ζόρι φορτώνουν και ώρες ώρες η ταχύτητα του Download παίζει πολύ. Εκανα ένα ping στο google και μου βγάζει 145 ms. Μου είχαν το margin 11 db τους είπα να μου το κατεβάσουν αλλά πάλι σκατά είναι. Παλιά ήμουν γύρω στα 11-12 Mbps τώρα 9400 Μbps.

Λέω να το κάνω fast path άλλα με τέτοια γραμμή μικρή βελτίωση θα έχει στα ping. Κανένας άλλος με προβλήματα στην HOL ή μόνο εγώ είμαι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...