Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος. Όχι ότι θα την αποδεκτεί καμία τους αυτήν την λέξη, μιας και δεν είναι στο κουτί με τα "ιερά τέρατα" που πρέπει υποχρεωτικά να "σεβόμαστε" (ομοφοβία, ρατσισμός, μισογυνία κλπ).

Μην το ψάχνεις, για πέτρες είναι οι καμμενοσουτιέδες:

11390249_10207003379144034_5013241557336

μετα το γνωστο αγαλμα του δισκοβολου θα εχουμε του τακη του σφαιροβολου χαχα

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Djoko - Murray σε 10 ωρες. Παιξτε κανα φραγκο. 1.97 πληρωνει το 3-0 σετ.

Ναι καρντια, αλλα ξερω τι ειναι μπουγατσα και τι σουβλακι για να το βγαλω λαθος. Ενω εριμι δεν εχω ιδεα. Και κατι μου λεει πως απεχει παρασαγγας απο την Ελενη Ερημου :P

Λεγε ρε με τη σλανγκ ναουμ

Ελα νταξει το βρηκα

ερήμη(ν): Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας, χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη «ερήμη» χωρίς το -ν, τουλάχιστον στο 99% των περιπτώσεων. Είναι μια λέξη που κολλάει παντού, ή μάλλον που ο Πατρινός την κολλάει παντού. Φυσικά αγνώστου προελεύσεως. Δηλώνει περίτρανα την κατάσταση της Πατρινής νοοτροπίας, κοντολογίς αυτό που λέμε ό,τι να 'ναι.

Περα απο το ερειμη/ερημη που περιγραφει μια κατασταση, μπορεις να περιγραψεις και ατομα πχ "αυτος ειναι εντελως ερημης."

u r welcome

• Like 2
Δημοσ.

Ανοίγω τηλεόραση κανά ζαπινγκ και βλέπω τουρκικά. Το πρόβλημα ειναι οτι εχουν καλύτερη εικόνα απο τις περισσότερες ελληνικές σειρές...

Μέρες

• Like 1
Δημοσ.

μην το κανεις ! 1) θα ψηθεις να κανεις απειρες μαλακιες μεχρι που θα φας τα μουτρα και 2) καει τα αντερα του

ναι αλλα φαναρι-φαναρι κανεις και γαμω τις πλακες

αχχαχα τόσο πολύ καίει "? 

Η Μαρία ειναι ανάμεσα μας , το αισθάνομαι 

ναι το διχρονο καιει παρα πολυ. Αν το φτιαξεις, καιει εξωπραγματικα πολυ. Η μονη του χρησιμοτητα ειναι οι πλακες στα φαναρια. Μεχρι ο αλλος να κουμπωσει 2α, εσυ εχεις φτασει στο επομενο. Δεν ειναι και πολυ βολικο σαν καθημερινο μηχανακι. Εχει χαλια αισθηση στα φρενα και υπερβολικη (στο βρεγμενο) αποκριση στο γκαζι. Εκει που δεν εχει λακουβες μπορει να στριψει καπως καλα (αν εισαι γενναιος). Οπου εχει σαμαρακια (90% των δρομων) δεν την παλευεις καθολου. Το τετραχρονο ειναι καπως καλυτερο. Εχει διαφορετικο σκελετο και αναρτησεις, αλλα δεν εχει το αρκουδογκαζο

• Like 1
Δημοσ.

Σπάει ο κεντρικός σωλήνας ύδρευσης χτες το μεσημέρι , όλη στη γειτονιά στα αρχίδια τους. τρέξε βάλερι βρες τον τύπο από τις βλάβες της δευα , ο οποίος ενώ έχει βάρδια την κάνει από το σπίτι του γιατί δεν πληρώνεται τις υπερωρίες πλέον!

ευτυχώς ευγενικότατος ο άνθρωπος ήρθε χτες το βράδυ να δει που είναι η βλάβη και μας έκλεισε το νερό όλης της γειτονιάς.

Σήμερα ακούω ήρθε φορτηγο λέω ώπα θα μας φτιάξουν

ΣΚΑΤΑ!

άφησαν ένα κόκκινο κώνο στο σημείο βλάβης και έφυγαν.

Jack-Nicholson.gif

• Like 3
Δημοσ.

Μικρέ μη πάρεις σκούτερ, μη πάρεις δίχρονο, μη πάρεις ροζ.

Έχω ακούσει και τον όρο "ερημιάς" για κάποιον στο γυμναστήριο που είναι λιγότερο σφίχτης από 'σένα.

Δημοσ.

θα περασει φορτηγο να μαζεψει τον κωνο. Και μετα θα ερθουν με το παπι φορτωμενο με εργαλεια για να την επισκευη

ξαφνικα το να πλυνεις δοντια/κανεις μπανιο/μην γεμιζει απλυτα ο νεροχυτης σου φαινονται τα απο τα πιο υποτιμημενα πραγματα στον κοσμο

• Like 1
Δημοσ.

@mt60rs

ξέρεις τι έιναι να λούζεσαι σε ντουζιέρα έξω από το σπίτι με το μαγιώ με βρόχινο νερό από τη στέρνα! πιο γελοία πεθαίνω!

μόλις ήρθαν και το σύνδεσαν πρόχειρα και τη δευτέρα έχει σκάψιμο,πάω να πλύνω πιάτα horayyyyy

Δημοσ.

@mt60rs

ξέρεις τι έιναι να λούζεσαι σε ντουζιέρα έξω από το σπίτι με το μαγιώ με βρόχινο νερό από τη στέρνα! πιο γελοία πεθαίνω!

μόλις ήρθαν και το σύνδεσαν πρόχειρα και τη δευτέρα έχει σκάψιμο,πάω να πλύνω πιάτα horayyyyy

και ο γειτονας απο διπλα να σε βλεπει και να τριβει το μουστακι του...

στοκ απο ρουχα εχεις;

-----------

Ημουν γυρω στα 17 και σε μια παρεα γνωρισα εναν τυπο (γυρω στα 25). Εκει που πηγε να πει μια ιστορια για κατι που του συνεβη σπιτι

"Γυρναω σπιτι, και βαζω την κατσαρολα να βρασει για να κανω μπανιο..."

πεταγομαι εγω

"χαχα!! καλα ρε με την κατσαρολα κανεις μπανιο; χαχαχα!!!"

γυρναει και μου λεει (χωρις υφακι, οχι για να μου την πει)

"μερικοι δεν τα βρηκαμε ολα ετοιμα"

τελικα ο τυπος ηταν οικοδομος, με πατερα αλκοολα και προβληματα στο σπιτι, που δουλευε απο τα 15, και μαζι με τον πατερα του χτισανε το σπιτι τους. Αργοτερα πηγε και μια σχολη μαγειρικης και τωρα ειναι μαγειρας στη Φινλανδια. Σωστος τυπος, χωρις μαγκια/κλαψομουνια

Δημοσ.

ανοιξαν οι ουρανοι.

#Χριστιανοί 

Ενταξει ο καιρος τα εχει παιξει εντελως! εκτος του οτι βρεχει κανει και κρυο και ειμαστε 5 ιουνιου

Δημοσ.

Ενταξει ο καιρος τα εχει παιξει εντελως! εκτος του οτι βρεχει κανει και κρυο και ειμαστε 5 ιουνιου

Γουστάρω.

Γατοκόριτσο που είσαι?Όλοι χάνονται.......

• Like 2
Δημοσ.

Γουστάρω.

Γατοκόριτσο που είσαι?Όλοι χάνονται.......

μωρε και εγω γουσταρω αλλα δεν μας λες και φυσιολογικους ανθρωπους χαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...