Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ήθελα να αρχίσω με moto 600cc αλλα δε βγαίνω , θέλω να είμαι άνετος στα οικονομικά μου , οπότε πάει για του χρόνου προς το παρών θα αρκεστώ σε κάτι μικρό να μαλακιστώ να ξεγκαυλώσω στο 3-5μηνο θα χεις καλυψει ανετα τη διαφορα απο τις βενζινες
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 στο 3-5μηνο θα χεις καλυψει ανετα τη διαφορα απο τις βενζινες αχχαχα τόσο πολύ καίει "? Δεν σε χάλασε, κοριτσιγιαπισι Η Μαρία ειναι ανάμεσα μας , το αισθάνομαι
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ε 2χρονο και φτιαγμενο τι περιμενεις? 1
Valerie_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Runner επιτρέπεται να πάρεις μόνο στο Λύκειο τζιζας 2
mary Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Η Μαρία ειναι ανάμεσα μας , το αισθάνομαι Ουαου feeling! Τι με θετε καλέ;
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ίσως το έχω ξαναρωτήσει. Ποια είναι η αντίστοιχη λέξη του μισογύνης για τους άντρες? Μισοάντρης ελπίζω να μην υπάρχει σαν λέξη
scullyist Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Are you kiddin' me... Την οποια την εχω δει στο θεατρο και ειναι φοβερη. Πρεπει να βαλεις και τη sis στο inso ε... Δλδ πραγματικα τωρα! Δενείσαικαλά, θα μου κόψει και την καλημέρα αν την υποβάλω σε τέτοιο πράμα, δεν θα άντεχε το κλίμα ούτε για 5' =p Σ'ενα παράλληλο σύμπαν πάντως -αν και ιδεολογικά αντίθετη με τον "θεσμό"- ένα προξενιό θα σας το έκανα, καλλιτεχνικά τουλάχιστον θα τα βρίσκατε απ' ότι φαίνεται =p 2
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 -αν και ιδεολογικά αντίθετη με τον "θεσμό" Eνα δικιο εδω στο δινω καλλιτεχνικά τουλάχιστον θα τα βρίσκατε απ' ότι φαίνεται =p Aλλά ναι. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δενείσαικαλά, θα μου κόψει και την καλημέρα αν την υποβάλω σε τέτοιο πράμα, δεν θα άντεχε το κλίμα ούτε για 5' =p Σ'ενα παράλληλο σύμπαν πάντως -αν και ιδεολογικά αντίθετη με τον "θεσμό"- ένα προξενιό θα σας το έκανα, καλλιτεχνικά τουλάχιστον θα τα βρίσκατε απ' ότι φαίνεται =p ¨αντε και εγώ κουμπάρα !!!! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ¨αντε και εγώ κουμπάρα !!!! Ανυπερθετως Καληνυχτα guys n' gals Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2015 από stormrain 1
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ίσως το έχω ξαναρωτήσει. Ποια είναι η αντίστοιχη λέξη του μισογύνης για τους άντρες? Μισοάντρης ελπίζω να μην υπάρχει σαν λέξη Σουτιενοκαφτρα; feminazi;
slipknot Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Φεμινίστρια τρίτου κύματος ντε. Τα peer reviews αλλοίωσαν τη σκέψη σου και κατέστρεψαν την ψυχή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις