Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

τςτςτςτς είσαι και μοντεράς πανάθεμα σε ... 

Moντερας ειμαι καρντια μου οχι μαντης :P

• Like 1
Δημοσ.

Moντερας ειμαι καρντια μου οχι μαντης :P

καρντιά, η αέναη μάχη μπουγάτσα-τυρόπιτα και σουβλάκι-καλαμάκι είναι πιο ενδιαφέροντα από το εριμι :P 

αθηνέζε :P 

• Like 1
Δημοσ.

ρε μλκ νικο τι  μου θυμισες με αυτο το εριμι! Κολλημα εσεις οι πατρινοι

μου το είχε κολλήσει ενας φίλος και σε μια φάση το έλεγα συνεχώς , τώρα νταξ σπάνια .. όποτε μου έρθει 

ερίμι ..

Τι ειναι εριμι?

τι δε το ξέρεις? εεεεεεεεερρρρρρρρρρρρρριιιιιιιιιιιμιιιιιιιιιιιιιιι  :cry:

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

καρντιά, η αέναη μάχη μπουγάτσα-τυρόπιτα και σουβλάκι-καλαμάκι είναι πιο ενδιαφέροντα από το εριμι :P 

αθηνέζε :P

Ναι καρντια, αλλα ξερω τι ειναι μπουγατσα και τι σουβλακι για να το βγαλω λαθος. Ενω εριμι δεν εχω ιδεα. Και κατι μου λεει πως απεχει παρασαγγας απο την Ελενη Ερημου :P

μου το είχε κολλήσει ενας φίλος και σε μια φάση το έλεγα συνεχώς , τώρα νταξ σπάνια .. όποτε μου έρθει 

ερίμι ..

τι δε το ξέρεις? εεεεεεεεερρρρρρρρρρρρρριιιιιιιιιιιμιιιιιιιιιιιιιιι  :cry:

Λεγε ρε με τη σλανγκ ναουμ

Ελα νταξει το βρηκα

ερήμη(ν): Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας, χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη «ερήμη» χωρίς το -ν, τουλάχιστον στο 99% των περιπτώσεων. Είναι μια λέξη που κολλάει παντού, ή μάλλον που ο Πατρινός την κολλάει παντού. Φυσικά αγνώστου προελεύσεως. Δηλώνει περίτρανα την κατάσταση της Πατρινής νοοτροπίας, κοντολογίς αυτό που λέμε ό,τι να 'ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε εμενα που με βλεπεις ειμαι modena city rambler

φίλε εμένα που με διαβάζεις, ούτε ξέρω από μηχανάκια. Απλά θυμάμαι τους αλβανούς του χωριού να μιλάνε συνέχεια για κάτι modenas.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Λυπήσου τη νέα γενιά και μην τους βάζεις άγνωστες λέξεις.

Τωρα αμα σου πω πως σε σκεφτηκα γιατι μου ηρθε συνειρμικα η Isabelle?

Fair point παντως :lol:

φίλε εμένα που με διαβάζεις, ούτε ξέρω από μηχανάκια. Απλά θυμάμαι τους αλβανούς του χωριού να μιλάνε συνέχεια για κάτι modenas.

Στρογγυλοφαναρα κιετς? Νταξ κι εγω δεν το χω με τα μοτοσακα, αλλη φαση αυτα τα μπερδευεις.

Δημοσ.

τώρα που λέτε για μηχανάκια θα τσιμπήσω ένα gilera runner 180 sp full malossi σε ροζάκι θα του πατήσω κ ένα λαμπιόνι πάνω κ θα γίνει τέζα για σούζες στη νυχτερινή Πάτρα 

• Like 3
Δημοσ.

τώρα που λέτε για μηχανάκια θα τσιμπήσω ένα gilera runner 180 sp full malossi σε ροζάκι θα του πατήσω κ ένα λαμπιόνι πάνω κ θα γίνει τέζα για σούζες

πατρινος Καγκουρας;

Δημοσ.

τώρα που λέτε για μηχανάκια θα τσιμπήσω ένα gilera runner 180 sp full malossi σε ροζάκι θα του πατήσω κ ένα λαμπιόνι πάνω κ θα γίνει τέζα για σούζες στη νυχτερινή Πάτρα 

να σε δω ρε Ντούκι και πάνω σε ροζ gillerακι, να γίνω φέτες ! 

• Moderators
Δημοσ.

μην το κανεις ! 1) θα ψηθεις να κανεις απειρες μαλακιες μεχρι που θα φας τα μουτρα και 2) καει τα αντερα του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...