Unabomber Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Pic or it didn't happen... Σπερες Δεν ηταν δικη μου ρε, στο office ενας καμμενος ,που εχει κολλημα με τις μηχανες την εφερε.... παιζει να εχει μαζεψει οτι μηχανη εχει βγει απο το 1905..... Δεν είναι το roaming το θέμα, τα mb είναι. Σε πηδάει η Verizon άμα χρησιμοποιήσεις data εκτός του δικτύου της. Δεν στα μεταφερει ? Στον δικο μου παροχο που εχω απο uk, μου μεταφερει ολο το πακετακι.... μαζι με τα data. Eτσι δεν αλλαζω καρτες οταν ειμαι us αλλα κραταω τον αριθμο του uk. England wins..... 1
linkin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν ηταν δικη μου ρε, στο office ενας καμμενος ,που εχει κολλημα με τις μηχανες την εφερε.... παιζει να εχει μαζεψει οτι μηχανη εχει βγει απο το 1905..... Δεν στα μεταφερει ? Στον δικο μου παροχο που εχω απο uk, μου μεταφερει ολο το πακετακι.... μαζι με τα data. Eτσι δεν αλλαζω καρτες οταν ειμαι us αλλα κραταω τον αριθμο του uk. England wins..... Δεν νομίζω πως μεταφέρει μαν, δυστυχώς. + Την γραμμή την πληρώνει η δουλειά κι δεν με ψήνει να προσθέσω πράγματα στο συμβόλαιο χωρίς λόγο. 1
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Λοιπον, αυτη δε μου το βγαζεις απο το μυαλο ειχε ξαναφαει οριστικο μπαν και καποιος της το αναιρεσε. Αλλά μεταξυ μας, ποιος χεστηκε για αυτην; έφαγε πόδι ο κορίτσης για πισί ? 3
funbreaker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μόνο εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως ήταν όντως αυτή των φωτογραφιών και όχι χοντρός καμμένος μουσάτος?
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ^ Πολύς λόγος για το τίποτα -------------- να ρωτήσω κατι τα κορίτσια της παρέας κυρίως .. υπάρχει κάποιος τρόπος να ασπρίσουν τελείως κατι μπλουζάκια άσπρα που έχω ? υπάρχει δλδ κατι να βάλω στο πλυντήριο μαζι με το απορρυπαντικό η να τα πλύνω στο χέρι για να γίνουν κάτασπρα ? όχι δεν έχουν ξεθωριάσει ούτε έχουν κιτρινίσει άπλα έχουν χάσει λίγο αυτό το κάτασπρο και ρωτάω μήπως υπάρχει τροπος να επανέλθει ! κάτι για χλωρίνη έχω ακούσει,να τα αφήσω για ώρα δηλαδή σε μια λεκάνη πριν τα πλύνω ισχύει η καμία σχέση?
Valerie_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 αν είναι εντελώς άσπρα μπορείς να βάλεις χλωρίνη αλλά όχι για πολλή ώρα γιατί γαμεί το ύφασμα. εναλλακτικά λευκαντική σκόνη,έχει στο σούπερ σε σακουλάκια μιας δόσης. δεν λέω μάρκα αλλά είναι πολύ πολύ γνωστή. 2
slipknot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Λοιπον, αυτη δε μου το βγαζεις απο το μυαλο ειχε ξαναφαει οριστικο μπαν και καποιος της το αναιρεσε. Αλλά μεταξυ μας, ποιος χεστηκε για αυτην; Μπορεί να φαντασιωνόμουν drive by, μπορεί να τις παίξαμε, αλλά αυτό το "Spam ήταν η γέννα σου" είναι από τα πιο όμορφα diss που έχω διαβάσει γαμώτο. Μεγάλη ειρωνεία που αυτή η λυρική ποίηση του δρόμου αποδείχθηκε κύκνειο άσμα. Έστω και τώρα, respect. Δε θα κλάψω γιατί από απόψε θα είσαι με τους Biggie και 2Pac. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 για πες, για πες. Νο, ειναι προσωπικα δικα της Δεν θα σου ξαναμιλήσει; Και λέγατε να παντρευτείτε κιόλας Καλα δεν θα παντρευομασταν μην βλεπεις τι γραφαμε εδω. Και να θελησει καποια στιγμη να μου μιλησει δεν νομιζω οτι εγω θελω να μου ξαναμιλησει. Αν έφυγε η Ιριδα το forum είναι φτωχότερο. Για το κορίτσι για πσ αληθεύει ή τρολάρετε? Καλα μην βαζεις και το χερι σου στη φωτια για αυτο!
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μπορεί να φαντασιωνόμουν drive by, μπορεί να τις παίξαμε, αλλά αυτό το "Spam ήταν η γέννα σου" είναι από τα πιο όμορφα diss που έχω διαβάσει γαμώτο. Μεγάλη ειρωνεία που αυτή η λυρική ποίηση του δρόμου αποδείχθηκε κύκνειο άσμα. Έστω και τώρα, respect. Δε θα κλάψω γιατί από απόψε θα είσαι με τους Biggie και 2Pac. Περιμένω να γράψει και για την δική σου γέννα κάποιος , έτσι για να διαβάσω και εγώ ομορφιές, θα είναι από τα πιο ωραία που θα έχω διαβάσει ..
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δεν ηταν δικη μου ρε, στο office ενας καμμενος ,που εχει κολλημα με τις μηχανες την εφερε.... παιζει να εχει μαζεψει οτι μηχανη εχει βγει απο το 1905..... Ούτε sample;
Προτεινόμενες αναρτήσεις