Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δήμητρα πηγαίνεις συχνά εκεί που θες να κλείσεις; είναι οκ από υγιεινή; στο λέω γιατί ο τζάμπας καμιά φορά συνάδει με πλύσιμο των εργαλείων μόνο με οινόπνευμα και πετσέτες που στεγνώνουν και ξανα χρησιμοποιούνται (του πέντι εννοω)

μία από τις σκύλες της γειτονιάς σέρνει. ημίαιμο ντόπερμαν πανύψηλη ,στήνεται να την καβαλήσει ο δικός μου αλλά ο καημένος είναι μικρός μπροστά της, τον κυνηγάει  κι αυτός της κάνει νάζια

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δήμητρα πηγαίνεις συχνά εκεί που θες να κλείσεις; είναι οκ από υγιεινή; στο λέω γιατί ο τζάμπας καμιά φορά συνάδει με πλύσιμο των εργαλείων μόνο με οινόπνευμα και πετσέτες που στεγνώνουν και ξανα χρησιμοποιούνται (του πέντι εννοω)

ναι ναι πηγαίνω συχνά, βλέπω ότι χρησιμοποιούν dettol για πλύσιμο λεκάνη και αποστειρωμένα εργαλεία (βλέπω που τα ψεκάζουν και τα βάζουν σε ένα τύπου φουρνάκι) 

χμμμμ αυτό για την πετσέτα με προβλημάτισε .... δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Έδινα 10€

τώρα έκλεισα σε ένα άλλο που πήγαινα παλαιότερα με 14€, 

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά :)

Γεια σου ζιο!

Δημητρα, ρε συ καντα σπιτι. Χαρτακι, 4 μανο, ουτε 20ρικο δε θα βγει και θα σου πανε καιρο τα μανο

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σου ζιο!

Δημητρα, ρε συ καντα σπιτι. Χαρτακι, 4 μανο, ουτε 20ρικο δε θα βγει και θα σου πανε καιρο τα μανο

Πετσάκια και τέτοια κάνω μωρέ, αυτά δεν ξέρω να τα κάνω μόνη μου 

Δημοσ.

με προβλημάτισες άσχημα τώρα ....  :unsure:

να μην ρωτήσω αν έχεις δικό σου σετ μάνι πεντι ε; :P (εννοώ με λίμες μπάφερ κλπ )

Δημοσ.

ρε κοριτσια, ποιος ειναι ο τζαμπας;

Πεντικιούρ με 10€ για τα μέρη μου είναι τζάμπα... 

ο Τζάμπας βγήκε από τη διαφήμιση του media markt

να μην ρωτήσω αν έχεις δικό σου σετ μάνι πεντι ε; :P (εννοώ με λίμες μπάφερ κλπ )

μπααααααααα

μόνο μανό/ όζες .... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...