Pa0ki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Να θες να δώσεις τα ωραία σου ευρουλάκια και να τρως άκυρο επειδή δεν έχεις πιστωτική
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Να θες να δώσεις τα ωραία σου ευρουλάκια και να τρως άκυρο επειδή δεν έχεις πιστωτική Να θες να δώσεις τα ωραία σου ευρουλακια και να τρως άκυρο επειδη εχεις κάρτα εθνικής.
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Να θες να δώσεις τα ωραία σου ευρουλακια και να τρως άκυρο επειδη εχεις κάρτα εθνικής. Τι φαση ? Δεν αναγνωριζεται ?
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τι φαση ? Δεν αναγνωριζεται ? Και καλα δεν την παίρνουν κάποια συστηματα
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ^ wut ? Visa δεν ειναι ? Εχει να κανει με κατι καινούργιους κωδικούς ασφαλείας της εθνικής. #ηλιθιοι In other news Αυτο με την αίρεση ειναι τρολια ή κακομοιρια; Επίσης Εξαιρετικά πόδια η ciri στο w3
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εχει να κανει με κατι καινούργιους κωδικούς ασφαλείας της εθνικής. #ηλιθιοι In other news Αυτο με την αίρεση ειναι τρολια ή κακομοιρια; Επίσης Εξαιρετικά πόδια η ciri στο w3 Μixed
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Η άλλη έχει κορμάρα, έχει και προσωπάρα, και όταν με βλέπει κάνει λίγο σαν χαζοχαρούμενο από την χαρά της να με χαιρετήσει. Και την βλέπω τις προάλλες με έναν τύπο, γκόμενός της. Το θέμα είναι ότι εκτός από το ότι φαίνεται ξεκάθαρα με την μία από το πρόσωπο ότι είναι μπετόβλακας, έχει μέχρι και βλάχικη προφορά. Του μιλάς, κάνει 3 λεπτά να σου απαντήσει λόγω αργοστροφίας, και σου απαντάει με προφορά από και γω δεν ξέρω που. Είναι να τα παίρνεις ώρες ώρες.
linkin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Η άλλη έχει κορμάρα, έχει και προσωπάρα, και όταν με βλέπει κάνει λίγο σαν χαζοχαρούμενο από την χαρά της να με χαιρετήσει. Και την βλέπω τις προάλλες με έναν τύπο, γκόμενός της. Το θέμα είναι ότι εκτός από το ότι φαίνεται ξεκάθαρα με την μία από το πρόσωπο ότι είναι μπετόβλακας, έχει μέχρι και βλάχικη προφορά. Του μιλάς, κάνει 3 λεπτά να σου απαντήσει λόγω αργοστροφίας, και σου απαντάει με προφορά από και γω δεν ξέρω που. Είναι να τα παίρνεις ώρες ώρες. Έχει 6pack όμως που εσύ δεν έχεις.
discoboyminimal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Η άλλη έχει κορμάρα, έχει και προσωπάρα, και όταν με βλέπει κάνει λίγο σαν χαζοχαρούμενο από την χαρά της να με χαιρετήσει. Και την βλέπω τις προάλλες με έναν τύπο, γκόμενός της. Το θέμα είναι ότι εκτός από το ότι φαίνεται ξεκάθαρα με την μία από το πρόσωπο ότι είναι μπετόβλακας, έχει μέχρι και βλάχικη προφορά. Του μιλάς, κάνει 3 λεπτά να σου απαντήσει λόγω αργοστροφίας, και σου απαντάει με προφορά από και γω δεν ξέρω που. Είναι να τα παίρνεις ώρες ώρες. μαλλον δεν μπαινει στο insomnia ο ΤΥΠΟΣ. dont give a shit bro, walk on..
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Έχει 6pack όμως που εσύ δεν έχεις. Λίγο πλάτες τις έχει. Δεν ξέρω βέβαια, μπορεί να δουλεύει τίποτα οικοδομή 1
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ακούω τα νεα μέτρα και το κόβω να παιζει IOU τον 15αυγουστο... Μέρες
revolver1990 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Λίγο πλάτες τις έχει. Δεν ξέρω βέβαια, μπορεί να δουλεύει τίποτα οικοδομή Aφού είναι έτσι όπως μας λες είτε αυτή είναι εντελώς ούφο είτε την γλεντάει καλά. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις