Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να θες να δώσεις τα ωραία σου ευρουλάκια και να τρως άκυρο επειδή δεν έχεις πιστωτική :shock:

Δημοσ.

Να θες να δώσεις τα ωραία σου ευρουλάκια και να τρως άκυρο επειδή δεν έχεις πιστωτική :shock:

Να θες να δώσεις τα ωραία σου ευρουλακια και να τρως άκυρο επειδη εχεις κάρτα εθνικής.

Δημοσ.

Να θες να δώσεις τα ωραία σου ευρουλακια και να τρως άκυρο επειδη εχεις κάρτα εθνικής.

Τι φαση ? Δεν αναγνωριζεται ?

Δημοσ.

^

wut ?  Visa δεν ειναι ?

Εχει να κανει με κατι καινούργιους κωδικούς ασφαλείας της εθνικής. #ηλιθιοι

In other news

Αυτο με την αίρεση ειναι τρολια ή κακομοιρια;

Επίσης

Εξαιρετικά πόδια η ciri στο w3

Δημοσ.

Εχει να κανει με κατι καινούργιους κωδικούς ασφαλείας της εθνικής. #ηλιθιοι

In other news

Αυτο με την αίρεση ειναι τρολια ή κακομοιρια;

Επίσης

Εξαιρετικά πόδια η ciri στο w3

Μixed 

Δημοσ.

Η άλλη έχει κορμάρα, έχει και προσωπάρα, και όταν με βλέπει κάνει λίγο σαν χαζοχαρούμενο από την χαρά της να με χαιρετήσει.

Και την βλέπω τις προάλλες με έναν τύπο, γκόμενός της. Το θέμα είναι ότι εκτός από το ότι φαίνεται ξεκάθαρα με την μία από το πρόσωπο ότι είναι μπετόβλακας, έχει μέχρι και βλάχικη προφορά. Του μιλάς, κάνει 3 λεπτά να σου απαντήσει λόγω αργοστροφίας, και σου απαντάει με προφορά από και γω δεν ξέρω που.

Είναι να τα παίρνεις ώρες ώρες.

Δημοσ.

Η άλλη έχει κορμάρα, έχει και προσωπάρα, και όταν με βλέπει κάνει λίγο σαν χαζοχαρούμενο από την χαρά της να με χαιρετήσει.

Και την βλέπω τις προάλλες με έναν τύπο, γκόμενός της. Το θέμα είναι ότι εκτός από το ότι φαίνεται ξεκάθαρα με την μία από το πρόσωπο ότι είναι μπετόβλακας, έχει μέχρι και βλάχικη προφορά. Του μιλάς, κάνει 3 λεπτά να σου απαντήσει λόγω αργοστροφίας, και σου απαντάει με προφορά από και γω δεν ξέρω που.

Έχει 6pack όμως που εσύ δεν έχεις.

Δημοσ.

μαλλον δεν μπαινει στο insomnia ο ΤΥΠΟΣ.

dont give a shit bro, walk on..

Δημοσ.

Λίγο πλάτες τις έχει. Δεν ξέρω βέβαια, μπορεί να δουλεύει τίποτα οικοδομή

Aφού είναι έτσι όπως μας λες είτε αυτή είναι εντελώς ούφο είτε την γλεντάει καλά.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...