linkin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Gather round kids. Γυριζω σπιτι απο την δουλεια και οπως παω να μπω στο παρκινγκ της πολυκατοικιας, παρατηρω να βγαινει απο την πολυκατοικια μια τυπισσα με μια μουρη μελανιασμενη και καταπρησμενη, κλαιγοντας. Λεω τι γινεται ρε φιλε, θα την πλακωσε κανενας μλκς γκομενος στο ξυλο την κοπελα. Παω σπιτι, μιλαω με την γυναικα. Μου λεει δεν θα πιστεψεις τι εγινε (αφηγηση ο linkin που σε βαζει μεσα στην πλοκη). Apparently εχουμε μια αλκοολικη στην πολυκατοικια. Η τυπισσα γυρισε σπιτι το προηγουμενο βραδυ στις 4 πιο κοκκαλο και απο το κοκκαλο που πετας στο σκυλι και δεν το τρωει επειδη ειναι σκληρο. (παραλληλισμος ωραιος και αστειακι μαζι απο τον linkin). Γυρισε σπιτι κομματια χωρις κλειδι εξωτερικης πορτας και προσπαθησε να μπει στο διαμερισμα της στον πρωτο οροφο απο το μπαλκονι πατωντας πανω στους καδου των αποριμματων. Αλλα δυστυχως ηταν ψηλα το παραθυρο και δεν εφτανε. Ποια ηταν η ιδεα της? Απελπισμενη η τυπισσα παιρνει ενα τουβλο απο τον κηπο, το πεταει και σπαει το παραθυρο ενος διαμερισματος στο ισογειο, Μπαινει στο διαμερισμα του αλλου την ωρα που κοιμαται ο αλλος, βγαινει απο το διαμερισμα στο hallway και παει στο διαμερισμα της και κλειδωνεται μεσα. Τι να πει κανεις..... Κι ομως η ιστορια εχει και συνεχεια. Πιστεψτε με αξιζει. Η τυπισσα οχι μονο δεν σταματησε εκει αλλα συνεχισε. Μετα απο 10 λεπτα που εμεινε μεσα στο διαμερισμα της, θυμηθηκε οτι εχασε τα παπουτσια της στον καδο. Κατεβηκε, βουτηξε μεσα στον καδο να βρει τα παπουτσια και οπως πηγε να βγει γλυστρισε και εφαγε faceplant οπως αυτο ... ..μεχρι να την βρει ο superintendent αναισθητη 10 λεπτα αργοτερα. Apparently εφαγε προστιμο $3000 και αλλα $2000 για ζημιες και την διωξαν απο το κτιριο την ιδια μερα. Σικαγο Γιναμε!!!!!!!!! Καλημερα !!! 11
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Gather round kids. Γυριζω σπιτι απο την δουλεια και οπως παω να μπω στο παρκινγκ της πολυκατοικιας, παρατηρω να βγαινει απο την πολυκατοικια μια τυπισσα με μια μουρη μελανιασμενη και καταπρησμενη, κλαιγοντας. Λεω τι γινεται ρε φιλε, θα την πλακωσε κανενας μλκς γκομενος στο ξυλο την κοπελα. Παω σπιτι, μιλαω με την γυναικα. Μου λεει δεν θα πιστεψεις τι εγινε (αφηγηση ο linkin που σε βαζει μεσα στην πλοκη). Apparently εχουμε μια αλκοολικη στην πολυκατοικια. Η τυπισσα γυρισε σπιτι το προηγουμενο βραδυ στις 4 πιο κοκκαλο και απο το κοκκαλο που πετας στο σκυλι και δεν το τρωει επειδη ειναι σκληρο. (παραλληλισμος ωραιος και αστειακι μαζι απο τον linkin). Γυρισε σπιτι κομματια χωρις κλειδι εξωτερικης πορτας και προσπαθησε να μπει στο διαμερισμα της στον πρωτο οροφο απο το μπαλκονι πατωντας πανω στους καδου των αποριμματων. Αλλα δυστυχως ηταν ψηλα το παραθυρο και δεν εφτανε. Ποια ηταν η ιδεα της? Απελπισμενη η τυπισσα παιρνει ενα τουβλο απο τον κηπο, το πεταει και σπαει το παραθυρο ενος διαμερισματος στο ισογειο, Μπαινει στο διαμερισμα του αλλου την ωρα που κοιμαται ο αλλος, βγαινει απο το διαμερισμα στο hallway και παει στο διαμερισμα της και κλειδωνεται μεσα. Τι να πει κανεις..... Κι ομως η ιστορια εχει και συνεχεια. Πιστεψτε με αξιζει. Η τυπισσα οχι μονο δεν σταματησε εκει αλλα συνεχισε. Μετα απο 10 λεπτα που εμεινε μεσα στο διαμερισμα της, θυμηθηκε οτι εχασε τα παπουτσια της στον καδο. Κατεβηκε, βουτηξε μεσα στον καδο να βρει τα παπουτσια και οπως πηγε να βγει γλυστρισε και εφαγε faceplant οπως αυτο ... ..μεχρι να την βρει ο superintendent αναισθητη 10 λεπτα αργοτερα. Apparently εφαγε προστιμο $3000 και αλλα $2000 για ζημιες και την διωξαν απο το κτιριο την ιδια μερα. Σικαγο Γιναμε!!!!!!!!! Καλημερα !!! Δεν εχεις ζησει σε φοιτητικες εστιες εκει να δεις σκηνικα! Δυο μονο θα σου πω μια φορα ενας τυπος σε ενα παρτυ που γινοταν στο ΤΕΙ δεν εβρισκε χαρτι στις τουαλετες και εσπασε μια πορτα μπηκε μεσα πηρε ενα ρολο χαρτι εχεσε και μετα επεστρεψε το ρολο αφηνοντας χαρτακι ζητοντας συγνωμη.... Και μια αλλη φορα οι αλλοι απο επανω ειχαν μερακλωσει και πεταγαν τα επιπλα απο το μπαλκονι, καθομουν στο μπαλκονι και βλεπω να σκαει ενα τραπεζι μπροστα μου ! 1
Valerie_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 εμένα το πιο συγκλονιστικό που μπορεί να γίνει στη γειτονιά είναι να πεθάνει κανένα γερόντι (που δεν έχουν μείνει και πολλά) Θέλω κι εγώ λίγο σασπένς λίγο νταμπαντούμπα ρε παιδί μου 3
slipknot Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=nuHfVn_cfHU Πριν πάω το πρωί wc το βάζω. Για κάποιο λόγο μου θυμίζει τον πατέρα μου Εκτιμώ το δώρο του να βγάλει την green screen έκδοση από μόνος του. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ενα πραγμα που θαυμαζω στις γυναικες ειναι οτι ακομη καταφερνουν να με εκπλησουν, καθε φορα με χειροτερο τροπο..
LongTom Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ενα πραγμα που θαυμαζω στις γυναικες στους ανθρώπους ειναι οτι ακομη καταφερνουν να με εκπλησουν, καθε φορα με χειροτερο τροπο.. Φιξτ και πάντα. Καλημέρες με ήλιο και χαρά σε όλα τα παιδιά! Σήμερα λέει καλό καιρό(σχετικά) και αύριο όλη μέρα ήλιο!(ελπίζω). Δύο Δανοί που ξέρω θα πάθουν αποπληξία με τόσο ήλιο μαζεμένο. 2
GreekMonkey Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 εμένα το πιο συγκλονιστικό που μπορεί να γίνει στη γειτονιά είναι να πεθάνει κανένα γερόντι (που δεν έχουν μείνει και πολλά) Θέλω κι εγώ λίγο σασπένς λίγο νταμπαντούμπα ρε παιδί μου Συμπάσχω
revolver1990 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 εμένα το πιο συγκλονιστικό που μπορεί να γίνει στη γειτονιά είναι να πεθάνει κανένα γερόντι (που δεν έχουν μείνει και πολλά) Θέλω κι εγώ λίγο σασπένς λίγο νταμπαντούμπα ρε παιδί μου Αλλάζουμε? 1
Unabomber Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Gather round kids. Aφου δεν επεσε πυροβολισμος δεν λεει..... Πριν καμια βδομαδα επεσαν κατι gunshots 1 στενο παρακατω απο κει που μενω. Το gossip που βγηκε στο grocery shop, ηταν οτι δεν εκατσαν καποια deals..... Just ordinary stuff here. Μερες boyz and girlz.... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Φιξτ και πάντα. Καλημέρες με ήλιο και χαρά σε όλα τα παιδιά! Σήμερα λέει καλό καιρό(σχετικά) και αύριο όλη μέρα ήλιο!(ελπίζω). Δύο Δανοί που ξέρω θα πάθουν αποπληξία με τόσο ήλιο μαζεμένο. Μπα ξέρω γιατί γράφω συγκεκριμένα για γυναίκες
Unabomber Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Stan in , Roger out..... Αντε να δουμε τι θα κανει ο Joker...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις