Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμποτισε τα εγκεφαλικα σου κυτταρα με καφεινη...... :P

Προσπαθώ αλλά δεν θέλω να το παρακανω Γιατί άμα δεν πιω καφέ για μια μέρα με πιάνουν κάτι πονοκέφαλοι γαματα.

μάλλον θα κάνω το 2ο, remove everything and reinstall windows, αφού έχω κρατήσει screenshots με το τι έχω installed...

κατέβασμα latest versions στα πάντα και install για να είναι up to date...

Εύκολα. Απο την στιγμή που έτσι κι αλλιώς θα κρατήσεις backup των αρχείων σου, δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να "εμπιστευθεις" την Microsoft να κρατήσει τα αρχεία σου.

• Like 3
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ που έχω σπασμένα τα 7άρια αλλά μου έβγαλε την επιλογή αυτή, δεν πιστεύω να ανησυχώ για κάτι ε;

Θα δείξει! Το πολύ πολύ ξαναπερνάς τα σπασμένα 7άρια! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ που έχω σπασμένα τα 7άρια αλλά μου έβγαλε την επιλογή αυτή, δεν πιστεύω να ανησυχώ για κάτι ε;

θα σου βγάζει watermark ότι δεν τα έχεις original, ίσως και κάποιο pop-up...

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να χάλασα την φυσική χλωρίδα του κώλου μου επειδή τον ξύρισα και για αυτό έχω συγκάψει; Έχει ποτέ κανείς ξυριστεί κάτω στα αχαμνά μέχρι τέρμα πίσω;

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να χάλασα την φυσική χλωρίδα του κώλου μου επειδή τον ξύρισα και για αυτό έχω συγκάψει; Έχει ποτέ κανείς ξυριστεί κάτω στα αχαμνά μέχρι τέρμα πίσω;

Ας το αναλύσουμε.

Με μηχανή?

• Like 1
Δημοσ.

Μετα το ice bucket challenge  ηρθε η hot εκδοχη   :P (breast cancer edition)

http://www.esquire.com/lifestyle/sex/news/a35274/coke-topless-women-for-breast-cancer-awareness/

Θα το δοκιμάσω αυτό με τα boobs.

Ας το αναλύσουμε.

Με μηχανή?

Άκουσες για τρίχες-κ@λους και μπήκες στο thread? Ύποπτο.

• Like 1
Δημοσ.

εισαι σιγουρος οτι απο πανιδα εισαι ΟΚ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...