Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Aφου το δινει αυτο παλι καλα..... Ελπιζω μονο να μην μαμηθουν τα προγραμματα και τρεχουμε. μάλλον εννοεί τα files που έχεις μέσα στo "account directory" σου (my docs/my music/my videos/etc), όχι τα Program Files... 1
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Aφου το δινει αυτο παλι καλα..... Ελπιζω μονο να μην μαμηθουν τα προγραμματα και τρεχουμε. Εσύ του μήλου δεν είσαι; 1
Unabomber Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 To είχε και στα 7 τουλάχιστον σε laptop edition windows 7 μέσω recovery partition. Σε λαπτοπ το ξερω οτι το ειχε βρε...... και καλα hidden partition στον hdd.... Εσύ του μήλου δεν είσαι; Του μηλου και του Εξωγηινου μάλλον εννοεί τα files που έχεις μέσα στo "account directory" σου (my docs/my music/my videos/etc), όχι τα Program Files... Πφφφφ, οποτε αντε παλι ιnstallations και φασαρια.... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 μάλλον θα κάνω το 2ο, remove everything and reinstall windows, αφού έχω κρατήσει screenshots με το τι έχω installed... κατέβασμα latest versions στα πάντα και install για να είναι up to date... 1
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εγώ τα περιμένω τα 10άρια πάντως, πιστεύω θα είναι καλά! Ήδη μου άρεσαν πολύ τα 8άρια! Σε λίγο καιρό θα τα έχω στο pc, στο κινητό και ίσως ξαναπάρω και xbox one! 1
Unabomber Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εγώ τα περιμένω τα 10άρια πάντως, πιστεύω θα είναι καλά! Ήδη μου άρεσαν πολύ τα 8άρια! Σε λίγο καιρό θα τα έχω στο pc, στο κινητό και ίσως ξαναπάρω και xbox one! PS4 ftw
Unabomber Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Το πούλησα στη βδομάδα.... Το εχω και καθεται....
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Το εχω και καθεται.... Απλά ήθελες να μου την πεις δηλαδή ε; Δεν ξέρω, δεν το συμπάθησα (ποτέ δεν ήμουν του ps). Χειριστήριο του 1995, χάλια μενού....ms και στις κονσόλες! 1
revolver1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Με βλέπω να χρησιμοποιώ τον edge.Αν τηρήσουν τις υποσχέσεις τους για addons από chrome.Ευτυχώς δεν έχω πολύ software αυτή την περίοδο οπότε θα την γλιτώσω. 1
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Με βλέπω να χρησιμοποιώ τον edge.Αν τηρήσουν τις υποσχέσεις τους για addons από chrome.Ευτυχώς δεν έχω πολύ software αυτή την περίοδο οπότε θα την γλιτώσω. Εννοείται edge ρε συ, εδώ χρησιμοποιούμε φανατικά τον explorer, edge δεν θα βάλουμε;;
slipknot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ήδη μου άρεσαν πολύ τα 8άρια! Σε λίγο καιρό θα τα έχω στο pc, στο κινητό και ίσως ξαναπάρω και xbox one! Καλώς ήρθατε στο botnet. 2
Unabomber Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εννοείται edge ρε συ, εδώ χρησιμοποιούμε φανατικά τον explorer, edge δεν θα βάλουμε;; Τοσο καλος ειναι o edge ? Mονο safari και maxthon παιζω.
Razor_7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τοσο καλος ειναι o edge ? Mονο safari και maxthon παιζω. Maxthon ναι, ειδικά τώρα με το adblock plugin που βαλανε αλλά safari για κανένα λόγο. O explorer είναι πολύ γρήγορος στα wp πάντως, φαντάζομαι με edge θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα.
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τοσο καλος ειναι o edge ? Mονο safari και maxthon παιζω. Λένε ότι θα είναι καλός, δεν το δοκίμασα! Αλλά σου λέω, εγώ δεν αλλάζω τον explorer πχ, άρα σίγουρα θα μου αρέσει ο edge 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις