Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Aφου το δινει αυτο παλι καλα..... Ελπιζω μονο να μην μαμηθουν τα προγραμματα και τρεχουμε.

μάλλον εννοεί τα files που έχεις μέσα στo "account directory" σου (my docs/my music/my videos/etc), όχι τα Program Files...

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Aφου το δινει αυτο παλι καλα..... Ελπιζω μονο να μην μαμηθουν τα προγραμματα και τρεχουμε.

Εσύ του μήλου δεν είσαι; :P

• Like 1
Δημοσ.

To είχε και στα 7 τουλάχιστον σε laptop edition windows 7 μέσω recovery partition.

Σε λαπτοπ το ξερω οτι το ειχε βρε...... και καλα hidden partition στον hdd.... :P

Εσύ του μήλου δεν είσαι; :P

Του μηλου και του Εξωγηινου  :-D

μάλλον εννοεί τα files που έχεις μέσα στo "account directory" σου (my docs/my music/my videos/etc), όχι τα Program Files...

Πφφφφ, οποτε αντε παλι ιnstallations και φασαρια.... :-(

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

μάλλον θα κάνω το 2ο, remove everything and reinstall windows, αφού έχω κρατήσει screenshots με το τι έχω installed...

κατέβασμα latest versions στα πάντα και install για να είναι up to date...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τα περιμένω τα 10άρια πάντως, πιστεύω θα είναι καλά! Ήδη μου άρεσαν πολύ τα 8άρια! Σε λίγο καιρό θα τα έχω στο pc, στο κινητό και ίσως ξαναπάρω και xbox one! :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τα περιμένω τα 10άρια πάντως, πιστεύω θα είναι καλά! Ήδη μου άρεσαν πολύ τα 8άρια! Σε λίγο καιρό θα τα έχω στο pc, στο κινητό και ίσως ξαναπάρω και xbox one! :)

PS4 ftw :P :-D

Δημοσ.

Το εχω και καθεται.... :P

Απλά ήθελες να μου την πεις δηλαδή ε; :P :D

Δεν ξέρω, δεν το συμπάθησα (ποτέ δεν ήμουν του ps). Χειριστήριο του 1995, χάλια μενού....ms και στις κονσόλες!

• Like 1
Δημοσ.

Με βλέπω να χρησιμοποιώ τον edge.Αν τηρήσουν τις υποσχέσεις τους για addons από chrome.Ευτυχώς δεν έχω πολύ software αυτή την περίοδο οπότε θα την γλιτώσω.

• Like 1
Δημοσ.

Με βλέπω να χρησιμοποιώ τον edge.Αν τηρήσουν τις υποσχέσεις τους για addons από chrome.Ευτυχώς δεν έχω πολύ software αυτή την περίοδο οπότε θα την γλιτώσω.

Εννοείται edge ρε συ, εδώ χρησιμοποιούμε φανατικά τον explorer, edge δεν θα βάλουμε;;

Δημοσ.

Ήδη μου άρεσαν πολύ τα 8άρια! Σε λίγο καιρό θα τα έχω στο pc, στο κινητό και ίσως ξαναπάρω και xbox one! :)

Καλώς ήρθατε στο botnet.

• Like 2
Δημοσ.

Εννοείται edge ρε συ, εδώ χρησιμοποιούμε φανατικά τον explorer, edge δεν θα βάλουμε;;

Τοσο καλος ειναι o edge ?

Mονο safari και maxthon  παιζω.

Δημοσ.

Maxthon ναι, ειδικά τώρα με το adblock plugin που βαλανε αλλά safari για κανένα λόγο.

O explorer είναι πολύ γρήγορος στα wp πάντως, φαντάζομαι με edge θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Λένε ότι θα είναι καλός, δεν το δοκίμασα! Αλλά σου λέω, εγώ δεν αλλάζω τον explorer πχ, άρα σίγουρα θα μου αρέσει ο edge :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...