Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν λες πάλι καλά που δεν γράφει "ελαφρώς μεταχειρισμένο"?

Δημοσ.

Ρε σεις, τι γινεται, μας πηραν χαμπαρι;;

attachicon.gifwuut.png

Είσαι μια μέρα πίσω στα νέα.Από εχθές η ειδοποίηση σε πολλούς(όλοι εδώ το έχουν).

Δημοσ.

αχχαχαχα κ εμένα τα ίδια , αλλα δεν θα την πατήσω , μου αρέσουν κ τα 7 ulti 

Δημοσ.

Είσαι μια μέρα πίσω στα νέα.Από εχθές η ειδοποίηση σε πολλούς(όλοι εδώ το έχουν).

την εκανε κανεις να μας πει εντυπωσεις;

Δημοσ.

την εκανε κανεις να μας πει εντυπωσεις;

31 Ιουλίου το update.Τώρα απλά τους δηλώνεις αν θες να αντικαταστήσεις τα 7άρια σου με τα 10...ώστε όταν βγουν να σου κατέβουν τα 10.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλού κακού κάντε ένα φορμάτ πριν τα περάσετε ε :P

Στα Settings (charm bar) των Win8/8.1 υπάρχει μια κατηγορία που λέγεται Update and recovery, εκεί στο Recovery υπάρχουν 2 νέα features/options των Windows που δεν υπήρχαν στα 7.

Το πρώτο είναι "Refresh your PC without affecting your files" και το δεύτερο "Remove everything and reinstall Windows".

Αν τα κάνεις ένα από τα δύο μετά το update στα win10 θα είναι σαν clean installation :P

Δημοσ.

Στα Settings (charm bar) των Win8/8.1 υπάρχει μια κατηγορία που λέγεται Update and recovery, εκεί στο Recovery υπάρχουν 2 νέα features/options των Windows που δεν υπήρχαν στα 7.

Το πρώτο είναι "Refresh your PC without affecting your files" και το δεύτερο "Remove everything and reinstall Windows".

Αν τα κάνεις ένα από τα δύο μετά το update στα win10 θα είναι σαν clean installation :P

δεν έχω ψαχτεί καθώς είναι σπασμένα τα δικα μου αλλά χρήσιμο αυτό που είπες :-D

Δημοσ.

δεν έχω ψαχτεί καθώς είναι σπασμένα τα δικα μου αλλά χρήσιμο αυτό που είπες :-D

Ντροπή.

Format δεν κάνω....ούτε refresh.Backup+clone αν και ελπίζω να μην γίνει καμιά στραβή...ειδικά με drivers. 

Δημοσ.

Aφου το δινει αυτο παλι καλα..... Ελπιζω μονο να μην μαμηθουν τα προγραμματα και τρεχουμε.

Δημοσ.

Aφου το δινει αυτο παλι καλα..... Ελπιζω μονο να μην μαμηθουν τα προγραμματα και τρεχουμε.

To είχε και στα 7 τουλάχιστον σε laptop edition windows 7 μέσω recovery partition.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...