Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 http://www.insomnia.gr/classifieds/various/variousvarious/463719-fleshlight-vortex/ 3
LongTom Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 http://www.insomnia.gr/classifieds/various/variousvarious/463719-fleshlight-vortex/ η παραγγελια του εγινε απο λάθος Σιμς λετζίτ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 δεν λες πάλι καλά που δεν γράφει "ελαφρώς μεταχειρισμένο"?
LongTom Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ρε σεις, τι γινεται, μας πηραν χαμπαρι;; wuut.png Είσαι μια μέρα πίσω στα νέα.Από εχθές η ειδοποίηση σε πολλούς(όλοι εδώ το έχουν).
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 αχχαχαχα κ εμένα τα ίδια , αλλα δεν θα την πατήσω , μου αρέσουν κ τα 7 ulti
mary Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Είσαι μια μέρα πίσω στα νέα.Από εχθές η ειδοποίηση σε πολλούς(όλοι εδώ το έχουν). την εκανε κανεις να μας πει εντυπωσεις;
revolver1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 την εκανε κανεις να μας πει εντυπωσεις; 31 Ιουλίου το update.Τώρα απλά τους δηλώνεις αν θες να αντικαταστήσεις τα 7άρια σου με τα 10...ώστε όταν βγουν να σου κατέβουν τα 10.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 καλού κακού κάντε ένα φορμάτ πριν τα περάσετε ε Στα Settings (charm bar) των Win8/8.1 υπάρχει μια κατηγορία που λέγεται Update and recovery, εκεί στο Recovery υπάρχουν 2 νέα features/options των Windows που δεν υπήρχαν στα 7. Το πρώτο είναι "Refresh your PC without affecting your files" και το δεύτερο "Remove everything and reinstall Windows". Αν τα κάνεις ένα από τα δύο μετά το update στα win10 θα είναι σαν clean installation
Valerie_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Στα Settings (charm bar) των Win8/8.1 υπάρχει μια κατηγορία που λέγεται Update and recovery, εκεί στο Recovery υπάρχουν 2 νέα features/options των Windows που δεν υπήρχαν στα 7. Το πρώτο είναι "Refresh your PC without affecting your files" και το δεύτερο "Remove everything and reinstall Windows". Αν τα κάνεις ένα από τα δύο μετά το update στα win10 θα είναι σαν clean installation δεν έχω ψαχτεί καθώς είναι σπασμένα τα δικα μου αλλά χρήσιμο αυτό που είπες
revolver1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 δεν έχω ψαχτεί καθώς είναι σπασμένα τα δικα μου αλλά χρήσιμο αυτό που είπες Ντροπή. Format δεν κάνω....ούτε refresh.Backup+clone αν και ελπίζω να μην γίνει καμιά στραβή...ειδικά με drivers.
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 καλή ιδέα αλλα το persona το καινούριο θα βγει κ ps3? Ναι, φυσικά. 1
Unabomber Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Στα Settings (charm bar) των Win8/8.1 υπάρχει μια κατηγορία που λέγεται Update and recovery, εκεί στο Recovery υπάρχουν 2 νέα features/options των Windows που δεν υπήρχαν στα 7. Το πρώτο είναι "Refresh your PC without affecting your files" και το δεύτερο "Remove everything and reinstall Windows". Αν τα κάνεις ένα από τα δύο μετά το update στα win10 θα είναι σαν clean installation Aφου το δινει αυτο παλι καλα..... Ελπιζω μονο να μην μαμηθουν τα προγραμματα και τρεχουμε.
revolver1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Aφου το δινει αυτο παλι καλα..... Ελπιζω μονο να μην μαμηθουν τα προγραμματα και τρεχουμε. To είχε και στα 7 τουλάχιστον σε laptop edition windows 7 μέσω recovery partition.
Προτεινόμενες αναρτήσεις