Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δυστυχως κλειδωθηκε το θεμα του TroloNinja.Θα του προτεινα καποιον καλο κτηνιατρο. :lol:

Κλειδωθηκε και το θεμα με τις γατες.Τι θα απογινει τωρα το μουρατο smartaki? :huh:

Λουκετα παντου...

Γα@@@@νη κριση.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παίξε κανά witcher

Τι θα αγοράσεις πάλι;

αν έπαιζε smooth θα το έπαιζα , με low fps και σκατούλες γραφικά ούτε που το δοκιμάζω 

σκέφτομαι τώρα που θα μπουν τα money μετά το δίπλωμα και τη ρόδα να κοιτάξω για νέο pc γιατι αυτό που έχω έχει αφήσει τα κόκαλα του, αλλα δεν ξέρω μπας κ ειναι καλύτερο να πάρω ενα ps4 μιας και θέλω τα jrpg του και θα μου κοστίσει και τα μισά απο ένα καλό pc

χμμμμμμμμ

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=nuHfVn_cfHU 

Πριν πάω το πρωί wc το βάζω.

Για κάποιο λόγο μου θυμίζει τον πατέρα μου :P

Το όνειρο σου ειναι να πας στην τουαλέτα;

αν έπαιζε smooth θα το έπαιζα , με low fps και σκατούλες γραφικά ούτε που το δοκιμάζω 

σκέφτομαι τώρα που θα μπουν τα money μετά το δίπλωμα και τη ρόδα να κοιτάξω για νέο pc γιατι αυτό που έχω έχει αφήσει τα κόκαλα του, αλλα δεν ξέρω μπας κ ειναι καλύτερο να πάρω ενα ps4 μιας και θέλω τα jrpg του και θα μου κοστίσει και τα μισά απο ένα καλό pc

χμμμμμμμμ

Καλα μην νομίζεις, εδώ με 970 εχω ρίξει τα frames στα 30 και ακόμη βλέπω κατι παρατράγουδα. Επίσης, άμα θελεις jrpg για να αφήσεις τα κόκκαλα σου τότε βρες ενα ps2

In other news

1S3SWgU.jpg

Μέρες

Δημοσ.

Bruce Jenner , χρυσός ολυμπιονίκης του δεκάθλου στους ολυμπιακούς του 76 στο Μόντρεαλ,πατριός της Κιμ Καρντάσιαν.

Αποφάσισε να αλλάξει φύλο και να ξεπουλήσει όλη τη διαδικασία στις φυλλάδες

150206152852-01-bruce-jenner---restricte

GTY_bruce_jenner_80s_sk_140213_16x9_608.

AP_bruce_jenner_jt_150207_4x3_992.jpg

pic_giant_042715_SM_Bruce-Jenner_0.jpg?i

1888690_414807848701730_2118527809171641

11053265_414932248689290_688462613440111

Δημοσ.

Χρησιμότητα μπορεί να μην έχει για εσένα ή τον οποιοδήποτε αλλά όλοι οι nerds θα την καταβρούν να πλάθουν φανταστικούς διαλόγους μεταξύ διασήμων και superheroes σε realtime χρόνο και να τα μοιράζονται στο reddit.

Γενικώς όσοι ασχολούνται με reddit, twitch, comics κτλ, βάλτε την μπρίζα του πισί σας εκεί που ξέρετε. nerdοαγάμητα μίζερα ανθρωπάκια.

Δημοσ.

Γενικώς όσοι ασχολούνται με reddit, twitch, comics κτλ, βάλτε την μπρίζα του πισί σας εκεί που ξέρετε. nerdοαγάμητα μίζερα ανθρωπάκια.

watch-out-guys-we-got-a-badass-over-here

βγήκε ο nerd απο μέσα μου τώρα

• Like 1
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=whzWKeBFgW0

Το όνειρο σου ειναι να πας στην τουαλέτα;

Καλα μην νομίζεις, εδώ με 970 εχω ρίξει τα frames στα 30 και ακόμη βλέπω κατι παρατράγουδα. Επίσης, άμα θελεις jrpg για να αφήσεις τα κόκκαλα σου τότε βρες ενα ps2

έχω ps2 ρε απο παλιά , για τα νέα jrpg λέω :P

Δημοσ.

Bruce Jenner , χρυσός ολυμπιονίκης του δεκάθλου στους ολυμπιακούς του 76 στο Μόντρεαλ,πατριός της Κιμ Καρντάσιαν.

Αποφάσισε να αλλάξει φύλο και να ξεπουλήσει όλη τη διαδικασία στις φυλλάδες

GTY_bruce_jenner_80s_sk_140213_16x9_608.

και γαμω το μαλλι εκανε εδω

Νεο μου βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=whzWKeBFgW0

man, u need to get out more

ειπε ο τυπος που ειναι ολη μερα μπροστα απο το pc...

έχω ps2 ρε απο παλιά , για τα νέα jrpg λέω :P

παρε ps3, καλυτερο value4money θα εχεις τωρα και για ενα συντομο χρονικο διαστημα. Το ps4 Μονο το bloodborne εχει τωρα... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...