cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Genius. Τον βλέπω τον τύπο που το έφτιαξε σε λίγο καιρό να βγάζει χοντρά φράγκα. Με την προϋπόθεση βέβαια να μην του βγάλουν την εφαρμογή απο το App Store λόγω πνευματικών δικαιωμάτων ή κάτι παρόμοιο. http://thenextweb.com/apps/2015/06/01/like-a-glass-of-ice-water-in-hell/ Τι χρησιμότητα έχει τώρα αυτό δηλαδή;
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ρε φιλε δεν το πιστευω ολοκληρος χειμωνας χωρις θερμανση και δεν κρυωσα και μαλλον την αρπαξα σημερα για οι στοκοι στο μετρο εχουν τα κλιματιστικα στο φουλ Κόκκινη γραμμή;
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Κόκκινη γραμμή; Δεν το επιασα ? Παντως μπηκα ιδρομενος στο μετρο και παγωσα, τωρα ειμαι καπος κυριλε κουμποσα ενα παναντολ και αντι για φρεντο ηπια εναν ζεστο καπουτσινο.
thomasG4 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τι χρησιμότητα έχει τώρα αυτό δηλαδή; Χρησιμότητα μπορεί να μην έχει για εσένα ή τον οποιοδήποτε αλλά όλοι οι nerds θα την καταβρούν να πλάθουν φανταστικούς διαλόγους μεταξύ διασήμων και superheroes σε realtime χρόνο και να τα μοιράζονται στο reddit. Δεν το επιασα ? AKA σε πήγε τσέρνομπιλ; 1
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 AKA σε πήγε τσέρνομπιλ; χαχα οχι απλα βουλουσε η μυτη και ειχα την αισθηση βαρους στην υπερωα το οποιο ειναι απο τα σπαστικα
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Όχι, εννοούσα αν η φάση με το A/C ήταν στην κόκκινη γραμμή του μετρό, γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνο ο τελευταίος τύπος βαγονιών, από τους 3, έχει A/C και αυτός κυκλοφορεί μόνο στην κόκκινη.
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μεχρι κ γω το καταλαβα!!! Ξεπλυνε το "ξανθο" μου
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Όχι, εννοούσα αν η φάση με το A/C ήταν στην κόκκινη γραμμή του μετρό, γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνο ο τελευταίος τύπος βαγονιών, από τους 3, έχει A/C και αυτός κυκλοφορεί μόνο στην κόκκινη. Ναι κοκκινη, τα καινουργια με το λεντακι που δειχνει την καθε σταση στον χαρτη. Και τα προηγουμενα ειχαν, μονο τα πρωτα πρωτα δεν εχουν κληματισμο, και νομιζω ειναι τα πιο καλα γιατι αραζεις στην πορτα και ερχεται ο αερας στην μαπα απο το παραθυρο.
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 πως διάολο θα κατεβάσω αυτό ? λέει This app is incompatible with all of your devices. λόγο χώρας (παίζει στο lg g2 ) δεν μπορώ να βρω τρόπο , ούτε με vpn ούτε με τίποτα >-<edit : έπιασε το vpn οτι είμαι απο Παναμά αλλα κατεβάζει ποιο αργά κ απ τον αργό θάνατο ... 150kb/s :(
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 πως διάολο θα κατεβάσω αυτό ? λέει This app is incompatible with all of your devices. λόγο χώρας (παίζει στο lg g2 ) δεν μπορώ να βρω τρόπο , ούτε με vpn ούτε με τίποτα >-< edit : έπιασε το vpn οτι είμαι απο Παναμά αλλα κατεβάζει ποιο αργά κ απ τον αργό θάνατο ... 150kb/s :( Ρε παίξε κανά witcher 3 days more…….. Τι θα αγοράσεις πάλι;
Unabomber Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ρε παίξε κανά witcher Τι θα αγοράσεις πάλι; Αεροπλανο….. Tιποτα ρε, ενα mini trip διαφαινεται στον οριζοντα. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 και να σε ρωτησω υοβαμβομβερ το αρεοπλανο κανει σαουνδ κατσε καλα να πουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις