Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 good lord, πόση ώρα σερνόμαστε πάλι?
mary Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Την είδα απο κοντά και ηταν τόσο πλαστική που τρόμαξα Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης.
LongTom Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Τι γίνεται ωρέ γκαούρια; Μας την πέσανε οι Προσκυνημένοι και οι Σαρακηνοί να πάρω το κουμπούρι μου; Γιατί έπεσε το ζάητ;
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Joker-Nadal στα προημιτελικα του R.Garros...... yeahhh.....
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Joker-Nadal στα προημιτελικα του R.Garros...... yeahhh..... Nice Πότε παίζουν;
NT1G Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Τα bans πέφτουν στο άκυρο ή υπάρχει κάποιος αλγόριθμος;
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Nice Πότε παίζουν; Δεν πρεπει να βγηκαν ακομα..... 7 του μηνος ειναι ο τελικος, οποτε λογικα μεθαυριο.... Roger-Stan το αλλο ζευγαρι στα προημιτελικα....... Δυνατα games θα γινουν...... H Sarapova αποκλειστηκε..... :shock: Τα bans πέφτουν στο άκυρο ή υπάρχει κάποιος αλγόριθμος; Ποιος πηγε για μπανιο παλι ? 1
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ο_συνταγματάρχης Αφου την ελεγε συνεχεια στον Voltmod, ''τι θεματα ειναι αυτα που βαζεται, αφου δεν σας πληρωνουν ''και τετοια....
NT1G Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αφου την ελεγε συνεχεια στον Voltmod, ''τι θεματα ειναι αυτα που βαζεται, αφου δεν σας πληρωνουν ''και τετοια.... Καλά δεν ξέρω την ιστορία, απλά έχει τύχει να έχω δει άτομα banned που δεν φαίνεται γιατί έγινε, όπως π.χ. αυτός που έγραφε σήμερα το πρωί και τώρα εξαφανίστηκε χωρίς να φαίνεται οτι έγινε κάτι ενδιάμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις