mary Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 πάλιωσε η καινούργιου, τί θες να πεις? Ποσο ζμπρωξιμο πια;
g_alkis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αυτήν την έσπρωχνε ο Σαμαράς (όχι ο Αντώνης); Ή τη Φουρέιρα έσπρωχνε αυτός; Μπερδεύτηκα
Adon1s Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αυτήν την έσπρωχνε ο Σαμαράς (όχι ο Αντώνης); Ή τη Φουρέιρα έσπρωχνε αυτός; Μπερδεύτηκα Εντέλα Φουρεράϊ
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Επειδή βγήκε το νέο πάολα ε; Και όχι μόνο! https://www.youtube.com/watch?v=N_cLIhw-RuE 9m, δεν ειναι και τοσα πολλα οσο φαινονται….. 1 μετριο- καλο σπιτι να παρεις μονο στο Manhattan πεταξε το χρημα…. Να το πεις σε αυτόν που τα κέρδισε γιατί τον βλέπω να σου ζητάει δανεικά σύντομα! 1
caution Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Είναι ok που τα thigh tattoo και οι έγκυες, με αναγουλιάζουν κάπως; Ο συνδυασμός δε... #Σκέψεις_πρώτου_μπάνιου_κουφάλες_!
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Καλημερες. Γυρισα ξημερωματα απο τον γαμο ενος φιλου. Προσπαθω να συνελθω ακομα. Too old for this shit. Η καλύτερη λύση είναι αφού τσιμπήσεις κάτι και πιεις ένα χυμό είναι να πάρεις ένα depon και να ξανακοιμηθείς
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Είναι ok που τα thigh tattoo και οι έγκυες, με αναγουλιάζουν κάπως; Ο συνδυασμός δε... #Σκέψεις_πρώτου_μπάνιου_κουφάλες_! Και νομιζα πως ειμαι ο μονος που δεν μπορει τα thigh tatts Οι εγκυες αδιαφορες οσο δεν εχω συμβαλει εγω στο γεγονος Η καλύτερη λύση είναι αφού τσιμπήσεις κάτι και πιεις ένα χυμό είναι να πάρεις ένα depon και να ξανακοιμηθείς Προς τα κει με βλεπω να σου πω την αληθεια.. 4
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Να το πεις σε αυτόν που τα κέρδισε γιατί τον βλέπω να σου ζητάει δανεικά σύντομα! Ενας τα πηρε τελικα ?
MT60RS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Και νομιζα πως ειμαι ο μονος που δεν μπορει τα thigh tatts Οι εγκυες αδιαφορες οσο δεν εχω συμβαλει εγω στο γεγονος Προς τα κει με βλεπω να σου πω την αληθεια.. μαζι με πολυ νερο, χτυπα και μια (ή μιση εστω) μπυριτσα, δουλευει και η μπανανα κανει δουλεια, εστω η μιση
Pa0ki Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Είναι ok που τα thigh tattoo και οι έγκυες, με αναγουλιάζουν κάπως; Ο συνδυασμός δε... #Σκέψεις_πρώτου_μπάνιου_κουφάλες_! Μια χαρά είναι, μες στη βδομάθα θα χτυπήσω
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ένας και ανώριμος. Πρεπει να ακολουθησε την συμβουλη μου για το σπιτι στο Manhattan και μου εστειλε για δανεικα.....
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ^Δεν εξηγείται αλλιώς Καλημερες. Γυρισα ξημερωματα απο τον γαμο ενος φιλου. Προσπαθω να συνελθω ακομα. Too old for this shit. Τρέχεις σε γάμους και σε πανηγύρια σε αυτή την ηλικία; #για_τα_πανηγυρια
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Πριν 6 μηνες ανοιξα να δω μενεγακη, καλεσμενη ηταν η Καινουργιιιου. Σημερα, πάλι η ίδια. Ποσο ζμπρωξιμο πια; Την είδα απο κοντά και ηταν τόσο πλαστική που τρόμαξα Είναι ok που τα thigh tattoo και οι έγκυες, με αναγουλιάζουν κάπως; Ο συνδυασμός δε... #Σκέψεις_πρώτου_μπάνιου_κουφάλες_! Thigh tat μέχρι τα πλευρά και στρουμπουλες. Το είδα χθες και έβγαλα τα γυαλιά για να μην βλέπω... Τρέχεις σε γάμους και σε πανηγύρια σε αυτή την ηλικία; #για_τα_πανηγυρια Ρε ασε το παιδί να βρει κανά milf (αβίαστα, ακούραστα και τα σχετικά) Σπερες 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις