Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω browser το πρωί και αρχίζει να σπαρταράει η εικόνα σαν να θέλει να μου προκαλέσει επιληπτικό επεισόδιο. 

Τελικά ήταν side-effect από την ειδοποίηση που σκέφτηκε να στείλει από σήμερα η Microsoft σε όσους έχουν windows 7 (ή 8) ότι σε κάποια φάση μπορούμε να πάρουμε δωρεάν τα Windows 10 και για αυτό μπορούμε να πατήσουμε ένα κουμπί για να είναι ρεζερβέ η κόπια μας

...

Αθάνατη Microsoft με το marketing που σπάει κόκαλα. 

Καλημέρες, και καλά οινοπνεύματα.

Το Answer Desk είναι έτοιμο να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειάζεστε

https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=12&ct=1433146106&rver=6.5.6509.0&wp=LBI&wreply=https:%2F%2Fsupport.microsoft.com%2Fcontactus%2Fsetupandinstallation&lc=1032&id=288908&cbcxt=bs

πιανει και σε μη αυθεντικα windows αυτο?

Αγαπητε κ/κα discoboycriminal

Θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι χαρη στην συνεργασια μας με την ΔΗΕ και τους διαχειριστες του Insomnia, του πρωτου τεχνολογικου forum εν Ελλαδι, εχει καταγραφει η IP σας.

Θα εχετε συντομα νεα μας

and this time is personal

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

and this time is personal 

(κι εγώ σπασμένα έχω)

εσας σας περιμενουν οι αγροτικες φυλακες, προκειμενου να ερθετε και σε συνεργασια με τον κ. Κορρε:

"Κάτι που επίσης έκανε, (συμπτωματικά το έμαθα σε παρουσίαση της εταιρίας του πριν λίγα χρόνια), ήταν οτι εκπαίδευε στην καλλιέργεια βοτάνων και θεραπευτικών φυτών φυλακισμένους των αγροτικών φυλακών προκειμένου να έχουν αποκτήσει μια εξειδίκευση και πιθανότατα εισόδημα μετά την αποφυλάκιση τους, καθώς η εταιρία αγόραζε όλη τη σοδειά. Καθώς είναι (κυρίως) εξαγωγική εταιρία, η ζήτηση ήταν μεγαλύτερη από την προσφορά της περιζήτης πρώτης ύλης"

(δεν ξερω αν ειναι αληθεια)

ΥΓ. Τα συγκεκριμενα προιοντα χρησιμοποιηθηκαν με επιτυχια στην φωτογραφηση του κ. Ξηρου

Δημοσ.

όποτε θέλω να γελάσω βάζω αυτό

1:35 και μετά 
πιάνει κάθε μέρα αχχαχαχαχαχα δάκρυσα 

Δημοσ.

όποτε θέλω να γελάσω βάζω αυτό

1:35 και μετά 

πιάνει κάθε μέρα αχχαχαχαχαχα δάκρυσα 

πως ειναι ετσι ο Dima; Επισης, η ξανθια εχει χωρο και για αλλα σκουλαρίκια στο αυτι;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Καλημερες. 

Γυρισα ξημερωματα απο τον γαμο ενος φιλου. Προσπαθω να συνελθω ακομα.

Too old for this shit.

• Like 1
Δημοσ.

funny joke about your age in 3, 2, 1 ....

Ι know και στατιστικα θα σκασει απο τριλοβιτ :P

ε αφού ξεκίνησε το μέτρημα απ' το τρία, λογικό κι αναμενόμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν 6 μηνες ανοιξα να δω μενεγακη, καλεσμενη ηταν η Καινουργιιιου. Σημερα, πάλι η ίδια. :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...