gatokoritso Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 δειξε το σωστο δρομο στα αρσενικα katieee! 1
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 16 βαθμοί και κατεβαίνει. Ενώ γουστάρω τρελά το καλοκαιρι δεν μπορω τη ζέστη.
katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 δειξε το σωστο δρομο στα αρσενικα katieee! μα κάθεται και κλαίγεται εδώ αντί να κάνει κάτι... άντρας είναι, να δείξει την αξία του, μην είστε κότες.
mary Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Είμαι με σορτσάκι στη βεράντα, αλλά κρυώνω τόσο πολύ που έβαλα κάλτσες ενώ φοράω παντόφλα και είμαι σα γερμανό τουρίστα. 3
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Όχι καριολάκια, δεν θα γίνουμε εμείς νεάτερνταλ να το παίζουμε βαριοί και ασήκωτοι επειδή εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε. Θα μάθετε να γουστάρετε και τα σοβαρά παιδία με το στανιό (aka ψηλέ γράψτην στο πουτσοκλανίδι σου, πολύ σημασία της δίνεις, σε έκανε μια φορά να στεναχωρηθείς πριν καν τα φτιάξετε, φαντάσου στο μέλλον τι χουνέρια θα σε κάνει, μπούλοσετην όπως είναι).
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ρε μαν μην μπλεκεις σε νορμες. Αμα γουσταρεις τρελα κυνηγα το ανεξαρτητως. Αν οχι αραξε και περιμενε. Και οι δυο προσεγγίσεις καλες ειναι αρκει να ειναι πηγαιες μην μπλεκεις σε τεχνικες, οχι γιατι δεν μπορει να κερδίσεις κι ετσι αλλα γιατι να ζοριζεσαι; 2
katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ρε μαν μην μπλεκεις σε νορμες. Αμα γουσταρεις τρελα κυνηγα το ανεξαρτητως. Αν οχι αραξε και περιμενε. Και οι δυο προσεγγίσεις καλες ειναι αρκει να ειναι πηγαιες μην μπλεκεις σε τεχνικες, οχι γιατι δεν μπορει να κερδίσεις κι ετσι αλλα γιατι να ζοριζεσαι; αν δεν τον έτρωγε να την έγραφε και καλά θα κανε, αλλά αφού λέει οτι στεναχωριέται κτλ να μην κάνει κοκοκο 1
slevinkelevra Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ψιτ καιτουλα, επειδη παραγνωριστηκαμε αγαπουλινι, αμα δε ξερεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ παιζει μη μου κανεις κυρηγμα γκεγκε? same to u whodatinsomniaK... και στη τελικη μπορει να χω νευρα επειδη παιζουν κ αλλα πραγματα, οχι μονο μια γκομενα. ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ρε βοζινιωτη μη βριζεις ρε πουθενα δε μπλεκω, ουτε σε νορμες ουτε πουθενα. απλα η τυπισσα δε γουσταρει προφανως -κ τσουζει παραπανω γτ εγω γουσταρα τρελα
kuzko21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ψιτ ψηλε , μας έχεις τεντωσει στην κλάψα με τα δήθεν γκομενακια που σε ταλαιπωρουν , άμα δε γουστάρεις κριτικές κάτσε με το τσιγαράκι σου και βάλε κανά ντιβιντί και κανε τουμπεκι...εδω ειναι φόρουμ , αιντα.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 αν δεν τον έτρωγε να την έγραφε και καλά θα κανε, αλλά αφού λέει οτι στεναχωριέται κτλ να μην κάνει κοκοκο Ναι ρε παιδι το ιδιο λεμε Slevin αφορμηθηκα κυριως απο το ποστ του Βοζινιωτη δεν δεν εχω παρακολουθησει πληρως το στορι. Αν δε γουσταρει οπως λες τοτε it is what is. Ψιτ ψηλε , μας έχεις τεντωσει στην κλάψα με τα δήθεν γκομενακια που σε ταλαιπωρουν , άμα δε γουστάρεις κριτικές κάτσε με το τσιγαράκι σου και βάλε κανά ντιβιντί και κανε τουμπεκι...εδω ειναι φόρουμ , αιντα. Ελα μωρε ασε τον ανθρωπο στο κατω κάτω τι ειναι το ΟΟΤ; Το τασακι του ινσομνια, ολοι εχουμε σβησει τα τσιγαρα μας εδω ανα διαστηματα 3
kuzko21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ελα μωρε ασε τον ανθρωπο στο κατω κάτω τι ειναι το ΟΟΤ; Το τασακι του ινσομνια, ολοι εχουμε σβησει τα τσιγαρα μας εδω ανα διαστηματα Ναι σωστά , αλλά το συγκεκριμένο τασάκι ειναι σε τραπέζι που κάθονται και άλλοι άνθρωποι, οποίος δεν γουστάρει κόσμο ας παει στο τραπεζάκι της γωνίας , δεν πλήρωσε την θέση του πουθενά... 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Έκλαψα λίγο https://www.youtube.com/watch?v=JiMefoASYgQ
katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ψιτ καιτουλα, επειδη παραγνωριστηκαμε αγαπουλινι, αμα δε ξερεις τι ΑΚΡΙΒΩΣ παιζει μη μου κανεις κυρηγμα γκεγκε? same to u whodatinsomniaK... και στη τελικη μπορει να χω νευρα επειδη παιζουν κ αλλα πραγματα, οχι μονο μια γκομενα. ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ρε βοζινιωτη μη βριζεις ρε πουθενα δε μπλεκω, ουτε σε νορμες ουτε πουθενα. απλα η τυπισσα δε γουσταρει προφανως -κ τσουζει παραπανω γτ εγω γουσταρα τρελα μα σε ρωτάμε γιατί έχεις νεύρα κτλ και λες γκομενικά, θα μας τρελάνεις;;; ώχου δε φτάνει που σου λέμε κι ένα πράγμα παραπάνω βγάζεις και γλώσσα κι αν θες να έχω πλήρη γνώμη να μου δώσεις το πήρες στόρυ. και στην τελική μαλακία θα κανες θα πες κάτι απ τις πίπες που λεγες το μεσημέρι και θα ξενέρωσε. γιατί αν στην αρχή παίρνουμε τηλ και μετά το κόβουμε 90% ξενερώσαμε και 10% βρήκαμε άλλον. αλλά και για να βρούμε άλλον κάτι δε μας πήγαινε καλά εξ αρχής οπότε άσε τα θιγμένος
Προτεινόμενες αναρτήσεις