Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^δημιουργια, μεγάλη πο]{}. Σε κανει οτι θελει.

In other news

Δεν είμαι σίγουρος οτι μπορω να καταλάβω τους άντρες που αγαπάνε τόσο τις γυναίκες ώστε να βάλουν χέρι/νυστερι στο εργαλείο του. Δεν μπορω.

Μέρες αγαπουλες που την σκαπουλαρατε σημερα και παίζεται witcher 3

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολύ trash tv όμως. Ντάξει είχε τη πλάκα του ως ένα σημείο. Προσωπικά θα με κούραζε να έβλεπα ξανά τέτοιου είδους reality.

put the blame on maaaame boy

put the blame on me...

^δημιουργια, μεγάλη πο]{}. Σε κανει οτι θελει.

In other news

Δεν είμαι σίγουρος οτι μπορω να καταλάβω τους άντρες που αγαπάνε τόσο τις γυναίκες ώστε να βάλουν χέρι/νυστερι στο εργαλείο του. Δεν μπορω.

Μέρες αγαπουλες που την σκαπουλαρατε σημερα και παίζεται witcher 3

δεν αγαπαμε τοσο τις γυναικες, οσο την παρτη μας,  ξεχνας τραβηγματα/καποτες για παντα, και σαν επεμβαση ειναι πολυ πιο απλη (και με λιγοτερες παρενεργειες) απο οτι η αντιστοιχη για τις γυναικες

Δημοσ.

δε θα κανετε εξετασεις σε καποια φαση (κυριως για την παρτη του ο καθενας, να ξερετε που βρισκοσαστε);

Δημοσ.

Και μέχρι τότε ο άλλος θα τον δίνει ξεσκουφωτα. Αφού όταν έσπασε και τα είχε αδειάσει όλα μέσα φοβόταν την εγκυμοσύνη Όχι τα παράσημα

Δημοσ.

Καλημέρα με ήλιο και χαρά στα πόνι που έχουν αργίες σήμερα.

Μόλις ήρθε στον γκομπιούτερ η προτροπή να κλείσω θέση για την αναβάθμιση του εν λόγω γκομπιούτερα στα win10.Τι είναι τούτο ωρέ γκιαούρια;

Εάν δεν το κάμω θα πάρω την αναβάθμιση; 

Ξέρει κανείς;

Δημοσ.

"Ο κυριος Δρακος ειναι σε meeting αυτη την στιγμη... Πως ονομαζεστε;"

img-169711-2-6beae48cdec236abc4a77f23721

(εδω στην Giant, ποτε δεν ειναι αργια)

• Like 1
Δημοσ.

γραφει ο αλλος τοπικ 'φριζαρισμα' και σκεφτομαι....ΠΟΙΑ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ?!

τελικα ηταν ενα σκληρος δισκος..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ανοίγω browser το πρωί και αρχίζει να σπαρταράει η εικόνα σαν να θέλει να μου προκαλέσει επιληπτικό επεισόδιο. 

Τελικά ήταν side-effect από την ειδοποίηση που σκέφτηκε να στείλει από σήμερα η Microsoft σε όσους έχουν windows 7 (ή 8) ότι σε κάποια φάση μπορούμε να πάρουμε δωρεάν τα Windows 10 και για αυτό μπορούμε να πατήσουμε ένα κουμπί για να είναι ρεζερβέ η κόπια μας

...

Αθάνατη Microsoft με το marketing που σπάει κόκαλα. 

Καλημέρες, και καλά οινοπνεύματα. 

Δημοσ.

Ανοίγω browser το πρωί και αρχίζει να σπαρταράει η εικόνα σαν να θέλει να μου προκαλέσει επιληπτικό επεισόδιο. 

Τελικά ήταν side-effect από την ειδοποίηση που σκέφτηκε να στείλει από σήμερα η Microsoft σε όσους έχουν windows 7 (ή 8) ότι σε κάποια φάση μπορούμε να πάρουμε δωρεάν τα Windows 10 και για αυτό μπορούμε να πατήσουμε ένα κουμπί για να είναι ρεζερβέ η κόπια μας

...

Αθάνατη Microsoft με το marketing που σπάει κόκαλα. 

Καλημέρες, και καλά οινοπνεύματα. 

πιανει και σε μη αυθεντικα windows αυτο?

• Moderators
Δημοσ.

πιανει και σε μη αυθεντικα windows αυτο?

Δεν γνωρίζω. 

Αν και νομίζω ότι είχαμε κάποιες ειδήσεις σχετικές με αυτό, στο section των ειδήσεων, πριν λίγο καιρό. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...