whodatinsomniaK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Υποπτεύομαι πως αξίζει. Όπως έλεγε και ο αγαπημένος μου αφεντικός, και η μπύρα νερό με χερμπς ειναι, σαν το χαμομήλι. Unabomber, μέχρι ποτέ θα σαι ny?
whodatinsomniaK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εισαι να κάνουμε το πρώτο panamerican meeting στο comedy cellar τελευταια βδομάδα Ιουνίου; Γαμω τα iOS updates που μπιμπιππππ τον ώτοκορεκτορα...
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ^ Σατανα….!!!!! Αντι να μου πεις, μην φας θα γινεις χοντρος, εσυ θελεις να με κανεις χοντρo ε ???? Τι ψυχή έχει ένα παγωτό ρε συ; Ασε που και οι χοντροί έχουν ψυχή.
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εισαι να κάνουμε το πρώτο panamerican meeting στο comedy cellar τελευταια βδομάδα Ιουνίου; Γαμω τα iOS updates που μπιμπιππππ τον ώτοκορεκτορα... Aν δεν κατσει το registration για Αυστρια, που εχω για το DH Cup why not. Tελος εβδομαδας, κατεβαινω Βερολινο. Oλο λεω να παω απο περιεργεια στο Cellar αλλα ποτε δεν εχει τυχει να πατησω…… Τι ψυχή έχει ένα παγωτό ρε συ; Ασε που και οι χοντροί έχουν ψυχή. Ψυχη δεν εχει….. θερμιδες εχει… και αρκετες….
whodatinsomniaK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Έγινε, θα σε ενημερώσω όταν θα ξέρω ποτέ θα μαι dc. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ψυχη δεν εχει….. θερμιδες εχει… και αρκετες…. Έλα δε μπορώ ν' ακούω κακίες.. Θα σου απαγορευθεί η είσοδος στο anti-fitness thread αν συνεχίσεις έτσι.
linkin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Πως ζείτε χωρίς αλκοόλ; Εγω στουπωσα εψες οποτε σημερα ειμαι off. Μισο μπουκαλι ουζο μεγαλο Μπουταρη, 2 μαργαριτες, και 1 λιτρο belgian homebrew ενος φιλου. ps1: Η homebrew ηταν τοσο καλη που με εψησε ασχημα να ξεκινησω κι εγω. ps2: Ενα μπουκαλι ουζο εφερα να πιει ο κοσμος, κανενας δεν το τιμησε(παρα ενας), μονος μου το επινα, τι φλωροι ειναι αυτοι ρε??
whodatinsomniaK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν τους αρέσει ο γλυκάνισος. Το έχω συζητήσει... :·$ Την Παρασκευή είχα 6 old school daiquiris. Ακόμα ρεύομαι ρούμiα και λάιμ...
tehAllantin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Το ουζο ειναι γιατομπουτσο. Μονο τσιπουρο.- 2
revolver1990 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εισαι να κάνουμε το πρώτο panamerican meeting στο comedy cellar τελευταια βδομάδα Ιουνίου; Γαμω τα iOS updates που μπιμπιππππ τον ώτοκορεκτορα... Περιμένω γυμνές φώτος στους δρόμους του NY
MT60RS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Για να κάνεις τέχνη πρέπει πάνω απόλλα να είσαι νέος στο μυαλό. Και άσε τους άλλους να καυχιούνται τα πιο ομορφα πραγματα ειναι αποτελεσμα της αναγκης για εκφραση και δημιουργια τα χειροτερα, απο την αγαπη για το χρημα O Colonel εχει καποιο κολλημα με τα σεντονια ???? αραζει Πνυκα, με freddo στο χερι, και αγορευει... http://www.insomnia.gr/topic/571204-phd-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/?do=findComment&comment=54043105 (οχι δεν ειμαι κουτσομπολης, κατα βαθος ειμαι ανωτερος ανθρωπος) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις