Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Θελω να παω να παρω παγωτο και βαριεμαι οικτρα….
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Aυτό το πράμα με το χακάρισμα που γίνεται από κάποιους χρήστες σε λογαριασμούς άλλων πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Εδώ για παράδειγμα Θελω να παω να παρω παγωτο και βαριεμαι οικτρα…. Και παγωτό και βαριέσαι.. Gtr34 σε καταλάβαμε ρε. 2
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Aυτό το πράμα με το χακάρισμα που γίνεται από κάποιους χρήστες σε λογαριασμούς άλλων πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Εδώ για παράδειγμα Και παγωτό και βαριέσαι.. Gtr34 σε καταλάβαμε ρε. Ακομα βαριεμαι να παω…… χαχαχαχα Δωστε τις γνωσεις σας ρε αλητες στο παλικαρακι…… http://www.insomnia.gr/topic/571460-bar-ανηλικος/
linkin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Θελω να παω να παρω παγωτο και βαριεμαι οικτρα…. Εγω "προσπαθω" να χασω κιλα για το καλοκαιρι. Εφαγα καλο μεσημεριανο και λεω θα την βγαλω χαλαρα το βραδυ. Και ο πουστηςοαποκατω αποφασισε να τηγανισει bacon και εχει μυρισει ολη η πολυκατοικια. Α και σιχτηρ. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ακομα βαριεμαι να παω…… χαχαχαχα Βαριέσαι, μάλιστα. Και πωτσγκε ο γιούνας ο καπιτάλας να ξεμένει από παγωτό μωρέ; Ψυγείο ολόκληρο έπρεπε να διαθέτεις αφιερωμένο στα παγωτά.
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 @Linkin Και γω προσπαθω να χασω καποια κιλακια, για τον Αυγουστο…. αλλα εχω μια κλιση προς τα γλυκα…… Λεω να τα κοψω για κανα 2μηνο…. να περασει ο Αυγουστος…. και μετα συνεχιζουμε…. Βαριέσαι, μάλιστα. Και πωτσγκε ο γιούνας ο καπιτάλας να ξεμένει από παγωτό μωρέ; Ψυγείο ολόκληρο έπρεπε να διαθέτεις αφιερωμένο στα παγωτά. Ξεχασα να το κανω reload……
linkin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 @Linkin Και γω προσπαθω να χασω καποια κιλακια, για τον Αυγουστο…. αλλα εχω μια κλιση προς τα γλυκα…… Λεω να τα κοψω για κανα 2μηνο…. να περασει ο Αυγουστος…. και μετα συνεχιζουμε…. Ξεχασα να το κανω reload…… Ξυδια πινεις? Νομιζω πως απο εκει αμα κοψεις φευγουν τα πιο "αναιμακτα" κιλα. Κοψε και τα πολλα γλυκα ρε, εγω εχω κοψει τις πολλες σαπιλες και τωρα προσπαθω να μειωσω ποσοτητες.
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ξυδια πινεις? Νομιζω πως απο εκει αμα κοψεις φευγουν τα πιο "αναιμακτα" κιλα. Κοψε και τα πολλα γλυκα ρε, εγω εχω κοψει τις πολλες σαπιλες και τωρα προσπαθω να μειωσω ποσοτητες. Κανα cocktail οταν θυμηθω και βγω….. μπυρες, ουισκια και τα ρεστα…. απο μακρυα Παλι καλα που δεν βαριεμαι, και παω κανα gym , αλλιως θα ειχα γινει 500 κιλα…. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Άσ'τα σόρυ και τρέχα πάρε και έλα ποσταρέ το. Θέλω να δω παγωτό αμερικανικό
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ^ Σατανα….!!!!! Αντι να μου πεις, μην φας θα γινεις χοντρος, εσυ θελεις να με κανεις χοντρo ε ???? Tωρα γαμα το παγωτο, ριχνει καρεκλες εξω…. δεν κουνιεμαι ουτε για πλακα. Θα ψαξω μπας και βρω καμια ξεχασμενη σοκολατα σε κανα συρταρι…. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις