Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Aυτό το πράμα με το χακάρισμα που γίνεται από κάποιους χρήστες σε λογαριασμούς άλλων πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

Εδώ για παράδειγμα

Θελω να παω να παρω παγωτο και βαριεμαι οικτρα…. 

Και παγωτό και βαριέσαι.. :whistle:   Gtr34 σε καταλάβαμε ρε.

• Like 2
Δημοσ.

Aυτό το πράμα με το χακάρισμα που γίνεται από κάποιους χρήστες σε λογαριασμούς άλλων πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

Εδώ για παράδειγμα

Και παγωτό και βαριέσαι.. :whistle:   Gtr34 σε καταλάβαμε ρε.

Ακομα βαριεμαι να παω…… χαχαχαχα

Δωστε τις γνωσεις σας ρε αλητες στο παλικαρακι…… :P

http://www.insomnia.gr/topic/571460-bar-ανηλικος/

Δημοσ.

Θελω να παω να παρω παγωτο και βαριεμαι οικτρα…. 

Εγω "προσπαθω" να χασω κιλα για το καλοκαιρι. Εφαγα καλο μεσημεριανο και λεω θα την βγαλω χαλαρα το βραδυ. Και ο πουστηςοαποκατω αποφασισε να τηγανισει bacon και εχει μυρισει ολη η πολυκατοικια. Α και σιχτηρ.

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα βαριεμαι να παω…… χαχαχαχα

Βαριέσαι, μάλιστα. Και πωτσγκε ο γιούνας ο καπιτάλας να ξεμένει από παγωτό μωρέ;  Ψυγείο ολόκληρο έπρεπε να διαθέτεις αφιερωμένο στα παγωτά.

Δημοσ.

@Linkin

Και γω προσπαθω να χασω καποια κιλακια, για τον Αυγουστο…. αλλα εχω μια κλιση προς τα γλυκα…… :P

Λεω να τα κοψω για κανα 2μηνο…. να περασει ο Αυγουστος…. και μετα συνεχιζουμε….  :-D

Βαριέσαι, μάλιστα. Και πωτσγκε ο γιούνας ο καπιτάλας να ξεμένει από παγωτό μωρέ;  Ψυγείο ολόκληρο έπρεπε να διαθέτεις αφιερωμένο στα παγωτά.

Ξεχασα να το κανω reload…… :P 

Δημοσ.

@Linkin

Και γω προσπαθω να χασω καποια κιλακια, για τον Αυγουστο…. αλλα εχω μια κλιση προς τα γλυκα…… :P

Λεω να τα κοψω για κανα 2μηνο…. να περασει ο Αυγουστος…. και μετα συνεχιζουμε….  :-D

Ξεχασα να το κανω reload…… :P

Ξυδια πινεις? Νομιζω πως απο εκει αμα κοψεις φευγουν τα πιο "αναιμακτα" κιλα. Κοψε και τα πολλα γλυκα ρε, εγω εχω κοψει τις πολλες σαπιλες και τωρα προσπαθω να μειωσω ποσοτητες.

Δημοσ.

Ξυδια πινεις? Νομιζω πως απο εκει αμα κοψεις φευγουν τα πιο "αναιμακτα" κιλα. Κοψε και τα πολλα γλυκα ρε, εγω εχω κοψει τις πολλες σαπιλες και τωρα προσπαθω να μειωσω ποσοτητες.

Κανα cocktail οταν θυμηθω και βγω….. μπυρες, ουισκια και τα ρεστα…. απο μακρυα   :-)

Παλι καλα που δεν βαριεμαι, και παω κανα gym , αλλιως θα ειχα γινει 500 κιλα…. 

• Like 1
Δημοσ.

^

Σατανα….!!!!! 

Αντι να μου πεις, μην φας θα γινεις χοντρος, εσυ θελεις να με κανεις χοντρo ε ???? :P

tumblr_m5bgmoAVBW1ry10fwo1_500.gif

Tωρα γαμα το παγωτο, ριχνει καρεκλες εξω…. δεν κουνιεμαι ουτε για πλακα.  

Θα ψαξω μπας και βρω καμια ξεχασμενη σοκολατα σε κανα συρταρι…. :P 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...