Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 O Colonel εχει καποιο κολλημα με τα σεντονια ????
revolver1990 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Η Κατερίνα Ζέτα Ιωάννου , που παίζει στον ΖΟΡΡΟ ομολογώ είναι αξιο-μπιφτέκωτη Τότες ναι....τώρα ούτε σκύλος δεν την μπιφτεκώνει eva? #klanei ?
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 το εχω παρατησει θα το δω μαζεμενο αργοτερα. Δεν χάνεις και τίποτα εδω που τα λέμε. Πολύ λίγες εξαιρετικές φωνές και γεμάτο μέτριες.
Valerie_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Οnly Europe ? ε ναι, να κάνω οικονομία. καλά είναι και στην ευρώπη 1
Anorymous Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 eva? #klanomentes Δεν χάνεις και τίποτα εδω που τα λέμε. Πολύ λίγες εξαιρετικές φωνές και γεμάτο μέτριες. φετος δεν ειχε τρελες φωνες ειναι η αληθεια
slipknot Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Βλέπει κανείς The Voice; Μόνο εγώ θέλω να αρχίσω στα μπουκετίδια αυτό τον χαλιαμπάλια; Το παίζει και πατρίς, θρησκεία και οικογένεια να τσιμπήσει και τις ψήφους ο παπάρας. Όχι, μετά το πρώτο Fame Story δεν έχω ξαναδεί μουσικό reality, συνειδητά. Η Άσπα Τσίνα ήταν η τέλεια περίπτωση γυναίκας και διαγωνιζόμενης, γιατί να μπω στη διαδικασία να γεμίσω ελπίδες αφού το κενό θα είναι πάντα εκεί;
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 #klanomentes Eγώ προσπάθησα να το σώσω να το πάω αλλού, εσύ εκεί.. #τι_να_σε_πω
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Όχι, μετά το πρώτο Fame Story δεν έχω ξαναδεί μουσικό reality, συνειδητά. Η Άσπα Τσίνα ήταν η τέλεια περίπτωση γυναίκας και διαγωνιζόμενης, γιατί να μπω στη διαδικασία να γεμίσω ελπίδες αφού το κενό θα είναι πάντα εκεί; Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου 3
Valerie_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Θεϊκή ατάκα Τι της έχω κάνει μωρέ της μαλακισμενης στοδιαολο
Anorymous Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου Προσωπικα την πηγαινα με 1000 Eγώ προσπάθησα να το σώσω να το πάω αλλού, εσύ εκεί.. #τι_να_σε_πω #namepeistinmoiramou #namepeistorizikomou
Προτεινόμενες αναρτήσεις