TriLoBiTe Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 οχι ρε ετοιμαζω να αγορασω το φορουμ και θα σε κανω υπερ αντμίν Αδμήν και πότε
Unabomber Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Και για 10 μη σου πω.. (εκτός αν είσαι ο Unabomber) 9m, δεν ειναι και τοσα πολλα οσο φαινονται….. 1 μετριο- καλο σπιτι να παρεις μονο στο Manhattan πεταξε το χρημα…. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 9m, δεν ειναι και τοσα πολλα οσο φαινονται….. 1 καλο σπιτι να παρεις μονο στο Manhattan πεταξε το χρημα…. Τάλεγα. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Εσας εκει σας γα…σε ρε…. εμας τωρα ριχνει κατι ψιχαλες….. Το πολυ πολυ να γινετε Τexas….. http://edition.cnn.com/2015/05/31/us/severe-weather/ Ο άλλος παρκαρε την τσιλικη καντιλακ στην άκρη του δρόμου και το νερό ξεπερνούσε το μισο ύψος της πόρτας. Τον λυπήθηκε η καρδιά μου. 1
Anorymous Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Αδμήν και πότε αμεσα λογικα μεχρι τελος της εβδομαδας 9m, δεν ειναι και τοσα πολλα οσο φαινονται….. 1 μετριο- καλο σπιτι να παρεις μονο στο Manhattan πεταξε το χρημα…. Σιγα μην αφησω την Ελλαδα, αν εχεις λεφτα η ζωη εδω ειναι τελεια το θεμα ειναι οτι το 90% απο εμας δεν εχουν.
Unabomber Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ο άλλος παρκαρε την τσιλικη καντιλακ στην άκρη του δρόμου και το νερό ξεπερνούσε το μισο ύψος της πόρτας. Τον λυπήθηκε η καρδιά μου. God save the Cadillac…..
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 αμεσα λογικα μεχρι τελος της εβδομαδας To καλό που σου θέλω... Ρε αρουραίηδες, δε φτάνει που μου αφαιρέσατε τον τίτλο του αδμήν, με υποβιβάσατε και σε junior member?!!! #catares
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 αμεσα λογικα μεχρι τελος της εβδομαδας Σιγα μην αφησω την Ελλαδα, αν εχεις λεφτα η ζωη εδω ειναι τελεια το θεμα ειναι οτι το 90% απο εμας δεν εχουν. Δεν θα εκανες το γυρο του κοσμου ? απλα θα καθοσουν με αυτα τα χρηματα στην Ελλαδα ?
Unabomber Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 να ναι καλά η ryan παντού θα γυρνούσα! Οnly Europe ?
Anorymous Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 To καλό που σου θέλω... Ρε αρουραίηδες, δε φτάνει που μου αφαιρέσατε τον τίτλο του αδμήν, με υποβιβάσατε και σε junior member?!!! #catares Ειδες οι αλητες #KaiAllesKatares Δεν θα εκανες το γυρο του κοσμου ? απλα θα καθοσουν με αυτα τα χρηματα στην Ελλαδα ? Για γυρο του κοσμου δεν ξερω φοβαμαι και τα αεροπλανα αλλα λογικα θα πηγαινα καμια κρουαζιερα
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Βλέπει κανείς The Voice; Μόνο εγώ θέλω να αρχίσω στα μπουκετίδια αυτό τον χαλιαμπάλια; Το παίζει και πατρίς, θρησκεία και οικογένεια να τσιμπήσει και τις ψήφους ο παπάρας.
Anorymous Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 αυτό ακούστηκε κάπως #PosAkoustike Βλέπει κανείς The Voice; Μόνο εγώ θέλω να αρχίσω στα μπουκετίδια αυτό τον χαλιαμπάλια; Το παίζει και πατρίς, θρησκεία και οικογένεια να τσιμπήσει και τις ψήφους ο παπάρας. το εχω παρατησει θα το δω μαζεμενο αργοτερα.
Adon1s Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Η Κατερίνα Ζέτα Ιωάννου , που παίζει στον ΖΟΡΡΟ ομολογώ είναι αξιο-μπιφτέκωτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις