Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οταν λεω οτι εχει μνήμη ελέφαντα...

Απλά μου το στείλανε, τότε ήμουν μπουμπούκι δεν υπάρχει περίπτωση να το έβλεπα και να περίμενα 20 χρόνια μετά να το postάρω.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις γουρουνιάσει εντελώς αυτό το σουκού

Dude έχεις κάμερα στο σπίτι μου?

Έχω φάει ότι δεν είχα φάει όλη την βδομάδα.Με έπιασε μια πείνα τρελή.Το μεσημέρι σε ταβέρνα πάλι έφαγα τρελά.Λύσσα 

Έκανα πάλι το τεστ και μου έβγαλε τα ίδια μετά από 2 χρόνια.....μοτοχρ....στο μου.

LOGISTICIAN (ISTJ-T)

Δημοσ.

Έκανα πάλι το τεστ και μου έβγαλε τα ίδια μετά από 2 χρόνια.....μοτοχρ....στο μου.

Καλησπερας σας κυριε, πως μπορουμε να σας εξυπηρετησουμε;

553854_451253068232592_58283183_n.jpg?oh

• Like 3
Δημοσ.

Dude έχεις κάμερα στο σπίτι μου?

Κάμερες, κάμερες παντού.

Σε πρόδωσε η miss porky gif.

Δημοσ.

LOGISTICIAN (ISTJ-T)

glorious ENTP-A coming through

in other news

κολλησε το witcher :(

Δημοσ.

ENTP-A coming through

The ENTP personality type is the ultimate devil's advocate, thriving on the process of shredding arguments and beliefs and letting the ribbons drift in the wind for all to see. Unlike their more determined Judging (J) counterparts, ENTPs don't do this because they are trying to achieve some deeper purpose or strategic goal, but for the simple reason that it's fun. No one loves the process of mental sparring more than ENTPs, as it gives them a chance to exercise their effortlessly quick wit, broad accumulated knowledge base, and capacity for connecting disparate ideas to prove their points.

The Picture of Fedorian Gray

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...