Material_Defender_1032 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Πόσο σπασαρχίδο η γειτόνισσα που μου χτύπησε 00:05 επειδή είχα "δυνατά" την τηλεόραση (έβλεπα primavera), υπάρχει κάπου καταγεγραμένο το όριο db σε ώρες κοινής ησυχίας? Επίσης αυτή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα αργαμιση το βράδυ τσακώνεται με τα παιδιά της λες και θέλει να τα σφάξει αλλά δεν έχω πάει ούτε μια φορά να της κάνω παρατήρηση...
whodatinsomniaK Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Πόσο σπασαρχίδο η γειτόνισσα που μου χτύπησε 00:05 επειδή είχα "δυνατά" την τηλεόραση (έβλεπα primavera), υπάρχει κάπου καταγεγραμένο το όριο db σε ώρες κοινής ησυχίας? Επίσης αυτή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα αργαμιση το βράδυ τσακώνεται με τα παιδιά της λες και θέλει να τα σφάξει αλλά δεν έχω πάει ούτε μια φορά να της κάνω παρατήρηση... Κάλεσε την αστυνομία να καταγγείλεις κακοποίηση ανηλίκων.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Της το είπα, μου απάντησε "βάλε δυνατά την τηλεόραση όταν ακούς να τσακωνόμαστε", βρε τους μπάτσους θα καλέσω. Καπνίζει και σαν το φουγάρο και έρχεται η μπόχα στο διαμέρισμα μου... τσακώνεται με τους πάντες στην πολυκατοικία και γενικά πολύ ξινομούνα. Κάλεσε την αστυνομία να καταγγείλεις κακοποίηση ανηλίκων. Νομίζω δεν είναι ανήλικα πια τα παιδιά της. Βασικά γκρινιάζει γιατί κοιμάται στο σαλόνι και επειδή είναι gtpk η πολυκατοικία περνάει αρκετά ο θόρυβος (και μένω επί της Καλλιρρόης όπου γίνεται της πόρνης από θόρυβο κίνησης), ποτέ δεν έχω βάλει δυνατά μουσική τέτοιες ώρες αλλά ένα γαμημένο Σάββατο έχω και δεν μπορώ να το χαρώ (βλέποντας ταινίες κυρίως) με την τρελή.
viper2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Απο τις 22:00 μέχρι τις 01:00 πηξιμο. Πωω, πωω Σπερες and yes i made it ($$$) gnight
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Το πήρε επιτέλους ''το πακέτο''. Αλίμονο σε μας. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Πόσο σπασαρχίδο η γειτόνισσα που μου χτύπησε 00:05 επειδή είχα "δυνατά" την τηλεόραση (έβλεπα primavera), υπάρχει κάπου καταγεγραμένο το όριο db σε ώρες κοινής ησυχίας? Επίσης αυτή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα αργαμιση το βράδυ τσακώνεται με τα παιδιά της λες και θέλει να τα σφάξει αλλά δεν έχω πάει ούτε μια φορά να της κάνω παρατήρηση... Υπάρχουν και χειρότερα, βλέπε Αγγλία. Παρατήρηση 10:40 το βράδυ από το διπλανό διαμέρισμα, γιατί μιλούσα με την κοπέλα μου όχι και τόσο χαμηλόφωνα αλλά ούτε και δυνατά. Η ίδια που ουρλιάζει στα παιδιά της λες και δεν υπάρχει αύριο σε άλλες στιγμές, αν και όχι αργά το βράδυ.
Tenshi Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Η αίσθηση όταν γυρνάς σπίτι, μετά απο Σαββατιάτικη έξοδο και βλέπεις παράθυρα-συρτάρια-ντουλάπες ανοιχτά και ένα σπίτι κώλος. #καρκίνος
discoboyminimal Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Η αίσθηση όταν γυρνάς σπίτι, μετά απο Σαββατιάτικη έξοδο και βλέπεις παράθυρα-συρτάρια-ντουλάπες ανοιχτά και ένα σπίτι κώλος. #καρκίνος καλα ειναι να το εκανε η ο μικρος η η γκομενα η ο σκυλος..γιατι αλλιως εχεις προβλημα..
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Τι όμορφα που είναι σήμερα! Επειδή βγήκε το νέο πάολα ε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις