Tenshi Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 In other news Δεν μπορω να πω οτι καταλαβαίνω τους ανθρώπους που λένε οτι τα υλικά υπάρχοντα ειναι η ζωή τους Μέρες Δώσε μου τα κλειδιά του σπιτιού σου και θα σε βοηθήσω. Κατατά,πήγα στο σούπερ σήμερα.Πήρα προφυλακτικά,μπανάνες και ΤΕΖΑ.Η ταμίας με κοίταζε περίεργα και δέν μπορώ να φανταστώ τι πέρναγε απο το μυαλό της εκείνη τι στιγμή... edit: Καλημέρα δέν είπα. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δεν καταλαβα Μπαναγια. Γκομενετο παρήγγειλε καλο ουίσκι, γουαναμπη γκομενος της παρήγγειλε κατι τυπου μπυροφαση, γουαναμπη γκομενος ηταν τσιπης και ηθελε να πλερωκει (ή και πληρωσε τελικα) μονο το δικο του, περιμενε να μπιφτεκωσει κιόλα. Αν δεν ειχα βρεθεί σε ανάλογη φαση σε παρεα ουτε εγω θα το επιανα 1
viper2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δώσε μου τα κλειδιά του σπιτιού σου και θα σε βοηθήσω.Άλλο το σπιτι (higher meaning) και άλλο τα υλικά αγαθά (luxury goods). Τωρα που το σκεφτομαι επρεπε να το ειχα γράψει στα αγγλικά και να κολλαγα ενα #ελλαδα στο τέλος. In other news Σβήνω σβήνω και ακομα δεν εχω χώρο για να to witcher 3 Γκομενετο παρήγγειλε καλο ουίσκι, γουαναμπη γκομενος της παρήγγειλε κατι τυπου μπυροφαση, γουαναμπη γκομενος ηταν τσιπης και ηθελε να πλερωκει (ή και πληρωσε τελικα) μονο το δικο του, περιμενε να μπιφτεκωσει κιόλα. Αν δεν ειχα βρεθεί σε ανάλογη φαση σε παρεα ουτε εγω θα το επιανα Τα πρώτα δυο έγιναν ταυτόχρονα; Edit Ξανασκανε τα IOU
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Λογικα ναι. Μιλα ρε συ Κ να μην κανω τον ιντερπρετερα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 8.5 ρίχτερ στην Ιαπωνία λέει.πωω χαχαχ . Χαμός!
Adon1s Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ειναι σαν να ακους ειδηση "χιονοθύελλα έπληξε την Αλάσκα" 2
zio10 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 To οτι θα παει εκει δεν σημαινει οτι θα περασει και καλα Μπορει να την πιασει διαρροια, να την κλεψουν τα λεφτα και να γυρισει με οτοστοπ και γενικα να περασει χαλια Με τον καλό λόγο είσαι ρε συ, να σε παίρνουμε για ευχές! Τι όμορφα που είναι σήμερα! 3
g_alkis Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Είναι αυτή η βαρεμάρα που δεν σε χαλάει καθόλου όμως Δώσε μου τα κλειδιά του σπιτιού σου και θα σε βοηθήσω. Κατατά,πήγα στο σούπερ σήμερα.Πήρα προφυλακτικά,μπανάνες και ΤΕΖΑ.Η ταμίας με κοίταζε περίεργα και δέν μπορώ να φανταστώ τι πέρναγε απο το μυαλό της εκείνη τι στιγμή... edit: Καλημέρα δέν είπα. Αν έπαιρνες και μαύρες σακούλες απορριμάτων θα καλούσε την αστυνομία 2
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 An Electric Dildo From 1894 καλά ρε Μαριόμ , που τα βρίσκεις όλα αυτά ? κάθε μέρα και μια έκπληξη
AntiCambeR Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ειστε απολυτα κατανοητοι... ...Speres ΥΓ1:Με εγραψαν στα α@@@@ια τους οποτε εκανα κι εγω το ιδιο.1-1 για φετος. ΥΓ2:Malakas has died.
LongTom Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 An Electric Dildo From 1894 Για να ξεκουράσει τον γιατρό που...βοηθούσε τις "υστερικές ασθενείς" να "ηρεμήσουν" με το χέρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις