TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 To αγγλικό δεν το μιλώ φαρσί όπως το λατινικό, να πάρω τη βοήθεια του λίνκην;
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Έστω ότι οι άντρες γουστάρουμε τα αρκετά μεγάλα βυζιά, και έστω πως γκόμενες γουστάρουν την πολύ μεγάλη ψωλή. Αυτό κατά μία έννοια μας κάνει υλιστές δηλαδή? [Νυχτερινή απορία]
linkin Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 To αγγλικό δεν το μιλώ φαρσί όπως το λατινικό, να πάρω τη βοήθεια του λίνκην; ελα λουλουδι, πες το.
whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ορίστε ρε trilobite πως μιλάμε σε κύριες, διάβασε χτουλιου αν δε θες να γαμσεις.
linkin Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 ^ εγινε mainstream Στο thread με τις αστειες εικονες μπηκες να δεις τι γινεται ? Της pσολιστ το πανηγυρι. Και για να μην πουνε και δηθενα, εγω ειμαι ο πρωτος που χαιρεται με κατι τετοιες παπαριες, αλλα αυτο νταξει, δεν τραβαει. edit: Κοιμηθηκε η λολα χουντατ. Ειναι αργα για αυτον. Και μας το παιζει και καμποσος.
whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μαλακα, σορρυ ρε Κωστάκη για το μαλάκα, η γυναίκα με είπε να παρακολουθήσω τους τελικούς (nba) μόνους μου όταν της είπα οτι μετακομίζω στην πρωτεύουσα... 1-2 θα σου πω, U.S. Champ in kickball 2012 και σκύβει να φιληθουμε...
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ορίστε ρε trilobite πως μιλάμε σε κύριες, διάβασε χτουλιου αν δε θες να γαμσεις. Άραξέ την λίγο ρε ινσόμνιακ, 24/7 στο οφτόπικ να ουμ, οι γκόμενες κάνουν ουρά πότε θα τελείωσεις το ποστ
whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δεν τελειώνω αδερφέ, ξυλοκαΐνη και αυνανισμός για πάντα.
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 #νο #σχληρος edit: Κοιμηθηκε η λολα χουντατ. Ειναι αργα για αυτον. Και μας το παιζει και καμποσος. λόλα who?
whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Σορρυ διάλειμμα για να ξευτιλίσω άντρες. Γκομενετο : τι ουίσκια εχετε; Ινσο: πήρε κάτι πολυ καλό Το ραντεβού του γκομενέτ: το αντίστοιχο της αμστελ... Χωριστούς λογαριασμούς. Ινσο: αδερφέ πλήρωσε. What???? Ινσο.: πλήρωσε ρε μαλακα Ο μαλκας· για την αμστελ.... Ινσο: της κυρίας το λογαριασμό μου. Εντίτ Κολ μι s Μαλακα άντρες δε θα τους καθόμουν
viper2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Σορρυ διάλειμμα για να ξευτιλίσω άντρες. Γκομενετο : τι ουίσκια εχετε; Ινσο: πήρε κάτι πολυ καλό Το ραντεβού του γκομενέτ: το αντίστοιχο της αμστελ... Χωριστούς λογαριασμούς. Ινσο: αδερφέ πλήρωσε. What???? Ινσο.: πλήρωσε ρε μαλακα Ο μαλκας· για την αμστελ.... Ινσο: της κυρίας το λογαριασμό μου. Εντίτ Κολ μι s Μαλακα άντρες δε θα τους καθόμουν Δεν καταλαβα Μπαναγια. ^what he said In other news Δεν μπορω να πω οτι καταλαβαίνω τους ανθρώπους που λένε οτι τα υλικά υπάρχοντα ειναι η ζωή τους Μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις