whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Παντούζα, δεν το έχει; Σημαίνει μπας κλας. Για αυτο το ιντερνετ έχει καταντήσει ένας βόθρος, ανατινάζει ο καθένας την μπαμπαριά του χωρίς να κάνει καμία έρευνα... :·$ Γαμώ τον αυτοκορεκτωρα. Τι ανατινάζει ρε γαμώτο;;;;
caution Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 ^ Αυτό το πράμα δεν το 'χει ούτε το slang φίλοc... και έχει μέχρι και λήμματα όπως το δραχμαγεδδών και το χεστικό.
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 δεν ξέρω καν τι σημαινουν τα περισσότερα post της τελευταίας σελίδας... Μήπως τώρα πονάει; Mήπως τσούζει; #kala_tou_kanate #tathele 2
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ας μην παλιοχαρακτηρίζουμε, πήραν την εκδίκησή τους τα παιδιά. Και μπράβο τους.
whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 #bravo_zulu γαμω τους ηλίθιους αυτός που το σκέφτηκε αυτό παρεπιπτόντως.
whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αμερικλανιςμός Ηλιθίων. Να πάρω το μηδέν έχει κάποιο υπονοούμενο;
Anorymous Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Επειδή δεν είδα να παίρνει το μίσος ενδιαφέρον που του αξίζει Αυτό. Εκεί θα πάει. Εμείς θα είμαστε σε γραφεία. To οτι θα παει εκει δεν σημαινει οτι θα περασει και καλα Μπορει να την πιασει διαρροια, να την κλεψουν τα λεφτα και να γυρισει με οτοστοπ και γενικα να περασει χαλια
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Να πάρω το μηδέν έχει κάποιο υπονοούμενο; Είπες ενα δυο ρε αφού, γιατί το άλλαξες και με εκθέτεις έτσι; #dropi Aπό χθες μετά το α π α τ ο ς παίζει κάποιο bug με σένανε 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Άλλο αυτο! Τι εχει το άπατoς;;;; To οτι θα παει εκει δεν σημαινει οτι θα περασει και καλα Μπορει να την πιασει διαρροια, να την κλεψουν τα λεφτα και να γυρισει με οτοστοπ και γενικα να περασει χαλια Μια χαρά θα περάσει...
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Άλλο αυτο! Τι εχει το άπατoς;;;; Το πατάς και πας α π α τ ο ς. Εγώ δεν το πατάω, εγώ φοβάμαι. /φιδοκτόνος mode Όσοι το πατήσατε την πατήσατε.
whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Είπες ενα δυο ρε αφού, γιατί το άλλαξες και με εκθέτεις έτσι; #dropi Aπό χθες μετά το α π α τ ο ς παίζει κάποιο bug με σένανε Ρε συ, πες στο αγγλικό πως να πω σενα γκομενακι οτι ειναι βαρετό . #ntroph το σωστό, Ντροφ>ντροπάι
Προτεινόμενες αναρτήσεις