Adon1s Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Επειδή έχασα την κουβέντα περι σουτιεν και βυζγιών Ως πρώην λάτρης του μεγέθους , μπορώ να πω πως και οι πιο low profile καταστάσεις ειναι αξιολογότατες διότι τωρα το καλοκαίρι συνειδητοποίησα πως ισχυει το φαινόμαινο του παγόβουνου . Σου φαίνονται τοσο δα ξερωγω , αλλα κατα 90% αυτο ειναι η κορυφή του βουνού . Κάτω απο την μπλούζα κρύβονται οι πρόποδες . Οπότε ολα ευπρόσδεκτα .
katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Επειδή έχασα την κουβέντα περι σουτιεν και βυζγιών Ως πρώην λάτρης του μεγέθους , μπορώ να πω πως και οι πιο low profile καταστάσεις ειναι αξιολογότατες διότι τωρα το καλοκαίρι συνειδητοποίησα πως ισχυει το φαινόμαινο του παγόβουνου . Σου φαίνονται τοσο δα ξερωγω , αλλα κατα 90% αυτο ειναι η κορυφή του βουνού . Κάτω απο την μπλούζα κρύβονται οι πρόποδες . Οπότε ολα ευπρόσδεκτα . μιλάς με γρίφους γέροντα... τι δεν καταλαβαίνω;
ANHLIKOS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 awwwww links? Πρέπει να είναι έξι χρόνια πίσω. Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι πλέον.
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Επειδή έχασα την κουβέντα περι σουτιεν και βυζγιών Ως πρώην λάτρης του μεγέθους , μπορώ να πω πως και οι πιο low profile καταστάσεις ειναι αξιολογότατες διότι τωρα το καλοκαίρι συνειδητοποίησα πως ισχυει το φαινόμαινο του παγόβουνου . Σου φαίνονται τοσο δα ξερωγω , αλλα κατα 90% αυτο ειναι η κορυφή του βουνού . Κάτω απο την μπλούζα κρύβονται οι πρόποδες . Οπότε ολα ευπρόσδεκτα . 1
Pantelwolf Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 μιλάς με γρίφους γέροντα... τι δεν καταλαβαίνω; θέλει να πει οτι αν έχεις να πας καιρό...
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Νικος καλά όταν γυναίκα καλά με Νικοαν βυζί μικρό αλλα γυναίκα καλή Νικος ευτυχισμένοςαν βυζί μεγάλο αλλα γυναίκα κακιά Νίκος λυπημένος 1
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Θυμάστε τότε παλιά στο μπλα μπλα που συζητούσαμε για 29 Φλεβάρη επανάσταση και οι μόνες αναφορές σε γυναίκες ήταν η ξαδέρφη του "αφεντικό 7" και το πώς μια γυναίκα πιάνει παιδιά μόνο όταν έρχεται σε οργασμό, πάλι από αφεντικό 7; Ε, τα φτύνω και τα μουντζωνω. Ανεβήκαμε λεβελ. Βυζα, μπανελες, τοπλες, μπραζιλιαν και οι σηκωμαρες του Νικοτς έκαναν θραύση. 577437 σελίδες το λεπτό γράφτηκαν! Τι λες τώρα μωρέ, τι ανεβήκαμε, που τα βρήκαταφτάμωρέ και λοιπό Αλεφαντοrant. Κοντράρει τίποτα τον άνθρωπο που νόμιζε ότι οι γυναίκες γουστάρουν βιασμό γιατί μόνο αν είχαν οργασμό συλλάμβαναν; Τον τύπο που έλεγε ότι φυσικά μπορεί να αφήσει έγκυο μια κατσίκα ένας άνθρωπος γιατί "πώς αλλιώς θα γινόνταν τερατογενέσεις;" ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ... ...ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; 3
slipknot Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 awww so polite να σου λέει ο άλλος πως δεν κατάλαβε και να συνεχίζεις να μην εξηγείς . ανέβηκες λέβελ γαματοσύνης Δεν είναι θέμα ποζεριάς. Είναι αποτέλεσμα χημείας, συγκυριών, στιγμιαίας έμπνευσης και άλλων. Γενικά, ένα fact είναι ότι το 99% των posts μου δεν γράφονται για να βγάζουν νόημα σε οποίον απαντάω. Και στο κάτω κάτω της γραφής δεν χρειάζεται να καταλαβαίνουμε το 100% απ'όσα διαβάζουμε. Έλεος, αφήστε λίγο μυστήριο να υπάρχει. Ιόνια νησιά για διακοπές, η λύση για να καθαρίσει το μυαλό σας. Μαλακίες λέω θα μου πείτε. 1
katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 πολύ χαίρομαι που ούτε εσύ κατάλαβες... Luci προσκηνώ... 1
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 καλά πότε τα γράφανε αυτά αχχαχα ? ούτε ένα να μην έχω προλάβει !! και να πεις οτι δεν μπαίνω στο insomnia και στον ύπνο μου μέσα ειμαι Δεν είναι θέμα ποζεριάς. Είναι αποτέλεσμα χημείας, συγκυριών, στιγμιαίας έμπνευσης και άλλων. Γενικά, ένα fact είναι ότι το 99% των posts μου δεν γράφονται για να βγάζουν νόημα σε οποίον απαντάω. Και στο κάτω κάτω της γραφής δεν χρειάζεται να καταλαβαίνουμε το 100% απ'όσα διαβάζουμε. Έλεος, αφήστε λίγο μυστήριο να υπάρχει. Ιόνια νησιά για διακοπές, η λύση για να καθαρίσει το μυαλό σας. Μαλακίες λέω θα μου πείτε. το avatar σου ειναι ο ΟΣΟΥΠΕΡΜΑΡΙΟ? α? 1
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τελικά μάθαμε ποιος ήταν; Ξέρουμε ποιος ήταν. Ήταν ο omnislash. 2
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δεν είναι θέμα ποζεριάς. Είναι αποτέλεσμα χημείας, συγκυριών, στιγμιαίας έμπνευσης και άλλων. Γενικά, ένα fact είναι ότι το 99% των posts μου δεν γράφονται για να βγάζουν νόημα σε οποίον απαντάω. Και στο κάτω κάτω της γραφής δεν χρειάζεται να καταλαβαίνουμε το 100% απ'όσα διαβάζουμε. Έλεος, αφήστε λίγο μυστήριο να υπάρχει. Ιόνια νησιά για διακοπές, η λύση για να καθαρίσει το μυαλό σας. Μαλακίες λέω θα μου πείτε. Ε πες το ντε. Να ξέρω να μην διαβάζω καν.
ANHLIKOS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ... Αχχ ένα πρόσωπο δύο μύθοι. Μετά από κάθε μήνυμά του, ίσως δεν γράφαμε 67325 σελίδες στα καπάκια, για να μην χαθεί η ποίηση της σκέψης και να την απολάμβαναν περισσότεροι. Ομνι-Αφεντικο ο κόσμος είναι πιο γκρίζος χωρίς εσένα. 1
slipknot Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ομνι-Αφεντικο ο κόσμος είναι πιο γκρίζος χωρίς εσένα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις