GreekMonkey Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μας δουλεύεις ρε συ west side Χαλκιδικιώτη ; Η φάση είναι κρεβάτι , κουκούλωμα και 3 φρεντοεσπρέσσο για να ανοιξει το μάτι .(νίντζα) Δίκιο έχεις. Για κάτι τέτοιες μέρες σαν την σημερινή θα ξανααρχίσω τις σειρές μου φαίνεται.
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 θα βρεξεις ή δεν θα βρεξεις; Σπερες Ας βρέξει, λάσπη μην ρίξει μόνο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ygeia/h-stravos-ein-o-gialos-h-strava-afodeuoyme-ereyna-isxyrizetai-pws-sth-dush-to-kanoyme-lathos.3495872.html Για να μαθαίνουμε. "Κι αν το σπίτι είναι ήδη εξοπλισμένο με λεκάνη, τι μπορεί να κάνει κανείς; "Πάτησε με τα πόδια πάνω στη λεκάνη και κάνε την ανάγκη σου έτσι" προτείνει η δρ. Έντερς που συστήνει εναλλακτικά να χρησιμοποιείται ένα σκαμνάκι μπροστά από τη λεκάνη ώστε τα πόδια να έρχονται πιο ψηλά." Here comes the feedback! 2
thomasG4 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 "Κι αν το σπίτι είναι ήδη εξοπλισμένο με λεκάνη, τι μπορεί να κάνει κανείς; "Πάτησε με τα πόδια πάνω στη λεκάνη και κάνε την ανάγκη σου έτσι" προτείνει η δρ. Έντερς που συστήνει εναλλακτικά να χρησιμοποιείται ένα σκαμνάκι μπροστά από τη λεκάνη ώστε τα πόδια να έρχονται πιο ψηλά." Here comes the feedback! ή σηκώνεις τα πόδια ενω χέζεις. 2 σε 1. Και χέζεις χωρίς να ζορίζεις το έντερο και βγαίνεις με six-pack στην παραλία.
leftermann Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 εγώ είμαι μια χαρά. Για τους υπόλοιπους, δεν ξέρω... 2
linkin Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Παλιοπαιδο.... Κατα τα αλλα, λιγοτερο απο 1 μηνας για Ελλαδα. Φακ γιεα!!!!!!!
revolver1990 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Τι κανουν τα μωρακια μου? Καλά Παλιοπαιδο.... Κατα τα αλλα, λιγοτερο απο 1 μηνας για Ελλαδα. Φακ γιεα!!!!!!! Κοντοζυγώνει ο καιρός για το μοιραίο ε? 2
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Παλιοπαιδο.... Κατα τα αλλα, λιγοτερο απο 1 μηνας για Ελλαδα. Φακ γιεα!!!!!!! Ξες οτι πας για να παντρευτείς, Ε. 2
Anorymous Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 θα βρεξεις ή δεν θα βρεξεις; Σπερες Χθες παλι ελεγαν θα βρεξει αθηνα και πηρα ομπρελα και ημουν σαν μλκς μες στην λιακαδα Σημερα παντως γα#κε στην βροχη και πολυ το χαρηκα , ξυπνησα 2.30 απο μπουμπουνητό
viper2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 θα βρεξεις ή δεν θα βρεξεις; Σπερες της ποτανας εγινε κλαιω με την βλαμμένη Ας βρέξει, λάσπη μην ρίξει μόνο! δεν με νοιαζει εχω καραβοπανο για προστασια στο μηχανακι Τι κανουν τα μωρακια μου? getting chesty Χθες παλι ελεγαν θα βρεξει αθηνα και πηρα ομπρελα και ημουν σαν μλκς μες στην λιακαδα Σημερα παντως γα#κε στην βροχη και πολυ το χαρηκα , ξυπνησα 2.30 απο μπουμπουνητό εριξε τοσο νερο που κοπηκε το ρευμα στην περιοχη in other news "execution" day αυριο αλλα σημερα θα παιξει αυτο Da Sweet Blood of Jesus. σπερες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις