Anorymous Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 αυτό παίζει πολύ κ εγώ τα ίδια, δεν με κάλυπτε κάποια ασφάλεια ,κοίτα , σε τέτοια φάση(που ποτέ να μη χρειαστεί) για κάτι σοβαρό δεν ξαναπάω sσε δημόσιο νοσοκομείο , καλύτερα να χρεωθώ και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο στο θέμα της υγείας και να ανησυχώ πως θα ξεχρεωθώ παρά έτσι. για να καταλάβεις στο νοσοκομείο λίγες ώρες μετά την εγχείρηση ήμουν ξάπλα στο κρεβάτι προσπαθώντας να συνέλθω και κλείνοντας οι δίπλα με δύναμη την πόρτα του δωματίου έφυγε ενα κομμάτι σοβάς με τοίχο κ κόντεψα να το φάω στο κατακούτελα, αν δεν είχα γείρει αριστερά που μου μίλησε η αδερφή μου. και μάλιστα όταν τους κράξανε οι δικοί μου γυρνάνε και λένε με απάθεια "ε καλά δεν χτύπησε" . Απλά ποτέ ξανά. Και εγω σημερα ενιωσα πολυ ασχημα, πηγα για το παχος να δω τι θα κανω και δεν ειχαν ζυγαρια της προκοπης και τελικα ζυγισαν σε ζυγαρια τροφιμων! Ενιωσα πολυ χαλια απορω πως δεν με πηραν τα κλαματα ενιωσα σαν βοδι που το ζυγιζει ο χασαπης 1
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Και εγω σημερα ενιωσα πολυ ασχημα, πηγα για το παχος να δω τι θα κανω και δεν ειχαν ζυγαρια της προκοπης και τελικα ζυγισαν σε ζυγαρια τροφιμων! Ενιωσα πολυ χαλια απορω πως δεν με πηραν τα κλαματα ενιωσα σαν βοδι που το ζυγιζει ο χασαπης είπες τη λέξη κλειδί ----------------------------------------------------- Μόνο ένα νεκρό φίδι είναι καλό φίδι 1
GreekMonkey Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 http://www.dailymotion.com/video/xpi8mx_the-wall-%CF%84%CE%B6%CF%8E%CF%81%CF%84%CE%B6%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%83%CF%85-%CF%83%CE%B5%CE%BE_people Κάνα ριάλιτι ρε φίλε δεν παίζει να ξαναβάλουν; Θα είναι ο λόγος να πάω να φτιάξω την κεραία.
Anorymous Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 http://www.dailymotion.com/video/xpi8mx_the-wall-%CF%84%CE%B6%CF%8E%CF%81%CF%84%CE%B6%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%83%CF%85-%CF%83%CE%B5%CE%BE_people Κάνα ριάλιτι ρε φίλε δεν παίζει να ξαναβάλουν; Θα είναι ο λόγος να πάω να φτιάξω την κεραία. ΑΘΑΝΑΤΕς ΕΠΟΧΕΣ
Unabomber Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 τα custom fit Polo by RL ειναι σε σλιμ γραμμη ή πιο αερατα ? Δεν ξερω τι νουμερο να παρω….. και βαριεμαι να πηγαινω στο μαγαζι γιατι συνηθως γινεται της πορνης.
Unabomber Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Πάρε ενα με προοπτική, δε θα παχύνεις; ευστοχη η απαντηση, but δεν το θελω να το κρατησω 10 χρονια ρε….
Anorymous Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Snakerminator - viper = 2-0 Ρε φιλε ο τυπος ειναι βγαλμενος απο σκετσακι τον ΑΜΑΝ , φανταζομαι το σκηνικο με το φιδι να το κανει ο Καλυβατσης χαχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=SuzGyyWc5Ho
viper2005 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 " κανουμε απεργία για να μην κλείσουμε" Inception στα αεροδρόμια Μέρες
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 τα custom fit Polo by RL ειναι σε σλιμ γραμμη ή πιο αερατα ? Δεν ξερω τι νουμερο να παρω….. και βαριεμαι να πηγαινω στο μαγαζι γιατι συνηθως γινεται της πορνης. Πιο αερατα. Καλημέρες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις