Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία, από τις 9.30 με ραντεβού στις δέκα και τελείωσα τώρα δυστυχώς πρέπει να ξανά έρθω .

30cm ράμματα 6-7 ημερών στην κοιλιά και εσωτερικά στους κοιλιακούς, όρθιος (πιασμένες όλες οι θέσεις απο άτομα με ραντεβού στις 12-1 ή και χωρίς ) απο τις 9 που είχα ραντεβού μέχρι τις 10:30 που είπαν να έρθουν οι γιατροί και στη συνέχεια καμια ώρα μέχρι να μπω για άγνωστους λόγους. (μάλλον να φάνε πρωινό γιατι είχαν έρθει με καφέδες στα χέρια και σακούλες ντόνατσ etc)

α , είχα και μια υφασμάτινη τσάντα μαζι που είχα μέσα τις παροχετευσεις , θυμάμαι τα μπουκάλια εκεί που ηταν άδεια σχεδόν απο την προηγούμενη μέρα ξαφνικά μέχρι να μπω σχεδόν γέμισαν και τους έκανε και εντύπωση.  

θυμάμαι πόσο ήθελα να τους δολοφονήσω αλλα ήμουν πολύ αδύναμος κ τη γλύτωσαν.

Αλλα ήταν μάθημα , άλλη φορά για σοβαρά θέματα μόνο ιδιώτη και ας πληρώσω 3000 euro παραπάνω.  

Δημοσ.

Γιατί να βάλεις; Γι'αυτό: http://www.boredpanda.com/baddie-winkle-instagram-grandma/

1) Έτρωγα....eternal rage

2)Είπαμε γουστάρει ώριμα φρούτα o άνθρωπος,όχι χούφταλα με το 1 πόδι στο τάφο :P

Γιατι να βάλω ινσταγκραμ?

Αν έχεις βαρεθεί το fb,αν έχεις φίλους που σε ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες τους.

Έχω αλλά δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου.

Άποψη μου....μην φτιάξεις.

• Moderators
Δημοσ.

Είπαμε γουστάρει ώριμα φρούτα o άνθρωπος,όχι χούφταλα με το 1 πόδι στο τάφο :P

Παει μου χει βγει το όνομα :P

Δε θα φτιάξω τελικα ινστα, ain't nobody got time for extra shit.

• Like 2
Δημοσ.

Ας πληρώσουν επιτέλους φόρους(αυτοί και κάτι άλλοι όπως η γοογλ) και τι στον κόσμο.

Δημοσ.

Ας πληρώσουν επιτέλους φόρους(αυτοί και κάτι άλλοι όπως η γοογλ) και τι στον κόσμο.

Το θεμα ειναι θα πληρωσουν, ή αυτο θα ειναι ενα πατημα απλα για αυξηση των τιμων και κλασσικα under the table θα κανουν party απο την συνεχομενη φοροδιαφυγη.... :-( :ph34r:

conspiracy theories..... yes or no..... we ll see..... :-D

Δημοσ.

Το θεμα ειναι θα πληρωσουν, ή αυτο θα ειναι ενα πατημα απλα για αυξηση των τιμων και κλασσικα under the table θα κανουν party απο την συνεχομενη φοροδιαφυγη.... :-( :ph34r:

conspiracy theories..... yes or no..... we ll see..... :-D

Απλά σκέψου σε πόσες ανάλογες περιπτώσεις μια μεγάλη εταιρία βγήκε χαμένη.

Δημοσ.

Απλά σκέψου σε πόσες ανάλογες περιπτώσεις μια μεγάλη εταιρία βγήκε χαμένη.

Μεγαλη εταιρια + χαμενη doesnt match my friend.... :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι οι wannabe σχεσακιδες στο insomnia μαζευτηκαν ????  :shock:

http://www.insomnia.gr/topic/570870-χρονικα-περιθωρια-για-σχεση/

Δεν αντέχουν τη πίεση της πραγματικότητας και θελουν κάπου να τα πουν. Ευτυχώς που δεν γυρίζουν video δλδ. Oh w8

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...