Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Note 4.....

αλλα τα jobs που κανω, τα μοιραζω με ενα 6 plus.

Ααα ετσι πασο. Εγω επειδη γενικα στη δουλεια δεν εχω υπολογιστη κλπ τα παντα γίνονται απο το κινητο. Οπερ σημαίνει τα παντα ανοιχτα απο συγχρονισμους κοκ.

Το snapdragon εχεις ή το exynos?

Δημοσ.

Έγινε διαγραφή κάποιων μηνυμάτων που ξέφευγαν.

ρίξε ενα pm ή σε spoiler μέσες άκρες γιατι δεν τα πρόλαβα plz :3

Δημοσ.

ρε ριβόλβα ποιο κινητό έχεις;

http://www.pandawill.com/jiayu-g3t-smartphone-mtk6589t-15ghz-android-42-45-inch-ips-gorillla-glass-screen-black-p78429.html

4.5 inches είναι τελικά :P

η ΜΕΓΑΛΗ διαφορά υπήρξε στο standby....Το άφηνα πχ στις 8 το βράδυ και την άλλη μέρα το πρωί δεν είχε χάσει ούτε 1%.

• Like 2
Δημοσ.

Ααα ετσι πασο. Εγω επειδη γενικα στη δουλεια δεν εχω υπολογιστη κλπ τα παντα γίνονται απο το κινητο. Οπερ σημαίνει τα παντα ανοιχτα απο συγχρονισμους κοκ.

Exynos....

και μενα ολα ανοιχτα σε 4G που μαμαει την μπαταρια. + Bt που το εχω για ομιλια συνεχεια οn.

• Like 1
Δημοσ.

So, προσπαθώ να αντιγράψω ενα κείμενο απο το gmail στο chrome αλλα δεν του κανει κουκου. Πρεπει να εχω ειδικό προγραμμα στο android για αυτο;

Δημοσ.

So, προσπαθώ να αντιγράψω ενα κείμενο απο το gmail στο chrome αλλα δεν του κανει κουκου. Πρεπει να εχω ειδικό προγραμμα στο android για αυτο;

Οταν κανεις double tap στο κειμενο , δεν μπορεις να το επιλεξεις ?

Δημοσ.

http://www.pandawill.com/jiayu-g3t-smartphone-mtk6589t-15ghz-android-42-45-inch-ips-gorillla-glass-screen-black-p78429.html

4.5 inches είναι τελικά :P

η ΜΕΓΑΛΗ διαφορά υπήρξε στο standby....Το άφηνα πχ στις 8 το βράδυ και την άλλη μέρα το πρωί δεν είχε χάσει ούτε 1%.

Πιστεύω οτι ειναι καιρος να παμε στους καινούργιους 64μπιτους επεξεργαστές

Οταν κανεις double tap στο κειμενο , δεν μπορεις να το επιλεξεις ?

Μπορω, το κανω copy αλλα στο chrome απλώς δεν θελει... Επίσης μερικές φορές στον chrome δεν μου εμφανίζει το keyboard.

Wtf

Δημοσ.

Πιστεύω οτι ειναι καιρος να παμε στους καινούργιους 64μπιτους επεξεργαστές

Μπορω, το κανω copy αλλα στο chrome απλώς δεν θελει... Επίσης μερικές φορές στον chrome δεν μου εμφανίζει το keyboard.

Wtf

Λολ, με αλλο browser δοκιμασες ?

Κανε ενα clear data τον Chrome μπας και εχει φαει κανα σκαλωμα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τσου, με long press και μαρκαρισμα του κειμένου κανει κανονικα copy αν το επιλεξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, στη πρακτικη voucher που κανω, η κορη του αφεντικου διοργανωνει event με τη παρεα της για να μαζευτουν λεφτα και να παρουν ενα αναπηρικο καροτσακι σε ενα παιδι. Φανταζομαι τι σκεφτεστε και δεν εχετε άδικο.

Το θεμα ειναι, πως ειπε σε ολους, και σε μενα αν θελω να παρω προσκληση (15€) και να παω. Που βασικα δε τα γουσταρω αυτά.

Τι επιτάσσει το savoir vivre; Εσεις θα πηγαινατε;

ΥΓ. Της ειπα θα δω και με την άλλη κοπελα που ειναι απο voucher

Θα έδινα τα 15€, εφόσον μιλάμε για φερέγγυο άτομο, όχι να τις πληρώσουμε τις διακοπές όπως αναφέρθηκε

Τώρα για το αν θα πήγαινα, εξαρτάται από το "event"

Τι ακριβώς οργάνωσαν?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Α τωρα είδα το απο πανω, ποτε δε είχα θέμα βαηπα κάνε αυτό που σου λεει ο γιουνα, αλλα πιθανολογω πως είναι θέμα του "πρόχειρου" όχι του Chrome

• Like 1
Δημοσ.

Ρε in.gr .... ήμαρτον ρε με τις ανορθογραφίες και τα συντακτικά και γραμματικά λάθη ... 

Με μία «εξαιρετικώς επείγουσα» απόφαση, που δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Διαύγεια, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μεταφέρει στον κρατικό προϋπολογισμό τα υπόλοιπα 1.193 λογαριασμών που διατηρούν φορείς του δημοσίου στις εμπορικές τράπεζες, οι οποίοι είτε δεν έχουν καμία κίνηση εδώ και πέντε χρόνια είτε περιέχουν ποσά μικρότερα των 100 ευρώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...