BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παίδες.Να ρωτησω κατι...Το πρόβατο κάνει μπεε?
whodatinsomniaK Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 το φόρουμ δεν άντεξε το βαρος της συζήτησης.
Unabomber Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Καλα τοτε ειναι μαλακια ξερω απο συγγενης οποτε ειμαι μετρημενος σε αυτα θειος παιζει να εχει χασει και 100 εκατομμυρια επι εποχη δραχμων Eυτυχως δεν εχουμε φτασει ακομα σε αυτο το σημειο….
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Καλα τοτε ειναι μαλακια ξερω απο συγγενης οποτε ειμαι μετρημενος σε αυτα θειος παιζει να εχει χασει και 100 εκατομμυρια επι εποχη δραχμων Ελα ντε γιατι κλειδωθηκε ξενερωσα αγρια άλλοι χάσανε εργοστάσια απο το τζόγο ...... και τα εγγόνια τους μερικές δεκαετίες μετά ειναι απο voucher σε voucher .. 1
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 άλλοι χάσανε εργοστάσια απο το τζόγο ...... και τα εγγόνια τους μερικές δεκαετίες μετά ειναι απο voucher σε voucher .. Μεγα αληθεια αυτο ξερω απο την μανα μου που ηταν καθαρίστρια σε πολυ γνωστο κατοχο καταστηματων ηλεκτρικων συσκευων που εχασε τα κερατα του στον τζογο τελικα εβαλε λουκετο και παιρνει επιδομα απο την ΕΕ... 1
Adon1s Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Κάπως έτσι έκλεισε και ο "Μάκης" στην Τούμπα (νυν μικέλ) . Επισης σχετικά με τα μικροποσά θυμηθηκα ανεκδοτο Γιατί λέει μπορεί να κατηγορηθείς εαν κυκλοφορείς με μια κοντή ξανθιά ; Για μικροποσότητα χαζής
gatokoritso Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 OXI ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ. Έβαλα τον σκούφο στο πλυντήριο και βγήκε 2 νούμερα μικρότερος :'( δωσε το σε εμενα.problem solved. Πανε και παιρνουν ο,τι μλκια βρουν μπροστα τους και μετα ειναι σε φαση "Ρεεεε συυυυ θα μου φτιαξεις μιααα το ταμπλεεετ γιατι κολλαειιι?" Οχι ρε γιατι οταν σου ελεγα να μην παρεις τουβλοΧ εσυ το προτιμησες γιατι "Ρε μλκ θελω να εχω σαπορτ κατευθειαν ο,τι γινει χεσε με, σιγα μην ασχολουμαι να ψαχνω οπως κανεις εσυ" πεστα πεστα!!!
tehAllantin Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 δωσε το σε εμενα.problem solved. θες να πείς κάτι για το κεφάλι μου;;; 1
gatokoritso Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 oχι απλα λεω οτι εχω μικρο κεφαλακι για να μην το πεταξεις αγορινα.εγω εσενα σκεφτομαι... 2
Unabomber Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 OXI ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ. Έβαλα τον σκούφο στο πλυντήριο και βγήκε 2 νούμερα μικρότερος :'( Απο 4XL πηγε σε 2ΧL ???? (just kidding mate, no offence ) 3
tehAllantin Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 non taken brah, αλλά μιλούσα για σκούφο που ήταν για ΤΟ ΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις