Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα τοτε ειναι μαλακια ξερω απο συγγενης οποτε ειμαι μετρημενος σε αυτα θειος παιζει να εχει χασει και 100 εκατομμυρια επι εποχη δραχμων  :-(

Eυτυχως δεν εχουμε φτασει ακομα σε αυτο το σημειο…. :P  :ph34r:

Δημοσ.

Καλα τοτε ειναι μαλακια ξερω απο συγγενης οποτε ειμαι μετρημενος σε αυτα θειος παιζει να εχει χασει και 100 εκατομμυρια επι εποχη δραχμων  :-(

Ελα ντε γιατι κλειδωθηκε ξενερωσα αγρια  :cry:

άλλοι χάσανε εργοστάσια απο το τζόγο ...... και τα εγγόνια τους μερικές δεκαετίες μετά ειναι απο voucher σε voucher ..

• Like 1
Δημοσ.

άλλοι χάσανε εργοστάσια απο το τζόγο ...... και τα εγγόνια τους μερικές δεκαετίες μετά ειναι απο voucher σε voucher ..

Μεγα αληθεια αυτο ξερω απο την μανα μου που ηταν καθαρίστρια σε πολυ γνωστο κατοχο καταστηματων ηλεκτρικων συσκευων που εχασε τα κερατα του στον τζογο τελικα εβαλε λουκετο και παιρνει επιδομα απο την ΕΕ... 

• Like 1
Δημοσ.

Κάπως έτσι έκλεισε και ο "Μάκης" στην Τούμπα (νυν μικέλ) .

Επισης σχετικά με τα μικροποσά θυμηθηκα ανεκδοτο

Γιατί λέει μπορεί να κατηγορηθείς εαν κυκλοφορείς με μια κοντή ξανθιά ;

Για μικροποσότητα χαζής

Δημοσ.

OXI ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ. Έβαλα τον σκούφο στο πλυντήριο και βγήκε 2 νούμερα μικρότερος :'( 

δωσε το σε εμενα.problem solved.

Πανε και παιρνουν ο,τι μλκια βρουν μπροστα τους και μετα ειναι σε φαση "Ρεεεε συυυυ θα μου φτιαξεις μιααα το ταμπλεεετ γιατι κολλαειιι?" 

Οχι ρε γιατι οταν σου ελεγα να μην παρεις τουβλοΧ εσυ το προτιμησες γιατι "Ρε μλκ θελω να εχω σαπορτ κατευθειαν ο,τι γινει χεσε με, σιγα μην ασχολουμαι να ψαχνω οπως κανεις εσυ"

πεστα πεστα!!!

Δημοσ.

OXI ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ. Έβαλα τον σκούφο στο πλυντήριο και βγήκε 2 νούμερα μικρότερος :'( 

Απο 4XL

πηγε σε 2ΧL ????

Michael-Scott-Failing-to-Hold-In-Laughte

(just kidding mate, no offence  :-D )

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...