revolver1990 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αν μου κάτσει όμως, θα είσαι ο μόνος που δεν θα λάβει δωράκι Εγώ δεν παίζω έτσι κι αλλιώς, κάνα στοίχημα πολύ αραιά και που Το ότι κάποιος κάπου όμως, ακόμη και με αυτές τις πιθανότητες θα πιάσει π.χ. 5+1 και θα πάρει X μύρια είναι fact Όπως επίσης είναι fact το γεγονός ότι αν πχ παίζουν συστηματικά joker 500000 άτομα στην Ελλάδα οι 499000(σου δίνω 1000 άτομα που έχουν κερδίσει Life changing ποσά) έχουν χάσει πολύ πάνω από 2000ευρώ 1
tehAllantin Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 OXI ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ. Έβαλα τον σκούφο στο πλυντήριο και βγήκε 2 νούμερα μικρότερος :'( 1
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Όπως επίσης είναι fact το γεγονός ότι αν πχ παίζουν συστηματικά joker 500000 άτομα στην Ελλάδα οι 499000(σου δίνω 1000 άτομα που έχουν κερδίσει Life changing ποσά) έχουν χάσει πολύ πάνω από 2000ευρώ ο λογικος παικτης παει για το ονειρο σου λεει αντι να δωσω 2 ευρω για καφε ας παιξω ενα τζοκερ
thomasG4 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ο λογικος παικτης παει για το ονειρο σου λεει αντι να δωσω 2 ευρω για καφε ας παιξω ενα τζοκερ Ο λογικός παίκτης δεν παίζει καν. Στο τέλος πάντα χαμένος θα βγαίνεις. 2
revolver1990 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ο λογικος παικτης παει για το ονειρο σου λεει αντι να δωσω 2 ευρω για καφε ας παιξω ενα τζοκερ To θέμα είναι να μην μπαίνεις μέσα. Πχ ας πάρουμε παράδειγμα εσένα μιας και μας έδωσες ενδεικτικά στοιχεία. 20 ευρώ τον μήνα....ας πούμε δεν παίζεις 2 μήνες το καλοκαίρι .200 ευρώ τον χρόνο.Ας πούμε ότι παίζεις 10 χρόνια ~2000 ευρώ Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι θα πλουτίσει ένα λαμόγιο του ελληνικού ποδοσφαίρου λέω ότι είναι καλύτερα να τα πετάξω στη θάλασσα παρά να τα δώσω αυτουνού. Φυσικά είναι και πως το βλέπει ο καθένας.Αν το βλέπεις σαν hobby ας ξοδέψεις όσα θες αλλά αν το βλέπεις σαν μπίζνα για να βγάλεις ρευστό μάλλον χτύπησες την λάθος πόρτα.
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Πανε και παιρνουν ο,τι μλκια βρουν μπροστα τους και μετα ειναι σε φαση "Ρεεεε συυυυ θα μου φτιαξεις μιααα το ταμπλεεετ γιατι κολλαειιι?" Οχι ρε γιατι οταν σου ελεγα να μην παρεις τουβλοΧ εσυ το προτιμησες γιατι "Ρε μλκ θελω να εχω σαπορτ κατευθειαν ο,τι γινει χεσε με, σιγα μην ασχολουμαι να ψαχνω οπως κανεις εσυ"
mary Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ζητα ενα εξωφρενικο ποσό και αν στα δωσει, φτιαξτο το ρημαδι κ.Μοντ.
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ο λογικός παίκτης δεν παίζει καν. Στο τέλος πάντα χαμένος θα βγαίνεις. Οχι παντα στο κινο και στο καζινο ειμαι κερδισμενος για αυτο το λογο παιζω μικρα ποσα και για διασκεδαση.
whodatinsomniaK Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 τι παίζει σε καζίνο και βγαίνεις κερδισμένος;
Adon1s Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Όπως επίσης είναι fact το γεγονός ότι αν πχ παίζουν συστηματικά joker 500000 άτομα στην Ελλάδα οι 499000(σου δίνω 1000 άτομα που έχουν κερδίσει Life changing ποσά) έχουν χάσει πολύ πάνω από 2000ευρώ ο λογικος παικτης παει για το ονειρο σου λεει αντι να δωσω 2 ευρω για καφε ας παιξω ενα τζοκερ 4 κάνει παντού ο φρεντοεσπρέσσο
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ζητα ενα εξωφρενικο ποσό και αν στα δωσει, φτιαξτο το ρημαδι κ.Μοντ. Πλακα πλακα.... Ενα hard reset πρεπει να θελει, αν δεν ειναι αυτο ας το βαψει μπλε και ας το πεταξει στη θαλασσα.
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 To θέμα είναι να μην μπαίνεις μέσα. Πχ ας πάρουμε παράδειγμα εσένα μιας και μας έδωσες ενδεικτικά στοιχεία. 20 ευρώ τον μήνα....ας πούμε δεν παίζεις 2 μήνες το καλοκαίρι .200 ευρώ τον χρόνο.Ας πούμε ότι παίζεις 10 χρόνια ~2000 ευρώ Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι θα πλουτίσει ένα λαμόγιο του ελληνικού ποδοσφαίρου λέω ότι είναι καλύτερα να τα πετάξω στη θάλασσα παρά να τα δώσω αυτουνού. Φυσικά είναι και πως το βλέπει ο καθένας.Αν το βλέπεις σαν hobby ας ξοδέψεις όσα θες αλλά αν το βλέπεις σαν μπίζνα για να βγάλεις ρευστό μάλλον χτύπησες την λάθος πόρτα. Εχω και επιστροφες 1+1 η 2+1, οποτε ειναι πιο λιγα αλλα οπως ειπα το κανω για πλακα αντι να πιω ενα καφε παιζω ενα τζοκερ.
slipknot Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Πανε και παιρνουν ο,τι μλκια βρουν μπροστα τους και μετα ειναι σε φαση "Ρεεεε συυυυ θα μου φτιαξεις μιααα το ταμπλεεετ γιατι κολλαειιι?" Οχι ρε γιατι οταν σου ελεγα να μην παρεις τουβλοΧ εσυ το προτιμησες γιατι "Ρε μλκ θελω να εχω σαπορτ κατευθειαν ο,τι γινει χεσε με, σιγα μην ασχολουμαι να ψαχνω οπως κανεις εσυ" Αυτό είναι αποτέλεσμα της τεχνολογικής εξέλιξης, που κατέστησε τα πάντα πιο εύκολα προσβάσιμα και συνάμα τα υπέρ-απλούστευσε. Δε χωράνε δάκρυα εδώ, είναι το μέλλον που διαλέξαμε. 2
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 τι παίζει σε καζίνο και βγαίνεις κερδισμένος; 4 φορες εχω παει, 1 στο λουτρακι , 2 στην παρνηθα και 1 στο πορτο καρας οταν πηρα το πτυχιο μου επειδη μειναμε στο ξενοδοχειο. Στο πορτο καρας επαιξα φρουτακια 20 ευρω και στο τελος πηρα 50 αρα κερδος 30, στο λουτρακι πηγα με 100 και βγηκα με 200 ( 180 ευρω στην ρουλετα και 20 σε φρουτακια) οποτε κερδος 100 ευρω και στην παρνηθα την μια πηγα με 100 και πηρα τα ραπαπα μου και την αλλη με 50 και βγηκα με 50 στο τελος τα κερδισα απο φρουτακια. Βαλε και τα τσαμπα ποτα που ηπια που ειναι καμια 20ρια 4 κάνει παντού ο φρεντοεσπρέσσο 4 last year takis 50 λεπτα στο σπιτι, 1.5 με νερο στο χερι και 3 ευρω σε καφετερια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις