Iris_89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ένας απ τους πολλούς λόγους που αγαπάω τον χειμώνα είναι επειδή εμείς οι γυναίκες αν θέλουμε να πάμε κάπου δε χρειάζεται να βάλουμε σουτιέν, βάζουμε παλτό και τελείωσε. Το καλοκαίρι όμως... :/
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ένας απ τους πολλούς λόγους που αγαπάω τον χειμώνα είναι επειδή εμείς οι γυναίκες αν θέλουμε να πάμε κάπου δε χρειάζεται να βάλουμε σουτιέν, βάζουμε παλτό και τελείωσε. Το καλοκαίρι όμως... :/ ελά κερκυρα και δεν θα χρειαζεται να φορας σουτιεν! Θα στα κραταω εγω ολη μερα xD 1
Iris_89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ....... Σιγά μην το άφηνες ασχολίαστο... Brain.exe has stopped working 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ....... Σιγά μην το άφηνες ασχολίαστο... Brain.exe has stopped working αφου σ'αρεσε αστα αυτα!!!
Iris_89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 αφου σ'αρεσε αστα αυτα!!! Με πονάς. Και αν πεις καφρίλα θα δεις τι θα πάθεις.
viper2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ένας απ τους πολλούς λόγους που αγαπάω τον χειμώνα είναι επειδή εμείς οι γυναίκες αν θέλουμε να πάμε κάπου δε χρειάζεται να βάλουμε σουτιέν, βάζουμε παλτό και τελείωσε. Το καλοκαίρι όμως... :/ ελά κερκυρα και δεν θα χρειαζεται να φορας σουτιεν! Θα στα κραταω εγω ολη μερα xD ....... Σιγά μην το άφηνες ασχολίαστο... Brain.exe has stopped working αφου σ'αρεσε αστα αυτα!!! Με πονάς. Και αν πεις καφρίλα θα δεις τι θα πάθεις. ε παιδια, μπορειτε να τα πειτε μεσω καμερας; 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ε παιδια, μπορειτε να τα πειτε μεσω καμερας; οχι για να χεις υλικο για το βραδυ!
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Συνέχιζε να είσαι χορηγός του οπάπ...who cares. Ακομα ενας που ειναι κατα των επενδυσεων ...... Υ.γ Η πλακα ειναι ειναι κερδισεις το τζοκερ και να φτωχευσει η χωρα οποτε απο τα 7 μοιρια θα σου μεινουν 100 χιλιαδες και αν χαχαχα
viper2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 οχι για να χεις υλικο για το βραδυ! τι υλικο θα μπορούσατε να δώσετε σε εμενα; =]
whodatinsomniaK Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ε ναι... Απο τη Δήμητρα και την Περσεφόνη, στην ποίηση του Ριτσου ή ακόμα και του Καββαδία, η εναλλαγή των εποχών πια μπορεί να συνοψιστεί ως: σουτιέν παλτό σουτιέν παλτό...
viper2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ε ναι... Απο τη Δήμητρα και την Περσεφόνη, στην ποίηση του Ριτσου ή ακόμα και του Καββαδία, η εναλλαγή των εποχών πια μπορεί να συνοψιστεί ως: σουτιέν παλτό σουτιέν παλτό... ενα δικιο το εχεις in other news κατι γινεται http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/61775/me-vasi-tin-aksia-kai-ta-teli-kykloforias-poioi-foroi-sta-aftokinita-allazoun
Pa0ki Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Συνέχιζε να είσαι χορηγός του οπάπ...who cares. Αν μου κάτσει όμως, θα είσαι ο μόνος που δεν θα λάβει δωράκι Εγώ δεν παίζω έτσι κι αλλιώς, κάνα στοίχημα πολύ αραιά και που Το ότι κάποιος κάπου όμως, ακόμη και με αυτές τις πιθανότητες θα πιάσει π.χ. 5+1 και θα πάρει X μύρια είναι fact 1
AntiCambeR Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ενα δικιο το εχεις in other news κατι γινεται http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/61775/me-vasi-tin-aksia-kai-ta-teli-kykloforias-poioi-foroi-sta-aftokinita-allazoun Θα ειναι πιο δικαιη η φορολογια(το σημα) με αυτον τον τροπο ετσι και θα πληρωνει λιγοτερα οποιος εχει πιο παλιο αυτοκινητο? Με τις ασφαλειες τι θα παιχτει,θα μειωθουν? ΥΓ:Πως βαζω σε spoiler φωτογραφια που εχω στο pc?
Anorymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αν μου κάτσει όμως, θα είσαι ο μόνος που δεν θα λάβει δωράκι Δεν παιζω ποτε πολλα λεφτα μαξ 2 ευρω οποτε λιγοτερο απο 20 ευρω το μηνα, βλεπω κατι τυπους και παιζουν καθε φορα κατι τρελα δελτια 50-100 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις