Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ένας απ τους πολλούς λόγους που αγαπάω τον χειμώνα είναι επειδή εμείς οι γυναίκες αν θέλουμε να πάμε κάπου δε χρειάζεται να βάλουμε σουτιέν, βάζουμε παλτό και τελείωσε. Το καλοκαίρι όμως... :/

• Moderators
Δημοσ.

Ένας απ τους πολλούς λόγους που αγαπάω τον χειμώνα είναι επειδή εμείς οι γυναίκες αν θέλουμε να πάμε κάπου δε χρειάζεται να βάλουμε σουτιέν, βάζουμε παλτό και τελείωσε. Το καλοκαίρι όμως... :/

ελά κερκυρα και δεν θα χρειαζεται να φορας σουτιεν! Θα στα κραταω εγω ολη μερα xD

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

....... Σιγά μην το άφηνες ασχολίαστο...

Brain.exe has stopped working

αφου σ'αρεσε αστα αυτα!!!

Δημοσ.

ελά κερκυρα και δεν θα χρειαζεται να φορας σουτιεν! Θα στα κραταω εγω ολη μερα xD

....... Σιγά μην το άφηνες ασχολίαστο...

Brain.exe has stopped working

αφου σ'αρεσε αστα αυτα!!!

Με πονάς. Και αν πεις καφρίλα θα δεις τι θα πάθεις.

ε παιδια, μπορειτε να τα πειτε μεσω καμερας;

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

ε παιδια, μπορειτε να τα πειτε μεσω καμερας;

οχι για να χεις υλικο για το βραδυ! 

Δημοσ.

Συνέχιζε να είσαι χορηγός του οπάπ...who cares.

Ακομα ενας που ειναι κατα των επενδυσεων ...... :P

Υ.γ

Η πλακα ειναι ειναι κερδισεις το τζοκερ και να φτωχευσει η χωρα οποτε απο τα 7 μοιρια θα σου μεινουν 100 χιλιαδες και αν χαχαχα

Δημοσ.

οχι για να χεις υλικο για το βραδυ! 

τι υλικο θα μπορούσατε να δώσετε σε εμενα;

=]

Δημοσ.

Ε ναι... Απο τη Δήμητρα και την Περσεφόνη, στην ποίηση του Ριτσου ή ακόμα και του Καββαδία, η εναλλαγή των εποχών πια μπορεί να συνοψιστεί ως: σουτιέν παλτό σουτιέν παλτό...

Δημοσ.

Ε ναι... Απο τη Δήμητρα και την Περσεφόνη, στην ποίηση του Ριτσου ή ακόμα και του Καββαδία, η εναλλαγή των εποχών πια μπορεί να συνοψιστεί ως: σουτιέν παλτό σουτιέν παλτό...

ενα δικιο το εχεις

in other news

κατι γινεται

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/61775/me-vasi-tin-aksia-kai-ta-teli-kykloforias-poioi-foroi-sta-aftokinita-allazoun

Δημοσ.

Συνέχιζε να είσαι χορηγός του οπάπ...who cares.

Αν μου κάτσει όμως, θα είσαι ο μόνος που δεν θα λάβει δωράκι

Εγώ δεν παίζω έτσι κι αλλιώς, κάνα στοίχημα πολύ αραιά και που

Το ότι κάποιος κάπου όμως, ακόμη και με αυτές τις πιθανότητες θα πιάσει π.χ. 5+1 και θα πάρει X μύρια είναι fact

• Like 1
Δημοσ.

Θα ειναι πιο δικαιη η φορολογια(το σημα) με αυτον τον τροπο ετσι και θα πληρωνει λιγοτερα οποιος εχει πιο παλιο αυτοκινητο?

Με τις ασφαλειες τι θα παιχτει,θα μειωθουν?   :huh:

ΥΓ:Πως βαζω σε spoiler φωτογραφια που εχω στο pc?

Δημοσ.

Αν μου κάτσει όμως, θα είσαι ο μόνος που δεν θα λάβει δωράκι

Δεν παιζω ποτε πολλα λεφτα μαξ 2 ευρω οποτε λιγοτερο απο 20 ευρω το μηνα, βλεπω κατι τυπους και παιζουν καθε φορα κατι τρελα δελτια 50-100 ευρω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...