Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τζοκερ! 7 εκατομ.ευρω κληρωνει

Ααα,καλή τύχη σε όλους(τους γνωστούς,οι άλλοι δεν μας νοιάζουν) :ph34r:  :P

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ααα,καλή τύχη σε όλους(τους γνωστούς,οι άλλοι δεν μας νοιάζουν) :ph34r:  :P

Ευχαριστω Τομ. Να θυμηθω να σου στειλω μια δωρεά τη παρασκευη, που θα μου κατσουν. :-D

Δημοσ.

τι θα τα κάνατε αμα τα κερδίζατε ?
εγώ θα έβαζα το 1m στην άκρη για νοσήλια και θα άρχιζα ενα non stop party με σεξ , drugs n adrenaline over 9000 με πολλούς τρόπους 
αμα ζούσα μετά απο λίγους μήνες θα έβρισκα καμια καλή κοπελίτσα να κάνω οικογένεια και θα επένδυα κάπως το 1m να γεννήσει 

Δημοσ.

Λολ κ ξανα λολ.

Κ το κουλό είναι πως για την ΕΛ.ΑΣ νόμιμα κατέχει το πόστο του Ψυχολόγου παρότι από τον νόμο δεν αναγνωρίζεται ως τέτοιος.Νταξ είπαμε,πρώτη φορά βλέπω τέτοιο χάλι,το τερμάτισε η Αστυνομία.Είμαι περίεργος να δω ποιός είναι.Μονιμάδες ψυχολόγους πάνω κάτω 100-150 έχει σε όλη την Ελλάδα η ΕΛ.ΑΣ.Φυσικά κάθε χρόνο παίρνουν για κανα χρόνο από καμια 50-100 για τις Αμυγδαλέζες κ σια.

btw o σύλλογος μας στην Ελλάδα ήδη τον έχει πάει στα δικαστήρια.

Ψυχολόγος χωρίς άδεια αξιολογεί τους αστυνομικούς

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64191416

Δημοσ.

εμένα μου κάνει εντύπωση που υπάρχει έστω κ ψυχολόγος χωρίς άδεια να τους αξιολογεί 
ρε μπράβο εξελίξεις 

Δημοσ.

Πριν 5 χρόνια η ΕΛ.ΑΣ πήρε 100 μόνιμους ψυχολόγους.Πριν είχε τέτοιους κουλούς όπως ο παραπάνω χωρίς άδεια.Επίσης κάθε χρόνο παίρνει για τους μετανάστες στα κέντρα κράτησης.Σύντομα θα βγει κ η πρώτη σειρά από ΣΣΑΣ Ψυχολόγων (αν δεν έχει βγει ήδη) μερικοί εκ των οποίων θα καταλήγουν Αστυνομία.

Δημοσ.

Ευχαριστω Τομ. Να θυμηθω να σου στειλω μια δωρεά τη παρασκευη, που θα μου κατσουν. :-D

Να είσαι καλά και καλοφάγω :P  :lol: τα.

• Like 1
Δημοσ.

Α εσύ δεν είσαι που ήθελες ν' αγοράσεις το Χhibitionist; μακάρι να τα πάρεις και να το πάρεις, είθε ο θεός του χρήματος να είναι μαζί σου.

Ολοκληρο στολο απο xhbitionist θα παρω αν μας κατσουν....

:)

Morning people.....!!!!

Δημοσ.

Πριν 5 χρόνια η ΕΛ.ΑΣ πήρε 100 μόνιμους ψυχολόγους.Πριν είχε τέτοιους κουλούς όπως ο παραπάνω χωρίς άδεια.Επίσης κάθε χρόνο παίρνει για τους μετανάστες στα κέντρα κράτησης.Σύντομα θα βγει κ η πρώτη σειρά από ΣΣΑΣ Ψυχολόγων (αν δεν έχει βγει ήδη) μερικοί εκ των οποίων θα καταλήγουν Αστυνομία.

ναι αλλα αξιολόγηση γίνεται γενικότερα? γιατι αν ναι τότε πως κυκλοφορούν τόσοι ψυχικά άρρωστοι μπάτσοι ?(άπειρα καθημερινά παραδείγματα)

όχι τίποτα άλλο αλλα κουβαλάνε κ όπλο 

Δημοσ.

Τι κληρώσεις είναι αυτες?:P

Εδω Powerball: $154m

και Megamillions :$214m

:P

Εστω τα μισα να παρουμε.... :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...