Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

rip  , νομίζω έχουμε ξεφύγει αρκετά σαν κοινωνία και εννοείται πως παίζουν μεγάλο ρόλο κ η ανεργία και όλα στα ψυχικά προβλήματα που έχει σχεδόν αν όχι όλος ο κόσμος πλέον (μικρής μεγάλης κλίμακας) , πχ χθες βράδυ μια φίλη ανέβασε στο fb αυτή την είδηση , είχε γίνει λίγη ώρα πριν κ είναι στη γειτονιά της. και γενικά απο δολοφονίες-αυτοκτονίες άλλο τίποτα τα τελευταία χρόνια, λες και ο κόσμος έχει φτάσει στο αμήν και οι λόγοι που κάνουν ότι κάνουν ειναι το σπίρτο , αλλιώς δεν βγάζει νόημα . 

damn..

αν δεν υπήρχε αυτό το ηλίθιο ταμπού στην Ελληνική κοινωνία που αν πας ψυχίατρο ή ακόμα και σε ψυχολόγο,  σε θεωρούν αυτομάτως τρελό, τότε πολύς κόσμος θα έπαιρνε τη σωστή φαρμακευτική αγωγή και τα πράγματα θα ηταν καλύτερα. Αλλα οκ τα αντικαταθλιπτικά δεν ειναι καραμέλες ε , μιλάμε για περιπτώσεις που υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Εγω ξερω αρκετο κοσμο που το λεει πανω σε παρεα οτι εχει επισκευτει καποιον ειδικο για καποια θεματα που τον απασχολουν δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ταμπου πλεον η ετυχε να ειμαι σε κυκλους που δεν ντρεπονται να το πουνε.Τα αντικαταθλιπτικα απλα ρυθμιζουν καποιους νευροδιαβιβαστες στον εγκεφαλο και δινουν ενα μπουστ ας πουμε και μια αισθηση μεγαλυτερης ελαστικοτητας αμα δεν το χεις μεσα σου να παλεψεις για την ζωη σου 100 καραμελες οπως το γραψες να παρεις τιποτα δεν γινετε.

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

extroverts/individualists

Περίεργη φάση. Μπλέκεις 2 χαρακτηριστικά που δεν συμβαδίζουν.

Εμείς πέρισυ στο msc είχαμε ολόκληρο μάθημα για το management+descisions+personality types.

Μας είχαν δώσει και τεστάκια.

Κλασσικός introvert.

Δημοσ.

week-in-review-darren-criss-gifs-awesome

Παλι καλα που καθομαι, μπας και πακεταρω κανα ρουχαλακι, να μην τρεχω last minute.....

Δημοσ.

Επειδή όπως είπα αυτό το thread είναι πολύ ξεχωριστό θα πρότεινα να έχει και ξεχωριστούς mods....είναι κάποια παιδιά εδώ που κάνουν σημαντική προσπάθεια και νομίζω ότι θα πρέπει να ανταμειφθούν! :)

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Τέρατα? Αν μαγειρεύεις εσύ θα πεινάσω.

Και μη λες ψέμματα για το αν σε θέλω :P

Γι'αυτό σ'αγαπάω

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...