Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νεκροφιλία... ο nicoc τον παίζει με τις φλέβες του.

Τι πήγε στραβά στο OOT;

χα χα κάτσε να το διορθώσω... well noted

Ώπα! "Πάνε";;;;

Και είμαι εγώ ο σίχαμας;

ε μου βγαίνει η σερραική φύση, είχα μεγάλη συναναστροφή με Σαλονικιούς τις τελευταίες μέρες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εννοώ τα όχι τριγωνάκι μαλακό, πάνε med το 90% χοντρό ύφασμα έχουν στο στήθος...

έτσι όπως το είπες όσα παίρνει ο άνεμος κατάλαβα πως δεν είναι σταθερό. δεν χρειάζεται σκληρό ύφασμα για να είναι σταθερό,άσε που κάνει 3 ώρες να στεγνώσει.

#not_my_choice

• Like 1
Δημοσ.

ναι κι εγώ θέλω έναν με όψη dead winchester και γαματοσύνη harvey specter-dean winchester αλλά δε μου κάθεται ρε γαμώτο.

επίσης πρέπει να προσφέρεις τα ανάλογα ;)

i see what u did there

ναι ρε αγαπουλινι, δεν ειπα οτι περιμενω οοοοοοοολο αυτο το πακετο να κατεβει θεοσταλτο....απλα μ αρεσουν οι λιστες

Δημοσ.

έτσι όπως το είπες όσα παίρνει ο άνεμος κατάλαβα πως δεν είναι σταθερό. δεν χρειάζεται σκληρό ύφασμα για να είναι σταθερό,άσε που κάνει 3 ώρες να στεγνώσει.

#not_my_choice

όχι ρε εννοούσα άλλο με το όσα παίρνει ο άνεμος...

Δημοσ.

^^

"Ξυραφένια σέντρα από τον παντελα, η μπάλα στον αέρα και ο τερματοφύλακας εκτός θέσης..."

Πάρ'τα, λάθος λέξεις χρησιμοποίησε.

• Like 1
Δημοσ.

Και μην πέσετε στην παγίδα της δεύτερης φωτογραφίας. Κάθεται στη στάση πάπια με τα χέρια πίσω και τον κώλο τουρλωμένο για να τονίζεται το στήθος. Φτηνά κόλπα.

• Like 1
Δημοσ.

Κορίτσια κάθε φορά που συμμετέχω στο οοτ μιλάμε για μόδα και παίρνω μπαν. Ο επόμενος λογαριασμός μου θα ναι: Χουντα_ινσομνια, το ξαναγραψα, αλλά σας αφήνω για τώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...