Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι 2 ρε, τι 2; και θα ξυπνήσεις μετά στις 9 μέσα στην όρεξη και στην ενέργεια;

είπες φοιτήτρια, γιατί στο μπέο να ξυπνήσω στις 9;;;;

τώρα κοκοκο κοιμάμαι 1 το αργότερο, χθες που πήγε 2 παρά ξενύχτισα και δε μπορούσα να σηκωθώ το πρωί...

Σε κάνω να ανατριχιάζεις; :·)

να ανακατεύομαι to be precise, και όχι δεν έχει το ίδιο effect

Xαχαχα λες ε; Ε μπορεί στην πορεία ;)

έλααα εδώ σου δίνω τροφή ^^

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα την μπαναγια , κάτι που ΔΕΝ σε ενοχλεί στις γκομενες? :P

Το φυσικο κοκκινο μαλλι, οι φακιδες, τα μεγαλα ματια, τα σαρκωδη χειλη, η θυληκοτητα, το να μη δειχνονται , το να μη ζητανε τη προσοχη, το να χρησιμοποιουν το μυαλο τους, να μη σε ευνουχιζουν, να σου αφηνουν χωρο, να ζηλευουν "σε λογικα πλαισια", να σε εμπιστευονται, να αξιζουν να τις εμπιστευτεις, να εχουν δικια τους προσωπικοτητα και να μη κοπιαρουν τυπισσες απο περιοδικα και τελος να εχουν θυληκη φωναρα

tumblr_inline_n45n7nWgM31rdxtmj.gif

Δημοσ.

είπες φοιτήτρια, γιατί στο μπέο να ξυπνήσω στις 9;;;;

Για να έχεις 4 ώρες να διαβάσεις τις πίπες της σχολής. Μετά χρόνο, όρεξη και κυρίως ΠΕΙΝΑ για να μαγειρέψεις, και μετά ένα ολόκληρο απόγευμα για να κάνεις άλλα πράγματα. Και το βράδυ (όσο έχει μέινει) χαλαρά. This is my dream !!!!

Ανταυτού αυτό που κάνω τώρα είναι να ξυπνάω μεσημέρι, να μαλακίζομαι στο πισί μέχρι να πάει 4-5, να μαγειρέψω ενώ δεν έχω όρεξη και να φάω ενώ δεν πεινάω, μετά να μην μπορώ να σηκωθώ από την χώνεψη, να πηγαίνει 9-10 και τότε να έρχεται η όρεξη για διάβασμα. Ε μετά κοιμάσαι ή δεν ξανακοιμάσαι στις 4;

Δημοσ.

Ψευδεσαι αλλά οκ το αντιλαμβάνομαι :lol:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι ούτε τόσο;;; όχι ρε κάτσε να googlarw το tomboy...

edit : όχι ρε δεν είμαι και tomboy λυπήσου με...

Κατιε φοράς μαγιό με ενίσχυση για να μην φαίνεται η αλλαγή θερμοκρασίας δλδ;

όχι βαλ φοράω τα μαγιώ με το χοντρό ύφασμα όχι τα όσα παίρνει ο άνεμος ;)

• Moderators
Δημοσ.

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι ούτε τόσο;;; όχι ρε κάτσε να googlarw το tomboy...

edit : όχι ρε δεν είμαι και tomboy λυπήσου με...

Χαχαχα well played.

• Like 1
Δημοσ.

Το φυσικο κοκκινο μαλλι, οι φακιδες, τα μεγαλα ματια, τα σαρκωδη χειλη, η θυληκοτητα, το να μη δειχνονται , το να μη ζητανε τη προσοχη, το να χρησιμοποιουν το μυαλο τους, να μη σε ευνουχιζουν, να σου αφηνουν χωρο, να ζηλευουν "σε λογικα πλαισια", να σε εμπιστευονται, να αξιζουν να τις εμπιστευτεις, να εχουν δικια τους προσωπικοτητα και να μη κοπιαρουν τυπισσες απο περιοδικα και τελος να εχουν θυληκη φωναρα

ναι κι εγώ θέλω έναν με όψη dean winchester και γαματοσύνη harvey specter-dean winchester αλλά δε μου κάθεται ρε γαμώτο.

επίσης πρέπει να προσφέρεις τα ανάλογα ;)

• Like 1
Δημοσ.

ποια είναι αυτά; εννοείς τα μπραζίλ;

Δημοσ.

ποια είναι αυτά; εννοείς τα μπραζίλ;

εννοώ τα όχι τριγωνάκι μαλακό, πάνε med το 90% χοντρό ύφασμα έχουν στο στήθος...

Δημοσ.

ναι κι εγώ θέλω έναν με όψη dead winchester

Νεκροφιλία... ο nicoc τον παίζει με τις φλέβες του.

Τι πήγε στραβά στο OOT;

• Like 1
Δημοσ.

μετά άκουγα οτι εγώ ζητάω πολλά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...