katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 τι 2 ρε, τι 2; και θα ξυπνήσεις μετά στις 9 μέσα στην όρεξη και στην ενέργεια; είπες φοιτήτρια, γιατί στο μπέο να ξυπνήσω στις 9;;;; τώρα κοκοκο κοιμάμαι 1 το αργότερο, χθες που πήγε 2 παρά ξενύχτισα και δε μπορούσα να σηκωθώ το πρωί... Σε κάνω να ανατριχιάζεις; :·) να ανακατεύομαι to be precise, και όχι δεν έχει το ίδιο effect Xαχαχα λες ε; Ε μπορεί στην πορεία έλααα εδώ σου δίνω τροφή ^^
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Κατιε φοράς μαγιό με ενίσχυση για να μην φαίνεται η αλλαγή θερμοκρασίας δλδ;
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 αλλά νταξ όχι πολύ παραπάνω Ψευδεσαι αλλά οκ το αντιλαμβάνομαι
whodatinsomniaK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ρε συ βαλ, θέλω να αρχίσω να δουλεύω τι ερωτήσεις ειναι αυτές; Που αργούν και οι απαντήσεις.
slevinkelevra Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μα την μπαναγια , κάτι που ΔΕΝ σε ενοχλεί στις γκομενες? Το φυσικο κοκκινο μαλλι, οι φακιδες, τα μεγαλα ματια, τα σαρκωδη χειλη, η θυληκοτητα, το να μη δειχνονται , το να μη ζητανε τη προσοχη, το να χρησιμοποιουν το μυαλο τους, να μη σε ευνουχιζουν, να σου αφηνουν χωρο, να ζηλευουν "σε λογικα πλαισια", να σε εμπιστευονται, να αξιζουν να τις εμπιστευτεις, να εχουν δικια τους προσωπικοτητα και να μη κοπιαρουν τυπισσες απο περιοδικα και τελος να εχουν θυληκη φωναρα
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 είπες φοιτήτρια, γιατί στο μπέο να ξυπνήσω στις 9;;;; Για να έχεις 4 ώρες να διαβάσεις τις πίπες της σχολής. Μετά χρόνο, όρεξη και κυρίως ΠΕΙΝΑ για να μαγειρέψεις, και μετά ένα ολόκληρο απόγευμα για να κάνεις άλλα πράγματα. Και το βράδυ (όσο έχει μέινει) χαλαρά. This is my dream !!!! Ανταυτού αυτό που κάνω τώρα είναι να ξυπνάω μεσημέρι, να μαλακίζομαι στο πισί μέχρι να πάει 4-5, να μαγειρέψω ενώ δεν έχω όρεξη και να φάω ενώ δεν πεινάω, μετά να μην μπορώ να σηκωθώ από την χώνεψη, να πηγαίνει 9-10 και τότε να έρχεται η όρεξη για διάβασμα. Ε μετά κοιμάσαι ή δεν ξανακοιμάσαι στις 4;
katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ψευδεσαι αλλά οκ το αντιλαμβάνομαι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι ούτε τόσο;;; όχι ρε κάτσε να googlarw το tomboy... edit : όχι ρε δεν είμαι και tomboy λυπήσου με... Κατιε φοράς μαγιό με ενίσχυση για να μην φαίνεται η αλλαγή θερμοκρασίας δλδ; όχι βαλ φοράω τα μαγιώ με το χοντρό ύφασμα όχι τα όσα παίρνει ο άνεμος
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι ούτε τόσο;;; όχι ρε κάτσε να googlarw το tomboy... edit : όχι ρε δεν είμαι και tomboy λυπήσου με... όχι βαλ φοράω τα μαγιώ με το χοντρό ύφασμα όχι τα όσα παίρνει ο άνεμος Χαχαχα well played. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Κάτι σαν; http://3.bp.blogspot.com/-xU84F9XXGNc/TigUS1hBpBI/AAAAAAAAjc4/IPaGFv48uGc/s1600/4.jpg Γκοθού καλέ;
katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το φυσικο κοκκινο μαλλι, οι φακιδες, τα μεγαλα ματια, τα σαρκωδη χειλη, η θυληκοτητα, το να μη δειχνονται , το να μη ζητανε τη προσοχη, το να χρησιμοποιουν το μυαλο τους, να μη σε ευνουχιζουν, να σου αφηνουν χωρο, να ζηλευουν "σε λογικα πλαισια", να σε εμπιστευονται, να αξιζουν να τις εμπιστευτεις, να εχουν δικια τους προσωπικοτητα και να μη κοπιαρουν τυπισσες απο περιοδικα και τελος να εχουν θυληκη φωναρα ναι κι εγώ θέλω έναν με όψη dean winchester και γαματοσύνη harvey specter-dean winchester αλλά δε μου κάθεται ρε γαμώτο. επίσης πρέπει να προσφέρεις τα ανάλογα 1
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 όχι βαλ φοράω τα μαγιώ με το χοντρό ύφασμα όχι τα όσα παίρνει ο άνεμος ποια είναι αυτά; εννοείς τα μπραζίλ;
katiepie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ποια είναι αυτά; εννοείς τα μπραζίλ; εννοώ τα όχι τριγωνάκι μαλακό, πάνε med το 90% χοντρό ύφασμα έχουν στο στήθος...
slipknot Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ναι κι εγώ θέλω έναν με όψη dead winchester Νεκροφιλία... ο nicoc τον παίζει με τις φλέβες του. Τι πήγε στραβά στο OOT; 1
Pantelwolf Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Το φυσικο κοκκινο μαλλι, οι φακιδες, τα μεγαλα ματια, τα σαρκωδη χειλη, η θυληκοτητα, το να μη δειχνονται , το να μη ζητανε τη προσοχη, το να χρησιμοποιουν το μυαλο τους, να μη σε ευνουχιζουν, να σου αφηνουν χωρο, να ζηλευουν "σε λογικα πλαισια", να σε εμπιστευονται, να αξιζουν να τις εμπιστευτεις, να εχουν δικια τους προσωπικοτητα και να μη κοπιαρουν τυπισσες απο περιοδικα και τελος να εχουν θυληκη φωναρα μετά άκουγα οτι εγώ ζητάω πολλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις