whodatinsomniaK Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δε θέλω να σε στεναχωρήσω χουντάτη αλλά κάτι μου λέει ότι έπεσαν και τα πρώτα πι εμ. Μένει να δούμε αν η sli αποκαλύψει τα όσα διεμήφθησαν, αν δηλαδή συμπεριφερθεί όπως το κορίτσι για pc.Μας έφαγε η διαφορά της ώρας. Σημείωση η μεγαλύτερη μαλακία της κοπελιάς με την Κοέλικη παπαρολογία ειναι το γαλλικό μανικιούρ. Πιο δήθεν πεθαίνεις απο ακλανίαση στο πέμπτο ραντεβού ή τραβάς καζανάκι πριν κατουρήσεις στο σπίτι του και ενώ έχεις μπουκωθεί το καύλλος του και έχεις αλιχτήσει απο την ερωτική ικανοποίηση.
Anorymous Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 καλημερα σε ολους τους φυσιολογικους και καληνυκτα στους αλλους, παω για υπνο σημερα ειπα να κοιμηθω νωρις
silve Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Πως το μίλαγε αυτο το αγγλικό ο άτιμος! Αδερφέ αν ψάχνεις γκομενα, σε λάθος μέρος εισαι... Με πρόλαβες ρε άτιμη... Μου φαγές το γκομενακι Ρε σεις γράφετε τίποτα, έχω δυο ώρες για σκότωμα. Εντίτ: όχι εσυ ανώριμε. Καλημέρα και Καληνύχτα σε άλλους. Μπα, δεν είμαι ανώμαλος ρε φίλε για να βρω γκόμενα μέσα από το internet και ειδικά σε forums (πόσο μάλλον εδώ). Απλά σταμάτησα να γράφω γιατί βλέπω ότι το συγκεκριμένο thread είναι κάτι σαν "καφενείο" και δεν γίνεται να συζητήσεις για διαφορετικά θέματα από αυτά που άτυπα έχετε εσείς (όλοι όσοι γράφουν συχνά σε αυτό το θέμα, μη το πάρεις προσωπικά) ορίσει και που ασχολείστε περισσότερο εδώ. Καλή συνέχεια, χωρίς παρεξηγήσεις. I'm out.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δεν εχω χειρότερο απο τους τυπους που μπαίνουν σε Ησαπ και Μετρο με την καφεδουμπα στο χερι. Φαση θα κανει κανα απότομο, θα σκασει πανω μου ο καφές και θα γινει παγκοσμιος πολεμος. Silve chill man, εδω ο καθενας γράφει πραγματικά οτιδηποτε δεν υπάρχουν ατυπες νορμες just go with the flow 2
viper2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 αναρωτιέμαι γιατί κάνω τα ΠΑΝΤΑ εκτός από αυτό που θα έπρεπε να κανω (να κοιμηθω) Και εγω Μέρες
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Νενη για πε ρε παιδι κανα μερος για διαβασμα/γραψιμο φαση που να μην είναι σταρμπακς ομως.. Κεντρο ξερωγω. Ή οποιος αλλος that is.
Praetorianos Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Νενη για πε ρε παιδι κανα μερος για διαβασμα/γραψιμο φαση που να μην είναι σταρμπακς ομως.. Κεντρο ξερωγω. Ή οποιος αλλος that is. Αναγνωστήριο Ιπποκράτους ή βιβλιοθήκη κοντά στη Νομική. Αν πας σε εξεταστική περίοδο βγαίνεις και ζευγαρωμένος, στανταράκι. 1
revolver1990 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 σε σίλβε κάτσε θα σου αρέσει θα δεις ! Κάπως ακούστηκε αυτό. 1η φορά που βγήκα και τελικά δεν βγήκα χθες. Είχαν πάει τα τομάρια σε κουτουκάκι από τις 9.Τους λέω θα έρθω στις 12. Πάω και ήταν όλοι έτοιμοι να ξεράσουν από τις κρασούμπες(οι 2 κοπέλες που είχαν έρθει φυσικά την είχαν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια) και εγώ κατέληξα να πάω 2 άτομα σπίτι.Best friday night ever. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Αναγνωστήριο Ιπποκράτους ή βιβλιοθήκη κοντά στη Νομική. Αν πας σε εξεταστική περίοδο βγαίνεις και ζευγαρωμένος, στανταράκι. Ουυυυυ ναηηηης. Θενξ μποθ. Εχει και μπόνους βλεπω
viper2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Κάπως ακούστηκε αυτό. 1η φορά που βγήκα και τελικά δεν βγήκα χθες. Είχαν πάει τα τομάρια σε κουτουκάκι από τις 9.Τους λέω θα έρθω στις 12. Πάω και ήταν όλοι έτοιμοι να ξεράσουν από τις κρασούμπες(οι 2 κοπέλες που είχαν έρθει φυσικά την είχαν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια) και εγώ κατέληξα να πάω 2 άτομα σπίτι.Best friday night ever. Με 3 ωρες καθυστέρηση μωρή ελισαβετ;
LongTom Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Νενη για πε ρε παιδι κανα μερος για διαβασμα/γραψιμο φαση που να μην είναι σταρμπακς ομως.. Κεντρο ξερωγω. Ή οποιος αλλος that is. Σε βιβλιοθήκη δοκίμασες να πας; Επίσης είχε κάποτε Θεσ/νικη κάτι μαγαζά που ήταν για λόγιους και όλοι διάβαζαν βιβλία και έγραφαν δοκίμια. Νομίζω το έλεγαν Τσάι Βιβλίο και Συμπάθεια τότενες(το μακρινό 2006/7). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις