Unabomber Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 απο πότε σε ένοιαξε εσένα το κόστος;; Προσεχουμε για να εχουμε…….. ιν σειμ νιουζ http://www.insomnia.gr/topic/570424-διαγραφη-χρηστη-εμενα-λογω-πολλαπλων-λογαριασ/#entry54024389 Τι αλλο θα δουμε εδω μεσα…….
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Τι αλλο θα δουμε εδω μεσα……. ελπίζουμε όταν έρθει μόνιμα το ipv6 να δίνουν με το ζόρι static ip... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Για κανα 10μερο καλα ειναι πιστευω…. Για καφέ θα πας; Πεςτο ρε μαν και νόμιζα πως αφήνεις το μπιγκ απλ 1
Unabomber Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Για καφε, cocktail, θα δειξει….. Αν ειναι τοσο ωραια, οσο λενε……. θα μπει στα υποψηφια μερη για διαμονη μετα την αποσυρση μου…..
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Χαιρετίσματα να δώσεις στον Ιβάν τον Ζαμοράνο #μα_που_τον_θυμηθηκα 2
tehAllantin Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 μαλακα και εκαιγα το μυαλό μου να θυμηθώ το τρομερό δίδυμο της τότε χιλής, Θυμόμανε τον Σάλας, δεν θυμομανε τον Ζαμορανο! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 ^ Πωωωω, που την θυμηθηκες την παιχτουρα ? ώρες ώρες απορώ με μένα κεγώ μαλακα και εκαιγα το μυαλό μου να θυμηθώ το τρομερό δίδυμο της τότε χιλής, Θυμόμανε τον Σάλας, δεν θυμομανε τον Ζαμορανο! Αυτοί μας μάθανε τι εστί Χιλή.
whodatinsomniaK Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 “The more I read, the more I acquire, the more certain I am that I know nothing.” -- Αρχιμήδης 325π.Χ. #knowledgeispower #motivation #feelstrong #lifehack #eyeofthetiger Πως το μίλαγε αυτο το αγγλικό ο άτιμος! Γεια χαρά! Είπα λοιπόν να postάρω και εγώ μια φορά στο off topic. Μετά από τόσα χρόνια μέλος στο insomnia, ας γράψουμε και τίποτα να περάσει η ώρα. Γιατί όχι; Που λέτε, μερικά από τα hobby μου είναι, βιντεοπαιχνίδια, φωτογραφία, ενυδρεία (το έχω αφήσει το άθλημα εδώ και λίγο καιρό βέβαια), ποδόσφαιρο, κινηματογράφος, λογοτεχνία. Αυτά μου έρχονται σαν πρώτα. Για πείτε και μερικά δικά σας hobby, ίσως και παράξενα/περίεργα. Αν είναι επίσης και κανείς από Βόλο ή γύρω περιοχές ας το μαρτυρήσει! Αδερφέ αν ψάχνεις γκομενα, σε λάθος μέρος εισαι... Ασχολούμαι με τη μουσική, τα βιβλία, των κινηματογράφο και την τηλεόραση, το hardcore gaming, τους κατά συρροή δολοφόνους (κυρίως ως προς τα modi operandi τους) και τα ψώνια. Είμαι κοπέλα Με πρόλαβες ρε άτιμη... Μου φαγές το γκομενακι Ρε σεις γράφετε τίποτα, έχω δυο ώρες για σκότωμα. Εντίτ: όχι εσυ ανώριμε. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Με πρόλαβες ρε άτιμη... Μου φαγές το γκομενακι Δε θέλω να σε στεναχωρήσω χουντάτη αλλά κάτι μου λέει ότι έπεσαν και τα πρώτα πι εμ. Μένει να δούμε αν η sli αποκαλύψει τα όσα διεμήφθησαν, αν δηλαδή συμπεριφερθεί όπως το κορίτσι για pc.
Anorymous Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 μολις ειδα το Απόψε Τρώμε στης Ιοκάστης, ενταξει υπερπατατα ταινια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις