Anorymous Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Αμέσως τη γνώρισες την Αngelina βλέπω.. είσαι ένας από μας, congrats. Δυστηχως στα νιατα μου πηγαινα στα μπουζουκια ντρεπομαι για αυτο χαχαχ
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δυστηχως στα νιατα μου πηγαινα στα μπουζουκια ντρεπομαι για αυτο χαχαχ Πέτυχες με τα λέλουδα κανέναν γνωστό αοιδό στο δόξα πατρί;
slipknot Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Slipknot -Θες σεξ? (Να στο στείλω σε pm? ) Εσύ χρησιμοποιείς chrome, όχι. Αυτά τα δύο θέλουν εξήγηση. Ειδικά το δεύτερο.. Όταν λες hardcore gaming, εννοείς RPG, action, shooter; Τι περίπου; Καλά το δεύτερο για τους δολοφόνους σίγουρα θέλει εξήγηση... Τι χόμπι είναι αυτό; χαχα Από εγκληματολογικής άποψης καλέ! Διαβάζω άρθρα και αναλύσεις για τις ζωές των εγκληματιών και τα εγκλήματα τους, ψυχολογικά προφίλ και τέτοια. Όλα τα genres. Hardcore gamer, εννοώ ότι ασχολούμαι αρκετά με ό,τι έχει να κάνει με τον χώρο. Σπρώχνω χρήματα στο pc, έχω setup με περιφερειακά razer, διαβάζω νέα για εξελίξεις και επερχόμενα games. Προσπαθώ, στον βαθμό που μπορώ, να εκπροσωπώ δυνατά το φύλο μου. 2
silve Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Από εγκληματολογικής άποψης καλέ! Διαβάζω άρθρα και αναλύσεις για τις ζωές των εγκληματιών και τα εγκλήματα τους, ψυχολογικά προφίλ και τέτοια. Όλα τα genres. Hardcore gamer, εννοώ ότι ασχολούμαι αρκετά με ό,τι έχει να κάνει με τον χώρο. Σπρώχνω χρήματα στο pc, έχω setup με περιφερειακά razer, διαβάζω νέα για εξελίξεις και επερχόμενα games. Προσπαθώ, στον βαθμό που μπορώ, να εκπροσωπώ δυνατά το φύλο μου. Ακούγεται ενδιαφέρον πάντως να μαθαίνεις την ψυχοσύνθεση των ανθρώπων αυτών και γιατί οδηγούνται εκεί, τι τους ωθεί στο να καταλήξουν να κάνουν τέτοιες πράξεις. Δικιά μου είσαι εσύ! Μια από τα ίδια και εγώ. Hardcore εδώ και χρόνια με το gaming (από μικρό παιδί), σε PC και τώρα πλέον και στο PS4. Πρέπει να σου στείλω καμία φώτο από το dekstop και το γραφείο μου κάποια στιγμή. Πάντως διαπιστωμένα, δεν είναι και πολλές οι κοπέλες που να ασχολούνται με το gaming. Κακώς όμως για εμένα, γιατί δεν είναι μόνο αγορίστικο προνόμιο που νομίζουν πολλοί.
Praetorianos Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δυστηχως στα νιατα μου πηγαινα στα μπουζουκια ντρεπομαι για αυτο χαχαχ
Anorymous Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Πέτυχες με τα λέλουδα κανέναν γνωστό αοιδό στο δόξα πατρί; Προσπαθουσα αλλα ο ατιμος ο κιαμος ολο μου ξεφευγε χαχα
silve Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Όχι με την έννοια της κατοχής αλλά με την έννοια της ταύτισης παρακαλώ.
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Όχι με την έννοια της κατοχής αλλά με την έννοια της ταύτισης παρακαλώ. Tαυτίζεσαι silve.. ταυτίζεσαι πολύ μαζί της και δεν ξέρω αν είναι για καλό... 2
*nenya* Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Τρολαρει ο slip? Φτιαχνω καφε Η slip! Συγκεντρώσου.
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Προσπαθουσα αλλα ο ατιμος ο κιαμος ολο μου ξεφευγε χαχα Χτύπα κιάμο που λέει και το γνωστό άσμα.. Φτιαχνω καφε Αυθεντία κεςύ
Unabomber Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Now its the proper coffee time….. #toseikerpairneifwtia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις