Anorymous Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Kαθόλου περίεργο, όλοι εδώ το κάνουμε. Δεν μας λες και φυσιολογικους χαχα
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Kαθόλου περίεργο, όλοι εδώ το κάνουμε. Qfe #ελληνικά 1
silve Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Γεια χαρά! Είπα λοιπόν να postάρω και εγώ μια φορά στο off topic. Μετά από τόσα χρόνια μέλος στο insomnia, ας γράψουμε και τίποτα να περάσει η ώρα. Γιατί όχι; Που λέτε, μερικά από τα hobby μου είναι, βιντεοπαιχνίδια, φωτογραφία, ενυδρεία (το έχω αφήσει το άθλημα εδώ και λίγο καιρό βέβαια), ποδόσφαιρο, κινηματογράφος, λογοτεχνία. Αυτά μου έρχονται σαν πρώτα. Για πείτε και μερικά δικά σας hobby, ίσως και παράξενα/περίεργα. Αν είναι επίσης και κανείς από Βόλο ή γύρω περιοχές ας το μαρτυρήσει!
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δεν μας λες και φυσιολογικους χαχα Μας λέω αυθεντικούς 4
Pa0ki Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Που λέτε, μερικά από τα hobby μου είναι, βιντεοπαιχνίδια, φωτογραφία, ενυδρεία (το έχω αφήσει το άθλημα εδώ και λίγο καιρό βέβαια), ποδόσφαιρο, κινηματογράφος, λογοτεχνία. Αυτά μου έρχονται σαν πρώτα Το μυθιστόρημα "Της νεκρής πριγκίπισσας" το έχεις διαβάσει? 1
silve Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Το μυθιστόρημα "Της νεκρής πριγκίπισσας" το έχεις διαβάσει? Όχι δεν το γνωρίζω.. Είμαι γενικότερα των αστυνομικών, μυστηρίου, θρίλερ ίσως. Μερικά γνωστά παραδείγματα, του Dan Brown Χαμένο Σύμβολο, Αρκτικός Κύκλος, του Jo Nesbo Ο Λυτρωτής, του John Verdon Σκέψου έναν Αριθμό, Metro 2033. Τέτοια φάση περίπου. 1
slipknot Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Που λέτε, μερικά από τα hobby μου είναι, βιντεοπαιχνίδια, φωτογραφία, ενυδρεία (το έχω αφήσει το άθλημα εδώ και λίγο καιρό βέβαια), ποδόσφαιρο, κινηματογράφος, λογοτεχνία. Αυτά μου έρχονται σαν πρώτα. Για πείτε και μερικά δικά σας hobby, ίσως και παράξενα/περίεργα. Ασχολούμαι με τη μουσική, τα βιβλία, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, το hardcore gaming, τους κατά συρροή δολοφόνους (κυρίως ως προς τα modi operandi τους) και τα ψώνια. Είμαι κοπέλα Επεξ/σία 23 Μαΐου 2015 από slipknot 1
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Φωτια στα σαββατοβραδα.... Αμέσως τη γνώρισες την Αngelina βλέπω.. είσαι ένας από μας, congrats.
Pa0ki Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 ^ Paoki, αλλαξες photo βλεπω…… Φόρος τιμής στον πιο αρχιδάτο son, by far 1
revolver1990 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Εγώ για χόμπυ έχω το γκαυλάντισμα. Εσύ ηρέμησε έχεις πηδήξει ότι κινείται. Τεντιμπόη. Slipknot -Θες σεξ? (Να στο στείλω σε pm? ) 2
silve Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ασχολούμαι με τη μουσική, τα βιβλία, των κινηματογράφο και την τηλεόραση, το hardcore gaming, τους κατά συρροή δολοφόνους (κυρίως ως προς τα modi operandi τους) και τα ψώνια. Είμαι κοπέλα Αυτά τα δύο θέλουν εξήγηση. Ειδικά το δεύτερο.. Όταν λες hardcore gaming, εννοείς RPG, action, shooter; Τι περίπου; Καλά το δεύτερο για τους δολοφόνους σίγουρα θέλει εξήγηση... Τι χόμπι είναι αυτό; χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις