Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Είπα λοιπόν να postάρω και εγώ μια φορά στο off topic. Μετά από τόσα χρόνια μέλος στο insomnia, ας γράψουμε και τίποτα να περάσει η ώρα. Γιατί όχι;

Που λέτε, μερικά από τα hobby μου είναι, βιντεοπαιχνίδια, φωτογραφία, ενυδρεία (το έχω αφήσει το άθλημα εδώ και λίγο καιρό βέβαια), ποδόσφαιρο, κινηματογράφος, λογοτεχνία. Αυτά μου έρχονται σαν πρώτα. Για πείτε και μερικά δικά σας hobby, ίσως και παράξενα/περίεργα.

Αν είναι επίσης και κανείς από Βόλο ή γύρω περιοχές ας το μαρτυρήσει!

:)

Δημοσ.

Που λέτε, μερικά από τα hobby μου είναι, βιντεοπαιχνίδια, φωτογραφία, ενυδρεία (το έχω αφήσει το άθλημα εδώ και λίγο καιρό βέβαια), ποδόσφαιρο, κινηματογράφος, λογοτεχνία. Αυτά μου έρχονται σαν πρώτα

Το μυθιστόρημα "Της νεκρής πριγκίπισσας" το έχεις διαβάσει?

• Like 1
Δημοσ.

Το μυθιστόρημα "Της νεκρής πριγκίπισσας" το έχεις διαβάσει?

Όχι δεν το γνωρίζω..

Είμαι γενικότερα των αστυνομικών, μυστηρίου, θρίλερ ίσως. Μερικά γνωστά παραδείγματα, του Dan Brown Χαμένο Σύμβολο, Αρκτικός Κύκλος, του Jo Nesbo Ο Λυτρωτής, του John Verdon Σκέψου έναν Αριθμό, Metro 2033.

Τέτοια φάση περίπου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Που λέτε, μερικά από τα hobby μου είναι, βιντεοπαιχνίδια, φωτογραφία, ενυδρεία (το έχω αφήσει το άθλημα εδώ και λίγο καιρό βέβαια), ποδόσφαιρο, κινηματογράφος, λογοτεχνία. Αυτά μου έρχονται σαν πρώτα. Για πείτε και μερικά δικά σας hobby, ίσως και παράξενα/περίεργα.

Ασχολούμαι με τη μουσική, τα βιβλία, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, το hardcore gaming, τους κατά συρροή δολοφόνους (κυρίως ως προς τα modi operandi τους) και τα ψώνια.

Είμαι κοπέλα

Επεξ/σία από slipknot
  • Like 1
Δημοσ.

Φωτια στα σαββατοβραδα.... :P

Αμέσως τη γνώρισες την Αngelina βλέπω.. είσαι ένας από μας, congrats.

Δημοσ.

Εγώ για χόμπυ έχω το γκαυλάντισμα.

Εσύ ηρέμησε έχεις πηδήξει ότι κινείται.

Τεντιμπόη.

Slipknot 

-Θες σεξ?

(Να στο στείλω σε pm? )

• Like 2
Δημοσ.

Ασχολούμαι με τη μουσική, τα βιβλία, των κινηματογράφο και την τηλεόραση, το hardcore gaming, τους κατά συρροή δολοφόνους (κυρίως ως προς τα modi operandi τους) και τα ψώνια.

Είμαι κοπέλα

Αυτά τα δύο θέλουν εξήγηση. Ειδικά το δεύτερο..

:-D

Όταν λες hardcore gaming, εννοείς RPG, action, shooter; Τι περίπου;

Καλά το δεύτερο για τους δολοφόνους σίγουρα θέλει εξήγηση... Τι χόμπι είναι αυτό; χαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...