Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

In other news, ρε Revolver πες μου ότι έχεις ακούσει καλά λόγια για το Financial Engineering τση Κρήτης. Είναι καλό, active? Επίπεδο? Δημοσιεύσεις?

Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το αντικείμενο και προσπαθούν πολύ στην έρευνα.Συνεργάζονται κυρίως με ξένους ερευνητές(Bath,Leicester,Coventry,Malaga etc).Papers και activities είναι καλά κατ'εμε.

Γενικά σε καλό επίπεδο αλλά μιλάμε για ελλάδα οπότε τα πάντα είναι περιορισμένα.

Όσο περνάει ο καιρός το σκέφτομαι όλο και πιο πολύ να το κάνω το Msc ....E του στηπου,είναι και δίπλα το tuc....η μόνη βλακεία είναι τα 3 εξάμηνα+.

http://www.helors2015.tuc.gr/

• Like 1
Δημοσ.

Όσο περνάει ο καιρός το σκέφτομαι όλο και πιο πολύ να το κάνω το Msc ....E του στηπου,είναι και δίπλα το tuc....η μόνη βλακεία είναι τα 3 εξάμηνα+.

http://www.helors2015.tuc.gr/

Προπτυχιακό σε Μαθηματικά, MSc σε OR και καπάκι MSc σε FE? Τι να σου πω, δική σου επιλογή, αλλά στη θέση σου 0 έξοδα, located in hometown, το tuc δίπλα, το υπόβαθρο το έχεις με το παραπάνω θα πήγαινα καρφωτός για PhD.

Αφενός για σένα, ειδικά μετά το OR σε LSE το MSc θα είναι ευκολάκι -άρα τσάμπα σπατάλη χρόνου-, αφετέρου θα έχεις δυο μάστερ σε κοντινά αντικείμενα. Αφού το κάνεις που το κάνεις, κάντο ολοκληρωμένα.

Άσε που άμα ψήνεσαι οπωσδήποτε για το συγκεκριμένο κλάδο, κάνεις όποτε γουστάρεις μόνος σου το CFA. Ούτε δίδακτρα, ούτε υποχρεωτικές παρουσίες και έχεις και επαγγελματική πιστοποίηση elite.

Δημοσ.

Έχεις δίκαιο,αλλά σκέφτομαι την διάρκεια των 4 ετών,το ότι δεν έχω κάνει στρατό ακόμα και ότι θέλω να μείνω κάτω(αυτό και το προηγούμενο είναι αλληλένδετα όπως καταλαβαίνεις+9 μήνες extra).

Το CFA το έχω στα υπόψιν σαν εξτραδάκι :)

Δημοσ.

Ρε κορίτσια, όχι ότι είναι δουλειά μου, αλλά γιατί σε αυτό τον άπλετο ελεύθερο χρόνο δεν κάνετε καμιά πιστοποίηση? Όχι να γίνετε expert στη C++, κανα photoshop, κανα Excel, καμια Access, καμια SQL στα πολύ βαριά etc.

Και μετά πάμε σε Coursera, edX, κτλ κτλ, άπειρες επιλογές την εποχή της τεχνολογίας. Το λέω, γιατί μετά το voucher, φαντάζομαι θα υπάρχει αναμονή για άλλο voucher, και μετά για άλλο, και φαύλος κύκλος. Σκοπός είναι τώρα στα νιάτα να χτίζουμε.

το photoshop ειναι μονο ερωτησεις απαντησεις και μπορει καλλιστα να το χασεις; ECDL εχει ολος ο κοσμος; απο SQL μονο oracle περναει εδω αλλα το voucher beats all επειδη ειναι τζαμπα δουλοι πχ παιζουν πολλες αγγελίες που κανουν expansion οι επιχειρήσεις και ζητανε μονο voucher

#Greece_baby

Δημοσ.

ευτηχως γιατι ηταν λιγο περιεργο να πινω καφε στις 9 το βραδυ :P

Σε 1.5 ωρα ειναι  coffee time…… :P

Δημοσ.

ευτηχως γιατι ηταν λιγο περιεργο να πινω καφε στις 9 το βραδυ :P

Kαθόλου περίεργο, όλοι εδώ το κάνουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...