Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

while (1)

{

Παίρνω το 13888 για ένα θέμα.

Μου λένε θα με καλέσουν.

Με καλούν σε ώρα που δε μπορώ να απαντήσω.

Η κλήση εμφανίζεται προφανώς απ'το τηλεφωνικό κέντρο (13888) οπότε δε μπορώ να μιλήσω με το σωστό άτομο, άρα πρέπει να ξαναπάμε απ'την αρχή με το μενού.

Οπότε...

}

Ως τώρα 3εις φορές.  :angry:

Δημοσ.

Εκεί με βλέπω. ..

Λινκιν έτοιμος ειμαι.

Μαν μου, γενικά είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος και δεν βρίζω αλλά στον ΟΤΕ είναι η μόνη περίπτωση που έχω το γαμοσταυριδι έτοιμο. Επειδή έχω θειο που "δουλεύε" εκεί και τα έχω δει απο μέσα, το ξύσιμο που πέφτει δεν υπάρχει πουθενά. Μόνο ξύσιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Έλα up το reddit πάλι. ( :P )

Μόλις με πήραν από οτε 

21 ευρώ σταθερό και 24mbps.

Με βλέπω να την κάνω από wind

Δημοσ.

Απλά φαντάστηκα να μπαίνεις με όρεξη, γεμάτη θετική ενέργεια και να βλέπεις κάτι τέτοιο.

HAHAHAHAHAHAH νά'σαι καλά, θα τους το δείξω την Δευτέρα!

Δημοσ.

Ρε κορίτσια, όχι ότι είναι δουλειά μου, αλλά γιατί σε αυτό τον άπλετο ελεύθερο χρόνο δεν κάνετε καμιά πιστοποίηση? Όχι να γίνετε expert στη C++, κανα photoshop, κανα Excel, καμια Access, καμια SQL στα πολύ βαριά etc.

Και μετά πάμε σε Coursera, edX, κτλ κτλ, άπειρες επιλογές την εποχή της τεχνολογίας. Το λέω, γιατί μετά το voucher, φαντάζομαι θα υπάρχει αναμονή για άλλο voucher, και μετά για άλλο, και φαύλος κύκλος. Σκοπός είναι τώρα στα νιάτα να χτίζουμε.

In other news, ρε Revolver πες μου ότι έχεις ακούσει καλά λόγια για το Financial Engineering τση Κρήτης. Είναι καλό, active? Επίπεδο? Δημοσιεύσεις?

• Like 2
Δημοσ.

Ρε κορίτσια, όχι ότι είναι δουλειά μου, αλλά γιατί σε αυτό τον άπλετο ελεύθερο χρόνο δεν κάνετε καμιά πιστοποίηση? Όχι να γίνετε expert στη C++, κανα photoshop, κανα Excel, καμια Access, καμια SQL στα πολύ βαριά etc.

Και μετά πάμε σε Coursera, edX, κτλ κτλ, άπειρες επιλογές την εποχή της τεχνολογίας. Το λέω, γιατί μετά το voucher, φαντάζομαι θα υπάρχει αναμονή για άλλο voucher, και μετά για άλλο, και φαύλος κύκλος. Σκοπός είναι τώρα στα νιάτα να χτίζουμε.

In other news, ρε Revolver πες μου ότι έχεις ακούσει καλά λόγια για το Financial Engineering τση Κρήτης. Είναι καλό, active? Επίπεδο? Δημοσιεύσεις?

Χτισαμε, χτισαμε ....... :P :-)

• Like 1
Δημοσ.

Χτισαμε, χτισαμε ....... :P :-)

“The more I read, the more I acquire, the more certain I am that I know nothing.” -- Αρχιμήδης 325π.Χ.

#knowledgeispower #motivation #feelstrong #lifehack #eyeofthetiger

• Like 1
Δημοσ.

“The more I read, the more I acquire, the more certain I am that I know nothing.” -- Αρχιμήδης 325π.Χ.

ξέχασες το #LPT

• Like 1
Δημοσ.

''Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα'' --Σωκρατης....

#nonothing #stupid #lowiq #absolutezero

:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...