Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Στη ζουλα προς το παρόν. Σουπερ μπηζι
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Σουπερ μπηζί Κοζάρεις και κανα μπυζί στο μαγκαζί 1
Haldol Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 while (1) { Παίρνω το 13888 για ένα θέμα. Μου λένε θα με καλέσουν. Με καλούν σε ώρα που δε μπορώ να απαντήσω. Η κλήση εμφανίζεται προφανώς απ'το τηλεφωνικό κέντρο (13888) οπότε δε μπορώ να μιλήσω με το σωστό άτομο, άρα πρέπει να ξαναπάμε απ'την αρχή με το μενού. Οπότε... } Ως τώρα 3εις φορές.
linkin Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Εκεί με βλέπω. .. Λινκιν έτοιμος ειμαι. Μαν μου, γενικά είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος και δεν βρίζω αλλά στον ΟΤΕ είναι η μόνη περίπτωση που έχω το γαμοσταυριδι έτοιμο. Επειδή έχω θειο που "δουλεύε" εκεί και τα έχω δει απο μέσα, το ξύσιμο που πέφτει δεν υπάρχει πουθενά. Μόνο ξύσιμο. 1
revolver1990 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Έλα up το reddit πάλι. ( ) Μόλις με πήραν από οτε 21 ευρώ σταθερό και 24mbps. Με βλέπω να την κάνω από wind
*nenya* Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Απλά φαντάστηκα να μπαίνεις με όρεξη, γεμάτη θετική ενέργεια και να βλέπεις κάτι τέτοιο. HAHAHAHAHAHAH νά'σαι καλά, θα τους το δείξω την Δευτέρα!
Praetorianos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ρε κορίτσια, όχι ότι είναι δουλειά μου, αλλά γιατί σε αυτό τον άπλετο ελεύθερο χρόνο δεν κάνετε καμιά πιστοποίηση? Όχι να γίνετε expert στη C++, κανα photoshop, κανα Excel, καμια Access, καμια SQL στα πολύ βαριά etc.Και μετά πάμε σε Coursera, edX, κτλ κτλ, άπειρες επιλογές την εποχή της τεχνολογίας. Το λέω, γιατί μετά το voucher, φαντάζομαι θα υπάρχει αναμονή για άλλο voucher, και μετά για άλλο, και φαύλος κύκλος. Σκοπός είναι τώρα στα νιάτα να χτίζουμε.In other news, ρε Revolver πες μου ότι έχεις ακούσει καλά λόγια για το Financial Engineering τση Κρήτης. Είναι καλό, active? Επίπεδο? Δημοσιεύσεις? 2
Unabomber Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ρε κορίτσια, όχι ότι είναι δουλειά μου, αλλά γιατί σε αυτό τον άπλετο ελεύθερο χρόνο δεν κάνετε καμιά πιστοποίηση? Όχι να γίνετε expert στη C++, κανα photoshop, κανα Excel, καμια Access, καμια SQL στα πολύ βαριά etc. Και μετά πάμε σε Coursera, edX, κτλ κτλ, άπειρες επιλογές την εποχή της τεχνολογίας. Το λέω, γιατί μετά το voucher, φαντάζομαι θα υπάρχει αναμονή για άλλο voucher, και μετά για άλλο, και φαύλος κύκλος. Σκοπός είναι τώρα στα νιάτα να χτίζουμε. In other news, ρε Revolver πες μου ότι έχεις ακούσει καλά λόγια για το Financial Engineering τση Κρήτης. Είναι καλό, active? Επίπεδο? Δημοσιεύσεις? Χτισαμε, χτισαμε ....... 1
Praetorianos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Χτισαμε, χτισαμε ....... “The more I read, the more I acquire, the more certain I am that I know nothing.” -- Αρχιμήδης 325π.Χ. #knowledgeispower #motivation #feelstrong #lifehack #eyeofthetiger 1
thomasG4 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 “The more I read, the more I acquire, the more certain I am that I know nothing.” -- Αρχιμήδης 325π.Χ. #knowledgeispower #motivation #feelstrong #lifehack #eyeofthetiger ξέχασες το #LPT 1
Unabomber Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 “The more I read, the more I acquire, the more certain I am that I know nothing.” -- Αρχιμήδης 325π.Χ. #knowledgeispower #motivation #feelstrong #lifehack #eyeofthetiger ''Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα'' --Σωκρατης.... #nonothing #stupid #lowiq #absolutezero
Προτεινόμενες αναρτήσεις