revolver1990 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Φαντάζομαι ότι τα loli θα εκτιμησουν. Ξέρεις εσύ γλυκούλη Κουφάλα viper θα μου πουλήσεις μούρη
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Εληξε το συμβόλαιο στη Voda, τεσπα ειχα το red1 στα 25 ευρω, μου το εδιναν πλεον στα 49, αντε γεια τους λεω και τα μελε. Παω καρτοκινητο cosmote για το σπασιμο, γινομαι δεκτος ολα καλα. Αυτα προχθές. Αλλαζω sim, ολα κομπλε. Με παιρνουν από βοντα χθες, ωπα τι κάνεις μου λένε, που πηγες κι εφυγες,γύρνα πισω σου δινω το red1 στα 24 ευρω. Συμφωνω, με παιρνει η κοτε πισω, τους λεω αντιοθ, μου λενε να εισαι καλα Κλπ. Και τωρα απο χθες περιμενω να γινει η επανενεργοποιηση της βονταφον και δε μπορω να μιλησω στο τηλέφωνο γιατι δεν εχω καρτα (οντας ακομα στην κοτε) και δεν μπορω να βαλω καρτα (γιατι περιμενω να γυρίσω στη βοντα και δε συμφέρει). #αφησεμεναφυγωcote. 1
revolver1990 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Εληξε το συμβόλαιο στη Voda, τεσπα ειχα το red1 στα 25 ευρω, μου το εδιναν πλεον στα 49, αντε γεια τους λεω και τα μελε. Παω καρτοκινητο cosmote για το σπασιμο, γινομαι δεκτος ολα καλα. Αυτα προχθές. Αλλαζω sim, ολα κομπλε. Με παιρνουν από βοντα χθες, ωπα τι κάνεις μου λένε, που πηγες κι εφυγες,γύρνα πισω σου δινω το red1 στα 24 ευρω. Συμφωνω, με παιρνει η κοτε πισω, τους λεω αντιοθ, μου λενε να εισαι καλα Κλπ. Και τωρα απο χθες περιμενω να γινει η επανενεργοποιηση της βονταφον και δε μπορω να μιλησω στο τηλέφωνο γιατι δεν εχω καρτα (οντας ακομα στην κοτε) και δεν μπορω να βαλω καρτα (γιατι περιμενω να γυρίσω στη βοντα και δε συμφέρει). #αφησεμεναφυγωcote. Μήνυση όπως είσαι. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μπα θα περιμένω στωικα μεχρι αυριο και μετα θα αρχισω καντήλια. Ακραια η μήνυση κι ας μου ειναι free 2
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ξέρεις εσύ γλυκούλη Κουφάλα viper θα μου πουλήσεις μούρη Δεν εχεις τα σλαβικά γονιδια ρε man...
revolver1990 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δεν εχεις τα σλαβικά γονιδια ρε man... Ναι αλλά έχω γοητεία αλά Terry Crews Reddit is down....
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 #αφησεμεναφυγωcote. Πάλι στη ζούλα μπαίνεις; Σε βλέπω σε λίγο για Cote d' Ivoire να κυνηγάς ελέφαντες.
linkin Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μπα θα περιμένω στωικα μεχρι αυριο και μετα θα αρχισω καντήλια. Ακραια η μήνυση κι ας μου ειναι free Μην είσαι χεστης ρε. Βγάλε τον άνδρα που κρύβεις μέσα σου, αυτό το φονικό όπλο, το τέρας και σπειρε τρόμο. Αφού γαμωσταυριδια θέλουν, δεν καταλαβαίνουν αλλιώς. 1
slipknot Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δεν εχεις τα σλαβικά γονιδια ρε man... Duzybog, προστάτης των big guys και των Lada. 1
slipknot Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Καλά το κατάλαβες! Χοροπηδάμε σαν κατσικάκια! Απλά φαντάστηκα να μπαίνεις με όρεξη, γεμάτη θετική ενέργεια και να βλέπεις κάτι τέτοιο. 1
thomasG4 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Reddit is down.... Woot Τι έγινε ρε; Μας την πέσανε; Το 4chan army με αρχηγό το slipknot. Αυτός είναι απο πίσω. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Πάλι στη ζούλα μπαίνεις; Σε βλέπω σε λίγο για Cote d' Ivoire να κυνηγάς ελέφαντες. Μην είσαι χεστης ρε. Βγάλε τον άνδρα που κρύβεις μέσα σου, αυτό το φονικό όπλο, το τέρας και σπειρε τρόμο. Αφού γαμωσταυριδια θέλουν, δεν καταλαβαίνουν αλλιώς.Εκεί με βλέπω. .. Λινκιν έτοιμος ειμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις